Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

futbol her zaman iyi oyuncularla oynanmıyor işte.sahaya çıkan oyuncularda karakter olacak,ruh olacak.forması için terinin son damlasına kadar savaşacak adamların olacak.tebrikler Ankaragücü >l<

cgr

lucarelli

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 January 2012, 21:57:36
samsunspor_x -  ordu_spor
ankara_gucu -  samsunspor_x
kara_buk -  samsunspor_x

9 puan aliriz

manisa_spor -  samsunspor_x
samsunspor_x -  buyuk_sehir

en az 4 puan aliriz

A.gücü bizi gecemez onlarin son direnisleri
1veya2 sakat verirse cöker bu takim
transfer bile yapiyorlar yedekleri A2 olusuyor
ama ruh olarak bizden daha iyiler malesef

Şu maçlarda manisa hariç bizi zorlayabilecek bir takım yok ama maalesef ikinci yarı oyundan düşüyoruz. Özellikle ilk yarı farkı yakalayınca ikinci yarı sanki sahaya bambaşka bir takım çıkıyor.  Savunmamız biraz daha sakin oynarsa inanılmaz bir seri yakalayabiliriz. Takip ediyorum yenersek üstüne çıkacağımı maçlar bizle oynadıktan bir kaç hafta sonra ilk 8 yapıyor.

Ayberk

Site üyelerinden bir ricam var. Daha önce de yüz kere söylendi ama tekrar söylüyorum, gerekirse başlık açılsın!

ALLAH AŞKINA ARTIK ŞU TAKIMA KÜME DÜŞMÜŞ MUAMELESİ YAPMAYIN! OYNANAN OYUNUN ADI FUTBOL VE ÖNÜMÜZDE HENÜZ 15 MAÇLIK BİR PERİYOT VAR. KARAMSARLIĞI BIRAKIN LÜTFEN. EYVALLAH BİZ DE SALAK DEĞİLİZ, BİZ DE BİLİYORUZ, GÖRÜYORUZ TAKIMIN DURUMUNU AMA GEÇEN SENEKİNİN BİNDE BİRİ İNANMIŞLIK OLSAYDI BİZDE OYUNCULAR DA DAHA İSTEKLİ VE ARZULU OLURDU BUNA İNANIN. HANİ HEP DERİZ YA, "BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN" DİYE BUNU LAFTA DEĞİL, GERÇEKTEN YAPMANIN GÜNÜDÜR ARTIK... LÜTFEN ARTIK İNANIN ŞU TAKIMA

(Hepsini büyük harfle yazdım ama başka türlü anlayacağı yok çoğu arkadaşın)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: lucarelli - 08 January 2012, 22:06:10
Şu maçlarda manisa hariç bizi zorlayabilecek bir takım yok ama maalesef ikinci yarı oyundan düşüyoruz. Özellikle ilk yarı farkı yakalayınca ikinci yarı sanki sahaya bambaşka bir takım çıkıyor.  Savunmamız biraz daha sakin oynarsa inanılmaz bir seri yakalayabiliriz. Takip ediyorum yenersek üstüne çıkacağımı maçlar bizle oynadıktan bir kaç hafta sonra ilk 8 yapıyor.

Manisa'nın bile bizden çok iyi olduklarını düşünmüyorum açıkcası.Şu takımda biraz şans olsa biraz aklımız başımızda olsa haftaya trabzon maçıyla birlikte güzel günler başlar...

lucarelli

Turgut Doğan Şahin, Gaziantepe satılmış. Maç sonu röportajda Ankaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu, TDŞ için yönetim protokol yapmış dedi, Bunun üzerine LİG TV'de Şansal bir araştırma yaptırmış ve TDŞ'nin Antep'e satıldığını açıkladı.

masbene

twitter

hakan kutlu'da ne güzel konuşuyor

Ollivanders

NTV spor da TDS yi aramış yok oyle birşey demiş. Hakan kutlu harbiden super konuştu.

maraton

fanatik

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 January 2012, 13:57:40
Benim anlamadığım bizim taraftar gruplarımız eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırır.Teknik direktör hatta başkan koltukta oturamazdı.Ancak kimsede çıt yok.Neler oluyor?Benim bilmediğim ne var anlamıyorum.Bilen varsa bir açıklasın lütfen...

Cevabı Kazım Yılmaz'ın her hafta taraftar gruplarına verdiği yemekte saklı anlayan anlar atık

lucarelli

Transferimiz açılsın diye uğraşırken oyuncu satıyoruz. TDŞ bizim için çok değerli bir oyuncu ya iyi paraya satalım ya da satmayalım. Ama maça çıkarken öğreniyoruzki TDŞ için protokol imzalanmış. Ben satılmasın diyorum adamlar yok pahasına satıyorlar. Burası Ankaragücü, batan geminin malı gibi oyuncu satamayız..

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105243

AntZ

Alıntı yapılan: fanatik - 08 January 2012, 23:23:31
Cevabı Kazım Yılmaz'ın her hafta taraftar gruplarına verdiği yemekte saklı anlayan anlar atık

Kazım Yılmaz taraftar gruplarına para veriyor onun için susuyorlar demek istiyorsan Kazım Yılmaz taraftar gruplarına para veriyor onun için susuyorlar de. Birilerini suçlayacaksan ima etme açık açık suçla, birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan sus, kimseyi zan altında bırakma. Ortaya bombayı bırakıp milleti birbirine düşürmeyin.

fanatik

Alıntı yapılan: AntZ - 08 January 2012, 23:34:17
Kazım Yılmaz taraftar gruplarına para veriyor onun için susuyorlar demek istiyorsan Kazım Yılmaz taraftar gruplarına para veriyor onun için susuyorlar de. Birilerini suçlayacaksan ima etme açık açık suçla, birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan sus, kimseyi zan altında bırakma. Ortaya bombayı bırakıp milleti birbirine düşürmeyin.

Peki arkadaşım sezon başında Kazım Yılmaz aleyhine tezahürat yapanlar ne olduda sustu şimdi fikirlerimi değişti maçta bütün tarftarlar petkoviçi istifaya davet ederken neden onlar susuyordu bizim göremediğimiz şeylerimi görüyolardı