Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2011, 12:28:37

« önceki - sonraki »

samsunmania

Bir başlığın daha sonuna geldik. ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 December 2011, 00:46:56
Bir başlığın daha sonuna geldik. ;D ;D

Kaşar mı bitti?  :o Dedim ama ben idareli kullanın diye  :(

kalptenþimþek

başımıza ne gelecekse bu adamın nazarından gelecek.. .:.:.

fanatik

Serdar Özkan'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmış tff 'nin sitesinde görünüyor.

SERDAR ÖZKAN   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : DÜZCE 
Doğum Tarihi  : 1 Ocak 1987 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilcisi : AHMET BULUT 

Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 868935 
Kulüp  : SAMSUNSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 6 Ocak 2012 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2012

mehmet yılmaz

Serdar Özkan ve Theofanis Gekas...

Kodalak

Gaziosmanpaşalı3455

adamların sitesine girdim sadece korkuları paralarını alamamk.vede değerli bir oyuncularını kaybettikleri genelde forumlarının konusu:)

minci

Bakarsın yarın yeni oyuncuları da görebiliriz. Kim bilir? Yönetim yeni bir sürpriz yapabilir. Öyle tahmin ediyorum. :evet: :evet: :evet: :holey: :holey: :holey:

orhan

samsunspor camiasını bilen bir oyuncu olan serdar özkanla anlaşmamız uyum sorunu açısından iyi oldu.gekas da uyum sorunu yaşamazsa faydalı transfer önemli olan orta sahadan taşınacak toplar ve gelecek yardım şimdiye kadarki maçlarda bunu fazla görmedik final paslarını veremedik inş camiamız adına hayırlı olur.

kavak_55

yapılan transferler kimilerinin hoşuna gitmesede devre arasında alınacak oyuncu kalitesi bu kadar kaliteli olabilir genelde bilinen oyuncular inşallah bir aksilik olmazsa en kısa zamanda uyum sorununu atlatıp takıma katkı sağlamalarını umut ediyorum.3 tarnsfer murat serdar gegas fena oyuncular değiller.ama domingez bülent kocabey gibi oyuncular gönderilmesi gerekirken ufuk un dilaverin gönderilmelerini yadırgıyorum.valdoromadamıdır nedir o da derhal gönderilmeli stoper sıkıntısı olacağını zannetmiyorum.yani domingez bülent valdo bunlara verilen paralara yazık oluyor.hayırlısı olsun öncelikle tüm taraftarlarımıza çok selamlar sinop tan

silopilimuhsin

hayırlı olsun inşallah katkı sağlarlar

samsunluhakan

http://www.fotomac.com.tr/Samsunspor/2012/01/08/samsunda-gekas-ruzgari
burada gekas a sezon sonu diyor ama resmi sitedede yılla ilgili bi bilgi yok kaç yıllık acaba

Ahmeti

Hiç ummadığı bir karşılama olmuş yüz ifadesindeki şaşkınlıktan belli. Samsunspor'umuz için tekrar hayırlı ve adı gibi Uğur'lu olsun.