Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2011, 12:28:37

« önceki - sonraki »

Burak

Vallahi çok tornacı müşterimiz var şehir merkezine inerken bundan daha özenliler  :-X

babasamsunlu

ulan bende 4 sayfa görünce 4-5 kişi geldi sandım.  ??? ??? ???
sinirlerinize hakşm olnuz sayın samsuni.takım ligde kalsında bu herife bile sarılrım ben :D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 December 2011, 21:57:31
ulan bende 4 sayfa görünce 4-5 kişi geldi sandım.  ??? ??? ???
sinirlerinize hakşm olnuz sayın samsuni.takım ligde kalsında bu herife bile sarılrım ben :D :D

Lütfen önce daha evvel vermiş olduğunuz sözleri tutunuz Sn. Akaki Bance!

Forumda duruyordur, "şampiyon olalım ben Orhan'ı sırtımda taşırım" demiştiniz. Lütfen!  :ok 1dk!!!

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 23:04:19
Lütfen önce daha evvel vermiş olduğunuz sözleri tutunuz Sn. Akaki Bance!

Forumda duruyordur, "şampiyon olalım ben Orhan'ı sırtımda taşırım" demiştiniz. Lütfen!  :ok 1dk!!!
hadi ya... demiş miydi  gerçekten?! nasıl da atladık?! ???

Tahir

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 28 December 2011, 19:31:41
deri ceket iyi de altına bi gömlek giyseydin be dayı.

Hatta kazagıda kotun içersine sokmuş  :)

ErkÇay55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 December 2011, 21:57:31
ulan bende 4 sayfa görünce 4-5 kişi geldi sandım.  ??? ??? ???

Arkadaşlar bugün işyerime gelen bir yönetici ağabeyimize adam gibi transfer yapmalarını kaliteli adamlar almalarını  aksi takdirde düşeceğimizi söyleyince bana verdiği cevap o kadar kötü ve manidardı zaten düştük dedi.ben bunları duyunca açıkçası umudumu kaybettim.Beş yıl aradan sonra yapılan emekleri iş bilmez bir başkan ve yönetimin  berbat etmesi çok acı.

samsunmania

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 29 December 2011, 00:04:16

Arkadaşlar bugün işyerime gelen bir yönetici ağabeyimize adam gibi transfer yapmalarını kaliteli adamlar almalarını  aksi takdirde düşeceğimizi söyleyince bana verdiği cevap o kadar kötü ve manidardı zaten düştük dedi.ben bunları duyunca açıkçası umudumu kaybettim.Beş yıl aradan sonra yapılan emekleri iş bilmez bir başkan ve yönetimin  berbat etmesi çok acı.

eski ekipten mi?Yoksa teselidir. Samsunsporumda böyle yönetici yoktur, olamaz.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 29 December 2011, 00:04:16

Arkadaşlar bugün işyerime gelen bir yönetici ağabeyimize adam gibi transfer yapmalarını kaliteli adamlar almalarını  aksi takdirde düşeceğimizi söyleyince bana verdiği cevap o kadar kötü ve manidardı zaten düştük dedi.ben bunları duyunca açıkçası umudumu kaybettim.Beş yıl aradan sonra yapılan emekleri iş bilmez bir başkan ve yönetimin  berbat etmesi çok acı.

Kimmiş kardeşim, bu değerli yönetici abimiz?  ???

samuray

hayret bi şey bi yönetici zaten düştük diyebiliyorsa vay halimize bizim

Serkan

sen o yöneticinin ismini versene abi ; şu lafı söyleyen adam Nasıl Yönetici olur ; cidden rica ediyorum o ismi bizimlede paylaşırmısın, şu cümleyi söyleyebilen yönetici isminin zikredilmesini sorun etmez.

Desiqner

Yöneticilik için Samsunsporlu olma şartı getirilse.Samsunlu olmak yetmiyor demekki.Bu ne ruhsuzluk arkadaş...

samuray

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 19:15:26
Çok üzülüyorum şöyle şeylere, basit gibi görünebilir ama Samsunspor denilince kutsal birşeyden söz ediliyormuş gibi hisseden bizler için önemli ayrıntılar, kılık, kıyafet, saç tıraşı, görüntü...
Şimdi şöyle bir test yapılsa, eminimki 1.000 kişiden 1 kişi bile e şıkkını işaretlemez!

Yukarıdaki fotoğrafta yer alan şahıs aşağıdakilerden hangi sıfatı taşımaktadır?

a) Bir okulda hademe
b) Bir Spor Kulübünde Otobüs Şoförü
c) Sanayide Tornacı
d) Seyyar Simitçi
e) Bir Süper Lig Kulübünde Başkan Vekili

:( :( :( :x((
a şıkkından d şıkkına kadar işaretlersek o insanlara saygısızlık etmiş oluruzherhalde onlar mesleklerine olan saygılarını bizim yönetici diye eleştirdiğimiz insandan daha iyi anyılorlardır sanırım

Musti

ErkÇay55. kim bu sütü bozuk? Açıklar mısın?

KotuCocuk55

Gitmeyin sayin baskanvekilinin üstüne! Lütfen! Herkezin tarzina saygi duyalim!

Murat imzaladiktan sonra; cok mutluyum,cok calisicam demis! Sikiysa,baska bise solesin! Imzala lan,imzala! Bayragi öp,cok  mutluyum de! :D

samet_55

adam gibi bi beyaz gömlek giysen uzerine siyah çeket giysen yakana bi  samsunspor rozeti taksan.kırmızı beyaz bide güzel kravattaksan.olmazmıydı.