Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

masbene

Allah rahmet eylesin. bu başka birşey

CurvaSs

keşanspor bal liginde nağmalup 3 takımdan birisiymiş. :( 151 takım içinde düşünün işte.

Desiqner

Alıntı yapılan: muhalif - 07 January 2012, 15:54:17
ibb maçı için izmitten istanbula giden 4 trabzonsporlu üni. öğrencisi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş... :(

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: muhalif - 07 January 2012, 15:54:17
ibb maçı için izmitten istanbula giden 4 trabzonsporlu üni. öğrencisi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş... :(

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabirlar versin.
Gencecik insanlar Takimi icin ister istemez hayatini kaybettiler.
Umarim Takimlar bazen bu taraftarlarin kiymetini bilir.
Cok kötü bi olay

Ertuğrul Sağlam

Mehmet Yılmaz'dan geçen yıl iki tane Samsunspor kitabı alıp Çatalarmut ve Mehmetçik İlköğretim okulları adına imzalatmıştım, kitapları okullara teslim etmek dün nasip oldu.

Çatalarmut okul müdürünü buldum ona durumu açıklayıp Samsunspor kitabı ile birlikte yaklaşık 30 tane roman ve benzeri kitap, Ana Biritannica'nın 22 ciltlik Ansiklopedi serisini okul kütüphanesine bağışlamak istediğimi söyledim, Okul müdürünün Samsunspor kitabını elimde görünce bana verdiği cevap aynen şu oldu ''Ben Ts'liyim'' (a....a... dedim içimden)  Kusura bakmayın o zaman ben size bu kitapları teslim edemem deyip yanın ayrıldım ve benim çocuğun öğretmeninide yanıma alarak okulun kütüphanesinden sorumlu öğretmene teslim ettim kitapları. Yalnız şunuda tembih ettim. (Ben her üç ayda bir bu kitap okul kütüphanesindemi diye kontrol ettireceğim.)

Şimdi arkadaşlar kusura bakmayın ama yaklaşık 1000 öğrencinin eğitim gördüğü bu okula müdür olmuş bu yavşağa ne denir? Biz çocuklarımızı Samsunspor'lu şehrini seven birer birey olarak ne kadar yetiştirmeye çalışırsak çalışalım bu müdür gibi şerefsizler herzaman önümüze bir engel olarak çıkacaktır.

Ben dün yaşadığım olayı kendime dert edindim bu İ.....i okuldan gönderilmesi için elimden geleni yapacağım. sizden ricam Milli eğitim ve üst makamlarda tanıdığı olan bu konuda bana yardımcı olsun. Bu zihniyette birinin 1000 öğrencinin eğitim gördüğü Samsundaki bir okulda Müdür olmaya hakkı yok...  

ahmetsefa55

sosaka

böyle birinin değil müdür öğretmen olmaya hakkı yok

sadece55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 07 January 2012, 16:09:03
Mehmet Yılmaz'dan geçen yıl iki tane Samsunspor kitabı alıp Çatalarmut ve Mehmetçik İlköğretim okulları adına imzalatmıştım, kitapları okullara teslim etmek dün nasip oldu.

Çatalarmut okul müdürünü buldum ona durumu açıklayıp Samsunspor kitabı ile birlikte yaklaşık 30 tane roman ve benzeri kitap, Ana Biritannica'nın 22 ciltlik Ansiklopedi serisini okul kütüphanesine bağışlamak istediğimi söyledim, Okul müdürünün Samsunspor kitabını elimde görünce bana verdiği cevap aynen şu oldu ''Ben Ts'liyim'' (a....a... dedim içimden)  Kusura bakmayın o zaman ben size bu kitapları teslim edemem deyip yanın ayrıldım ve benim çocuğun öğretmeninide yanıma alarak okulun kütüphanesinden sorumlu öğretmene teslim ettim kitapları. Yalnız şunuda tembih ettim. (Ben her üç ayda bir bu kitap okul kütüphanesindemi diye kontrol ettireceğim.)

Şimdi arkadaşlar kusura bakmayın ama yaklaşık 1000 öğrencinin eğitim gördüğü bu okula müdür olmuş bu yavşağa ne denir? Biz çocuklarımızı Samsunspor'lu şehrini seven birer birey olarak ne kadar yetiştirmeye çalışırsak çalışalım bu müdür gibi şerefsizler herzaman önümüze bir engel olarak çıkacaktır.

Ben dün yaşadığım olayı kendime dert edindim bu İ.....i okuldan gönderilmesi için elimden geleni yapacağım. sizden ricam Milli eğitim ve üst makamlarda tanıdığı olan bu konuda bana yardımcı olsun. Bu zihniyette birinin 1000 öğrencinin eğitim gördüğü Samsundaki bir okulda Müdür olmaya hakkı yok...   

Abi bu adamın ts li olduğunu duyarlarsa mazallah milli eğitim müdürü yaparlar!!! Şehirimizde iyi bir intiba biliyorsun ki

twitter

Allah rahmet eylesin hepsine.
futbol şehitleri.

sosaka

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından olan Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya'da kaza geçirmesini derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada  hayatlarını kaybedenlere Allah'dan rahmet, kederli ailelelerine, Keşan Belediyespor Kulübü ve camiasına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar dileriz.

Samsunspor Kulübü

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2869

Akyol

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun... :(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: muhalif - 07 January 2012, 16:11:24
ismi ne abi müdürün ?
Ahmet İsmini bilmiyorum ama öğrenirim. Bu sene yeni tayin olmuştu zaten.

Alıntı yapılan: Erdinc - 07 January 2012, 16:19:15
Abi bu adamın ts li olduğunu duyarlarsa mazallah milli eğitim müdürü yaparlar!!! Şehirimizde iyi bir intiba biliyorsun ki
Zaten Ts'li olduğu için müdür olmuştur, yoksa bu öküzde müdür sıfatı yok.

ahmetsefa55

canınızı sıkacak belki bu haber ama bu şehrin gerçeği bu.
sözde taraftar gruplarımıza selam olsun !

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=105144

ali ihsan

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 07 January 2012, 15:43:10
Keşanspor kafilesi kaza yaptı: 2 ölü, 23 yaralı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde uçuruma yuvarlandı.

Şiddetli yağış ve kayganlaşan zemin nediniyle yolda kayan otobüsün uçuruma yuvarlandığı, ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü 23 kişinin de yaralandığı bildirildi. Kurtarma çalınmalarının sürdüğü belirtilen kaza yerine çok sayıda ambülânsın sevk edildiği belirtildi.

Alanya'ya kampa gittikleri belirtilen Keşan Belediyespor kafilesinde 18 futbolcu, 5 de idari ve yardımcı personel bulunuyordu.
Allah yardımcıları olsun. :(

Allah rahmet eylesin.Bende bir kaç gündür Antalya'dayım.Ciddi yağış var.Cuma namazında Bafraspor'lu oyuncularla karşılaştık.Onlarda burada kamptaymış.Allah kaza bela vermesin kimseye...

SametYılmaz55

Allah rahmet eylesin :( mekanları cennet olsun hayatını kaybedenlerin.Allah geride kalanlarına sabır versin :(