Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2011, 12:28:37

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Uğur Boral uzun bir sakatlık sürecinden sonra kendini yeni yeni toparlayan bir futbolcu, benim bu transfere nedense fazla içim ısınmadı belkide sitede Uğur Boral için olumsuz düşünen birkaç kişiden biriyim. İnşallah ben yanılırım.

Yanlız şuda var formda bir Uğur Boral'ın, Dani Alves'i maymun ettiğinide Fb - Sevilla maçlarında gördük.

GökhanÇağlar

ahmetsefa55

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'umuz, yeni transferlerle gücüne güç kattı. Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas'dan sonra Fenerbahçe'den 31.5.2012 tarihine kadar Uğur Boral'ı da transfer eden takımımız Süper Lig'de kalma adına büyük bir adım attı.

Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda yeni transferimiz Uğur Boral'ın resmi sözleşme imza törenine Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas'de katıldı. İmza töreninde Başkanımız Kazım Yılmaz, Başkanvekilimiz Bilal Seyhan, Genel Sekreterimiz Savaş Boyar ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Hut, Basri Kul ile Aycan Türker de hazır bulundu.

Samsunspor'umuzun formasını giyerek imza atan oyuncularımız, Samsunspor'un ligde kalması için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ve bunu da sezon sonunda başaracaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Törende konuşan Başkanımız Kazım Yılmaz, 5 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkan Samsunspor'umuzun talihsiz sonuçlar alarak puan sıralamasında hiç de hak etmediği bir yerde olduğunu vurguladı. Başkanımız Kazım Yılmaz, "Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde takımın ligde kalabilmesi için maddi-manevi tüm fedekarlığı gösteriyoruz. Son olarak transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızla takımımızı daha da güçlendirdik. Takımımızın ligde kalacağına olan inancımız tamdır. Bu yüzden taraftarlarımızın da takımlarını sonuna kadar destekleyerek motive etmesine ihtiyacımız var. Bu zorlu süreçte herkesin Samsunspor'un yanında olmasını bekliyoruz" dedi.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2880

ercan0655

hayırlı olsun Samsun sporun adını yüceltsinler bizleri de mutlu edip aldıkları paranın hakkını teslim etsinler

FaTiH_HaN

Devre arası transfer edilebilecek en iyi isimleri kadromuza kattık. Tüm transferler Samsunsporumuza hayırlı olsun, inşallah derdimize derman olurlar.

seskat

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/56269/ugur-boralin-sozlesmesi-feshedildi

kafam karıştı. biz uğuru 5 aylığına kiralık almadık mı. fb ile sözleşmesini fesh etmiş  :o

ugrass

kulup transfer edilen futbolcuların sözleşmeleri hakkında net bir bilgi verse artık!

nomak55

paramı aklıyorlar ne inş. bu transferler işe yarar yoksa seneye patlarız borçtan kurtulamayız gene banceyide artık oynatmasak iyi olacak yoksa çok statik forvetimiz olacak en güzeli 442 veya 433 en iyisini oyynar bu takım forvette zenke gekas ekigho üçlü oynarsak 442 oynarsakta orta sahada soldan sağa : uğur fink murat c. murat y.
                                                                                                                       forvet              :           gekas ekigho
ekigho gol atmasada olur it gibi sağa sola koşsun gekasa boş alan yaratsın yeter :D zaten gekas gerekeni yapar beyler

FaTiH_HaN

Toplu imza atıldığına göre, devre arası transferini sonlandırdık galiba.

ult55ras

uğur serdar ve gekas 5 aylık sözleşme yani bonservisiyle, murat ise  sezon sonuna akdar kiralık antepden.

Harun55

Alıntı yapılan: ult55ras - 10 January 2012, 17:02:59
uğur serdar ve gekas 5 aylık sözleşme yani bonservisiyle, murat ise  sezon sonuna akdar kiralık antepden.

Gekas 2.5 yillgina imza atmisti..

GurbetciFanatik

su resim icin tek bisey denilebilir
:_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar

alex agbo

hayırlı olsun yeni transferlerimiz. bu sneyi bi atlatsak seneye herşey daha ii olur.

Lusage

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Lusage - 10 January 2012, 18:23:24

5 ay için 300 bin euro bonsevis verildiyse biraz çok gibi geldi.İnşallah ligde kalırız,Gekas'dan maksimum verim alıp sözleşmesini uzatırız.Bütün futbolcularla takımın ligde kaldığında sözleşmenin uzayacağına dair madde vardır herhalde