Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

150 gunluk tatili bizim takimimiz hak ediyor insallah 9-15 arasinda kendize yer bulur 150 tatile gitmeye hak kazaniriz...

CurvaSs

ne güzel ya, kırmızı beyaz hem de. :) :) :)

cgr

Abdulaziz yemis eskisehirsporu :) son dakika da pedriel'e pası güzelmiş :)

CurvaSs

harika foto gerçekten. hajduk taraftarı. foto eski tabi ki. :)

binikalamadım

BU BAKAN HİÇ SAMSUN'A GELMEYECEK Mİ ?

Böyle Sivassporlu Olmaz Olsun...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise, "Trabzon Doğu Karadeniz'in başkenti, incisi. Trabzon'un marka olmasında Trabzonspor'un çok büyük katkısı var. Şehre bir hareket ve bereket getirdi. Samsun'dan bu yana tüm Karadenizlilerin ilk takımı Trabzonspor'dur. Ondan sonra kendi takımları gelir. Anadolu'dan böyle başarılı bir kulübün çıkmasından gurur duyarız. Ben Sivaslıyım. Öncelikli takımım Sivasspor'dur. Bugün de Eskişehirspor'dan puan alarak Trabzonspor'u Eskişehirspor'a yaklaştırmış olduk. Dolayısıyla biz Trabzonspor'un başarısından gurur duyuyoruz. İnsan yaşadığı bölgeye, toprağa katkılı olmalı. Trabzonspor'un Trabzon'a katkısı var. Trabzonspor net bir başarıyla bu haftayı kapattı. İnşallah yolu iyi. Trabzon güçlü. Hakkı neyse onu alır. Ondan şüpheniz olmasın. Geçmişte de bunu ispat etmiştir. 3 dönem üst üste şampiyonluğu almıştır. Üç kere üst üste şampiyonluğu alan takımlar da istisnadır. Trabzonspor inşallah çıkışını sürdürür. Şampiyon olmasa dahi Süper Lig'e çok büyük katkı sağlar, renk verir. Trabzonsporsuz bir lig olmaz. Bu bir güçtür ama ayrı bir sorumluluk getirir. Çocukları ağlatmamak lazım" dedi.

kuzey55

Samsundan bu yana diyo işte.Samsunda olmadığını biliyo

binikalamadım

Samsun'dan sonra demesi gerekirdi daha doğru olurdu...

hakan55

Bu sözleri söyleyen gerçekten bu ülkenin bakanımı ? :kafa: :kafa:

since1965

Şirinler Neden susuyorlar sorusu altında iftira niteliginde bazı ithamları üzülerek okurken onları aydınlatmak için degilde(çünkü ne dersek diyelim onlar tatmin olmayacak)beraber mücadele ettigimiz arkadaşlarımızı "ZAN"altında bırakmamak için bazı şeyler söylemek istiyorum.

Samsunsporumuzun bu gidişinden rahatsız olmamak mümkün mü?Ama biz bu isyanımızı iki kere hemde çok sert bir şekilde dile getirmiştik.Önce havalimanında yaptıgımız protesto.Allah o günleri gerçekten bir daha göstermesin çok korkunç anlardı.Ki etkisini beşiktaş maçında sahamızda gördük.Hadi bunu organizasyonu kimse bilmiyordu.Peki hafta içersinde yapmış oldugumuz Tesislerdeki idman ziyaretine neden katılanlar olmadı.Orada da tepkimizi göstermiş olduk.Bu gidişten sadece rahatsız olan Şirinler miydi?

Peki diger gruplar ve Samsunspor taraftarları.Hangi maçta tesislere gidip protesto yaptılar?hangisi havalimanına gitti?hangisi bu gidişten rahatsız olduklarını söyleyip bir basın açıklaması yaptılar?Hangisi tribünlerinde sadece 5 dakika bırakın bizim gibi 5 hafta protesto yapmayı "Yönetim İstifa" , "Petkoviç İstifa" diye bagırdılar.Ya bütün bunları yaptılarda biz yapmayın etmeyin deyip ne sanalda ne de tribünlerde tepki mi gösterdik.Herkes sadece konusuyor.herşey ortada.ne zaman neyin nerede yapılacagıda çok belli.TESİSLERDE ORADA,STADYUMDA ORADA,TRİBÜNLERDE HERKES TEPKİSİNİ DİLE GETİRSİN.

Deplasmanlarda yemek konusuna açıklık getirmek gerekiyor.Kazım Yılmaz daha başkanlıgı aday oldugu zaman yaptıgı toplantıda Taraftarlara her konuda yardımcı olacagını söylemişti.Ama maglum yasadan ne bilet ne de otobüs konusunda yardımcı olamıyacagını söyledi.Sadece iyi niyet ile taraftarın yalnız olmadıgını göstermek istiyor.Elinden sadece bu imkan geliyor onu herkese göstermek istiyor.Saklayacak bişey yok.resmi sitede resimli haber olarak cümlealeme gösteriyor.Ben bu taraftarıma sahip çıkarım diyor.Ama olayın birde yanlış aksedilen tarafı var.Bu yemek sadece Şirinler e verilmiyor.Deplasmana hangi gruplar giderse hepsine aynısı yapılıyor.Mesela sivasta başka bir gruptan arkadaşlarımızda geldi onlarda yemek yediler ama resim ve haberlerde isimleri geçmedi.

Nasıl deplasmana gidiyoruz,maça nasıl giriyoruz bizim ile beraber olan insanlar bunu çok iyi biliyorlar.Bu konuda bir yorum yaparsan onların yaptıgı fedekarlıga saygısızlık olur.

Ama şunu belirtmek isterim.Adnan Sezgin transfer dönemi bitene kadar gerekli transferleri yapamaz ise hemen istifa etmelidir ve edecektirde.Petkoviç yeni transferler ile beraber sahamızdaki orduspor maçını kazanamadıgı zaman İstifa etmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacagız.Ve bütün iyi niyetine ragmen başarısız sonuçlar alındıgı zaman hedefte Samsunspor yönetimi olacaktır.

Samsunspor yönetimi için sunu belirtmek lazım.Cebinden 15 trilyon harcayan ve Samsunspor kimseye muhtaç etmeyen,trabzonlu rizeli işadamlarının Samsunsporu artık kendilerine göre oyuncak gibi yonlendiremedikleri bir duruma getiren,24 kişi kaçarken ben buradayım diyen ve takımın ligde kalması için elinden gelen herşeyi yapan insanlarda var.Tabi ki başarı olmazsa bunlarında bir önemi olmadıgını önceden gördük.Bilmem anlatabildim mi

mehmet yılmaz

AlıntıAma şunu belirtmek isterim.Adnan Sezgin transfer dönemi bitene kadar gerekli transferleri yapamaz ise hemen istifa etmelidir ve edecektirde.Petkoviç yeni transferler ile beraber sahamızdaki orduspor maçını kazanamadıgı zaman İstifa etmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacagız.Ve bütün iyi niyetine ragmen başarısız sonuçlar alındıgı zaman hedefte Samsunspor yönetimi olacaktır.

Samsunspor yönetimi için sunu belirtmek lazım.Cebinden 15 trilyon harcayan ve Samsunspor kimseye muhtaç etmeyen,trabzonlu rizeli işadamlarının Samsunsporu artık kendilerine göre oyuncak gibi yonlendiremedikleri bir duruma getiren,24 kişi kaçarken ben buradayım diyen ve takımın ligde kalması için elinden gelen herşeyi yapan insanlarda var.Tabi ki başarı olmazsa bunlarında bir önemi olmadıgını önceden gördük.Bilmem anlatabildim mi

>l< >l<

Samsunsporluluğun dili bir, fikri bir...
İnşallah o duruma gelmeyiz ama şimdi biraz daha sabır zamanı.

GurbetciFanatik

Turgut Doğan Şahin kaçırıldı!
Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, Turgut Doğan Şahin için Gaziantepspor ile 1 milyon 300 bin TL karşılığında el sıkıştı. Bu gelişme üzerine Ankaragücü Menajeri Hikmet Hancıoğlu, Turgut Doğan Şahin'i kaçırdı.

http://www.fanatik.com.tr/Turgut-Dogan-Sahin-kacirildi_3_Detail_249_249454.htm

dogru söyleyin burdan biri mi kacirdi  :deli: :deli:

kamuri

bi arada böyle gençlerbirliğinden tarığın kaçırılma olayları felan vardı. ???  turgutta kaçırılacak adam olduya şu türkiyede :-X futbolun seviyesini artık siz düşünün ???

Desiqner

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105263
Şu lig tv'ye durup durup küfrediyorum Şirinler Tribününden Veya Maratondan yapılan bir tane tezahürat , atkı şov vs. gösterilmemiş varsa yoksa gs... Deplasmanlarımızda anladıkta kendi sahamızda bari çekin...

masbene

Trabzon'da bir açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor'un hakkı olan kupasını almak için çok ince ayarlı bir çalışma yaptıklarını söyledi.
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek."

yazık utan bakan. ne demek bu?

cem

Alıntı yapılan: masbene - 09 January 2012, 15:20:41
Trabzon'da bir açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor'un hakkı olan kupasını almak için çok ince ayarlı bir çalışma yaptıklarını söyledi.
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek."

yazık utan bakan. ne demek bu?
trabzon kalkınırsa türkiye çok büyük mesaj verir.....siz kimsiniz çapınız neki türkiye adına mesaj vermek kim...