Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2011, 12:28:37

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 29 December 2011, 00:04:16

Arkadaşlar bugün işyerime gelen bir yönetici ağabeyimize adam gibi transfer yapmalarını kaliteli adamlar almalarını  aksi takdirde düşeceğimizi söyleyince bana verdiği cevap o kadar kötü ve manidardı zaten düştük dedi.ben bunları duyunca açıkçası umudumu kaybettim.Beş yıl aradan sonra yapılan emekleri iş bilmez bir başkan ve yönetimin  berbat etmesi çok acı.
kimmiş bu yönetici bi açıklada başkan bi kulağını çeksin onun  :o

mehmet yılmaz

Hey Allah'ın o kazağı para verseler giymem, rengini bir arkadaş yazmış bir sayfa önce...
Öyle bir renk mi var, Allah aşkına? O kıyafetle çapkınlık yapmaya gitsen, kapıdan kovarlar.
Sinemaya gitsen yer göstermezler.

Birisi imza törenine pazar işi kazakla gelir, öbürü esnafa "Samsunspor düşüt zaten" der.
Böyle yöneticiler varken Kazım Yılmaz'ın düşman aramasına gerek yok, alayı ayak bağı adamların  :x(( :x((

Serkan

Kimsenin giyimi kuşamına bir şey denmez normal koşullar da lakin burada iş biraz değişiyor ; sen koskoca bir camiayı temsil ediyorsun dikkat edeceksin giydiğine;

Biz kulüp de işimiz olduğunda bile giyimimize dikkat ediyorsak bir zahmet Samsunspor'u temsil edenler de önem göstersin.

ErkÇay55

Alıntı yapılan: Musti - 29 December 2011, 00:18:22
ErkÇay55. kim bu sütü bozuk? Açıklar mısın?

isim  vermem kişiyi tanıdığım için  hoş olmaz arkadaşlar Samsunsporluluğundan şüpheniz olmasın daha önce birçok yönetimde çeşitli görevlerde bulunmuş hatta büyük başkan İsmail Uyanık döneminde bile.

Serkan

ee o zaman bulması kolay  biraz beyin jimnasitiği yapmak yeterli.

samsunmania

İsim vermemene saygı duyarım ancak gerçek samsunsporlu olduğuna asla inanamam.

AntZ

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 29 December 2011, 00:32:09

isim  vermem kişiyi tanıdığım için  hoş olmaz arkadaşlar Samsunsporluluğundan şüpheniz olmasın daha önce birçok yönetimde çeşitli görevlerde bulunmuş hatta büyük başkan İsmail Uyanık döneminde bile.

Umudu yoksa bir zahmet istifa ediversin bir ara fırsat bulupta kulübe uğrayabilirse

mehmet yılmaz

İsim vermiş oldun zaten,
Tahmin ettiğim gibi, Tahsin Raci Kosif..
Senden çıkıp öbür dükkana girince de "hiç merak etmeyin, bu takım ilk 10'a girer" demiştir bence.  :-X ;D

samsunmania

Ben de tahmin ettim ama ismini zikretmek istemedim. Önemli değilmiş.

Serkan

Böle bir adam daha gelir mi dünyaya : )

AntZ

Yavaş beyler birden parlamayın, kaşarı idareli kullanın  :x((

Serkan

Musti

Az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz. Tam kıvamında olması lazım  ;D ;D ;D

AntZ

Kahvaltılıkları azar azar koyun; kasarı,domatesi idareli kullanın demek istedim hemen başka yerlere çekmeyin :(

celebi

bence kaşar bol idareli kullanmasakta olur. ama israf derseniz anlarım :)