STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

samsunmania

@ngonge
kardeşim ilk maçımızan beri elimiz yüreğimizde maç seyrediyoruz. son 4 maçtır da öne geçip kaybediyoruz ya da berabere kalıyoruz.

55_OrHaN_55

ilk yarıyı 2-0 bitirdik. o kadar iyiydi ki herşey, 2. yarı gol yiyeceğimize ihtimal vermiyordum. sevinçten millete telefon açtım. ilk yarı biter bitmez fevzi çakmak mahallesinden, reşadiye mahallesine, babamlara gittim. 15 dakikalık yol. gidince televizyona baktım, 2-1 olmuş. aklıma gençlerbirliği, ankaragücü ve beşiktaş maçları geldi. Çok geçmeden 2.,3., ve 4. gol geldi. kafam karmakarışık, canım oldukça sıkkın. gekas için şimdiden üzülmeye başladım. bu takıma benzemayı bile transfer yapsan bu oyun stiliyle yenilmeye mahkumsun. böyle kolay gol yiyen, 3-0 lık skorun bile galibiyeti garanti edemeyeceği bir oyun tarzı sergileyen bir takım ve bunu sağlayan bir teknik direktör ve oyuncu topluluğu görmedim. mehmet ali çınar için kazma derdim ama daha kazmaları da varmış.

epçeli köylü

Başkan ancak midillide millete yemek versin. Küme düşmeyi garantilersek daha teknik direktörde gelmez bize....

ngonge

Nasıl bir zihniyetse o kadar rahat ki. Sanki takım ligde zaten misafir öylesine bir sezon geçirip Bankasya ligine dönecek gibi;

Böyle bir yenilgiden sonra Ekigho'nun maçın yıldızı yapılmasını haber olarak resmi site duyurabiliyor:  http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2872

mehmet yılmaz

Satılmış kahpelere; kimliksiz özentilere inat sadece Samsunspor!

Ve yine bir Petkoviç klasiği daha.. :(

##kdc##

İstatistiğine sokim serdar özkana ofsayt çalındı gözümüzün önünde 0 ofsayt yazıo!!

jean

allah sizi bildigi gibi yapsin ya su gurbette cok guzel reklam yapacaktim is arkadaslarima herkes skoru takip etti 2-0 dan 45 dakikada 4 tane ye varmi bu kadar basitlik arkadas isimiz cok zor allah yardimcimiz olsun

55__Gurbet__55

Sinir´den unutdum yazmayi.
Bu LigTV´nin yorumculari hem yanli hem dünya´dan haberleri yok. 2-0 öndeyken maci bir garip stres halinde anlatan spiker 2-4´den sonra acayip bir rahatladi. Bide sanirim mac basindaydi. Bir yorumcu "gecen haftaki genclerbirligi macin en iyi adami ekigho idi" dedi :hnk: :hnk:

55JNR55

Alıntı yapılan: samsuni - 08 January 2012, 02:18:24
Satılmış kahpelere; kimliksiz özentilere inat sadece Samsunspor!

Ve yine bir Petkoviç klasiği daha.. :(

Satılmış kahpelere; kimliksiz özentilere inat sadece Samsunspor! eyvallah ama petkoviçi savunduğum düşünülmesin de bu kadar bireysel hatanın olduğu yerde petkoviç ne yapsın Mehmet abi ? Tüm golleri bireysel hatalardan hediye ettik 4 golde bu böyle 3 değişiklik hakkın olan yerde 4 gol bireysel hatadan geliyorsa yapıcak bir şey yok gibi görüntü...

seskat

macın analizini hepiniz yapmışsınız. bir de ben aynı şeyleri yazmama gerek yok, ne diyeyim,
canın sağolsun be samsunsporum. ben ümidi yitirmedim, yiitirmeyecem. bu takım düş-me-ye-cek.

benim anlamadığım nokta, gecen yıl maraton coşuyordu. başarıdan dolayı olabilir, ama dün mac 2:0 iken bu coşkunun 10 da 1 i yoktu. mac sanki arenadaymış gibi bir his verdi.

neyse, yeterince moral bozdum, bu macı artık unutup itoş macını düşünmeye başlim. kupa macının şu saat den sonra önemi yok.

Jnr.Serkan

08 January 2012, 11:17:03 #431 Son düzenlenme: 08 January 2012, 11:29:57 Jnr.Serkan
2-0 Dan maç verip gece uyuyamama sebep olan,sabaah moral bozukluğundan yataktan çıkmak istememe sebep olan Samsunsporun armayla orantısız futbolcuları,yazıklar olsun...Ama en çok petkoviç sana. Adem Kemal Akaki Yenal'mış geçicez o işleri.Kemali gözümüzde çok büyüttük,üzüm üzüme baka baka kararmış,adam akakinin yanında futbolu unuttu ağzımıza ettiler resmen

Ayrıca taraftarımızdan bir kez daha lanet ettim.Maç başlamadan maraton alt'a oturdum.Yemin ederim 1 tane Samsunsporlu yoktu bunu gördüm içim paramparça oldu biz bu mal'lar içinmi üst lige çıktık deplasmanlara gittik,bunlar gs'yi bjk'yi izlesin diyemi..Adamlar o kadar rahat ki abi önce Samsunu çağıralım sonra gs'yi çağıralım meloyuda çağıralım diyorlar.Bende dayanamadım atladım sonra polis kaldırdı beni ordan.Kendi şehirimizde deplasman yaptık.Hala sinirden ağlayasım var moralim 0.Dün heyecandan ders yapamadım,bugünde moral bozukluğundan yapamıcam.Yaktın beni Samsun

atakan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 08 January 2012, 11:17:03
2-0 Dan maç verip gece uyuyamama sebep olan,sabaah moral bozukluğundan yataktan çıkmak istememe sebep olan Samsunsporun armayla orantısız futbolcuları,yazıklar olsun...Ama en çok petkoviç sana. Adem Kemal Akaki Yenal'mış geçicez o işleri.Kemali gözümüzde çok büyüttük,üzüm üzüme baka baka kararmış,adam akakinin yanında futbolu unuttu ağzımıza ettiler resmen

Ayrıca taraftarımızdan bir kez daha lanet ettim.Maç başlamadan maraton alt'a oturdum.Yemin ederim 1 tane Samsunsporlu yoktu bunu gördüm içim paramparça oldu biz bu mal'lar içinmi üst lige çıktık deplasmanlara gittik,bunlar gs'yi bjk'yi izlesin diyemi..Adamlar o kadar rahat ki abi önce Samsunu çağıralım sonra gs'yi çağıralım meloyuda çağıralım diyorlar.Bende dayanamadım atladım sonra polis kaldırdı beni ordan.Kendi şehirimizde deplasman yaptık.Hala sinirden ağlayasım var moralim 0.Dün heyecandan ders yapamadım,bugünde moral bozukluğundan yapamıcam.Yaktın beni Samsun

o zaman şirinler acilen maratona....

ibrakadabra55

2-0 dan sonra ikinci yarıya iki ön libero ile başlamalıydı.Hakan Arslan'ı kenara almalıydı.
           ERTUĞRUL
ADEM KEMAL KHUBUTİA YENAL
         FİNK BAHİA
ZENKE   MURAT CEYLAN  MURAT YILDIRIM
          EKİGHO

Böyle olsa defans ağırlıklı olurdu top kapardık bir şeyler yapardık nerde o akıl Vlade'de !  :kafa:

55.hakan

Bu gece her uyandığımda kabus olsun diye yalvardım ama bu gerçek kabus sabaha kadar yakamı bırakmadı.