Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Deplasmana giden taraftarlara verilen yemek kastediliyorsa bence çok ayıp, Kazım Yılmaz Samsunspor için saatlerce yol kat edip deplasman yapanlara yemek veriyorsa ben sadece alkışlarım. Hem taraftar gurupları yemek için takımımı satacak yakışıksız bir yazı olmuş bence.

SSKLA

Alıntı yapılan: fanatik - 08 January 2012, 23:37:54
Peki arkadaşım sezon başında Kazım Yılmaz aleyhine tezahürat yapanlar ne olduda sustu şimdi fikirlerimi değişti maçta bütün tarftarlar petkoviçi istifaya davet ederken neden onlar susuyordu bizim göremediğimiz şeylerimi görüyolardı

Burak abi bir ara facede şunu yazmıştı bende sana armağan ediyorum:

SAMSUNSPORLU OLMAK ZORDUR

Pankart açarsın onun adamı olursun
Hatalarını anlayan insanlarla barışırsın onun adamı olursun
Bir siyasiye tepki verirsin başka partinin adamı olursun
Samsunluyum dersin deden nereli derler
Samsunsporluyum dersin başka derler
İki kişi kavga eder illa taraf olacaksın derler

Bu şehirde Samsunsporlu olmak o kadar zor işte...

masbene

Peki arkadaşım sezon başında Kazım Yılmaz aleyhine tezahürat yapanlar ne olduda sustu şimdi fikirlerimi değişti maçta bütün tarftarlar petkoviçi istifaya davet ederken neden onlar susuyordu bizim göremediğimiz şeylerimi görüyolardı
biliyorsun ki taraftar temsilcileri ile başkan bir araya gelip konuyu tatlıya bağlayan bir toplantı yaptılar. bu gayet medeni bir durum ve ben burada samsunspor dan başka hiçbir kişi ve kurumun çıkarı olduğunu düşünmüyorum. artniyetli olmamak lazım. bu da zamanı gelince herkes yine susacak demek de değil !

fanatik

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 08 January 2012, 23:39:14
Deplasmana giden taraftarlara verilen yemek kastediliyorsa bence çok ayıp, Kazım Yılmaz Samsunspor için saatlerce yol kat edip deplasman yapanlara yemek veriyorsa ben sadece alkışlarım. Hem taraftar gurupları yemek için takımımı satacak yakışıksız bir yazı olmuş bence.

ben sadece bir yemek için satıyolar demiyolar yanlış anlaşılmasın elbette yemek versin bu çok güzel ama sezon başında tam tersi görüşteyken şimdi ne oldu bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen neden sesleri çıkmıyor

AntZ

Evet Kazım Yılmaz'ın arkasında taraftar, ilk yarıda yönetim bıraksın diye içerden yapılanları, takımı satanları ve Kazım Yılmaz'ın tavrını gördükten sonra Kazım Yılmaz'ın arkasında oldu taraftar, böyle devam ederse ne kadar daha arkasında olur onu bilmiyorum, şahsen ben başarısız buluyorum ve destek olmuyorum. Göremediğin birşey olup olmadığını bilmiyorum ama taraftarı satılmışlıkla, şerefsizlikle suçlayacak bildiğin bilşeyin olup olmadığını çok merak ediyorum. Farkında olarak ya da olmayarak yazdığın şey resmen taraftarı satılmışlıkla suçlamak, yazdıklarına dikkat et.

fanatik

Arkadaşım benim niyetim asla taraftarı satılmışlıkla suçlamak değil neden böyle birşey konuşuyorsun diyosan eski yönetimden önceden söylediği birşeyden sonra şimdi acaba diyorum ogün bana anlattıktan sonra içimden hadi ordanya şimdiki yönetimi çekemediği için çamur atıyo diye düşünmüştüm ama şuanda taraftarın çoğunluğu Petkoviçi yetersiz bulurken (yönetimi demiyorum) neden bu arkadaşlar sesini hiç çıkarmıyo bunları görünce acaba o kişinin dedikleri doğrumuydu demekten kendimi alamıyorum

Shane_Falco

Konu: Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

AntZ

08 January 2012, 23:57:56 #25897 Son düzenlenme: 09 January 2012, 00:03:21 AntZ
Alıntı yapılan: fanatik - 08 January 2012, 23:23:31
Cevabı Kazım Yılmaz'ın her hafta taraftar gruplarına verdiği yemekte saklı anlayan anlar atık

Bu cümlede hiç "acaba" dememişsin, çok emin ve net yazmışsın ve söylediğin şeyin anlamı çok açık.

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 January 2012, 23:53:09
Konu: Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Genel sohbete taşıyorum, kendi adıma özür diliyorum  ;)

fanatik

Alıntı yapılan: AntZ - 08 January 2012, 23:57:56
Bu cümlede hiç "acaba" dememişsin, çok emin ve net yazmışsın ve söylediğin şeyin anlamı çok açık.

Genel sohbete taşıyorum, kendi adıma özür diliyorum  ;)

yanlış anlaşıldıysam bende özür dilerim umarım yanılan ben olurum kazanan SAMSUNSPOR olur

Serkan

beyler yeri geldi burada ki insanlar da kazım yılmaz'ın sofrasına oturdu deplasman da verdiği yemek de bulundu haddimizi aşmadan yorumlar yapalım...

hangi grubu ne ile suçlayacaksanız hepsinin bizzat ilgilendiği fan sayfaları var yada face profilleri açık ne düşünüyorsanız oraya yazın ama bu sayfada kimseyi kimsenin adamı diye suçlamayın; gerekirse gel beraber derneğe gidelim görüşlerini birebir anlat.. ama burada bunu yapma..

GurbetciFanatik

O degilde sezon galiba nisan ayin ortasinda bitiyor.
daha net bilgisi olan varsa yazsin ben tam bilmiyorum.
Ondan sonra 1-4 play off
5-8 play off
16-18 küme gidiyor
9-15 arasinda takimlar ne yapacak?
150 gün tatilmi ? ;D ;D ;D ;D ;D

kamuri

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 09 January 2012, 01:12:44
O degilde sezon galiba nisan ayin ortasinda bitiyor.
daha net bilgisi olan varsa yazsin ben tam bilmiyorum.
Ondan sonra 1-4 play off
5-8 play off
16-18 küme gidiyorde
9-15 arasinda takimlar ne yapacak?
140 gün tatilmi ? ;D ;D ;D ;D ;D
aynen ben futbolcu olsam etliye sütlüye karışmam ligi orta sıralarda bitirir 4-4,5 ay tatilimi yaparım bakarım keyfime ;D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kamuri - 09 January 2012, 01:14:29
aynen ben futbolcu olsam etliye sütlüye karışmam ligi orta sıralarda bitirir 4-4,5 ay tatilimi yaparım bakarım keyfime ;D

yani diyorsun mesela simdi : bi takim 8nci sirada son macta adam oynamaz oh ne güzel olurum 9ncu yatarim 150 gün  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bunun mantigi nerde

kamuri

tatil işte ne güzel kim uğraşacak playoff felan :D

Kadir ÇELEBİ

Kanaat önderi Sergen yalçın Show tvde Ankaragücü ve Samsunspor düşer ancak Ordusporu aşağıya alabilirler başka takımları alamazlar diyor İnadına düşmeyeceğiz sizin gibilere rağmen bu takım kalacak..