Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Tufan

Serdar Özkan top oynamaya geldiyse iyi ama takımın papaz ihtiyacını karşılamak için geldiyse kulakları geçmişteki gibi epey çınlar.

ugurozkan

başlık kapatılıp açılınca transferler gelmeye başladı :D
bi reset daha gekas için :evet:

cgr

Serdar Özkan'ın takıma faydalı olabileceğini düşünüyorum... En azından Murat sağ kanatta oynamak zorunda kalmaz...

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: juristuyuz unuttunmu a - 06 January 2012, 00:43:54
ve goool !!! serdar  ortalıyor gekas kafayı vuruyor ve samsunspor 89.dakikada gs karşısında 1-0 öne geçiyor....   samsunspor_x
mac bitmemis sevinmeyelim hemen samsunsporluyuz unutma 1dk!!!

Turuncu

İnşallah kendini futbola verir ve takıma yararlı olur.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 06 January 2012, 00:46:11
Onu bi anlatsana Shane ben o olayi bilmiyorum
bende gülim bi ;D

Serdar Özkan'ı bjk'den kiraladığımız dönemlerde işte çok net olayı hatırlamıyorum ama bir maç sonrası yada antreman sonrası felan sanırsam Serdar bir saygısızlık yapmıştı bunun üstünede Kaptan Kenan bir tane asılmıştı kendisine...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: jurista - 06 January 2012, 00:43:54
ve goool !!! serdar  ortalıyor gekas kafayı vuruyor ve samsunspor 89.dakikada gs karşısında 1-0 öne geçiyor....   samsunspor_x

garanti olsun sen söyle yaz
ve goool !!! serdar ortaliyor gekas kafayi vuruyor ve samsunspor 90+5 dakikada gs karsisinda 1-0 öne geciyor ve hakem santra yaptirmadan maci bitiriyor.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 06 January 2012, 00:53:55
Serdar Özkan'ı bjk'den kiraladığımız dönemlerde işte çok net olayı hatırlamıyorum ama bir maç sonrası yada antreman sonrası felan sanırsam Serdar bir saygısızlık yapmıştı bunun üstünede Kaptan Kenan bir tane asılmıştı kendisine...

Hakan Koçaslan değil miydi o ?

GurbetciFanatik

ben simdi lg tv gece haberleri izlemeye gidiyorum
bizden basedilrse ben yarim saate geliyorum

Shane_Falco

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 06 January 2012, 00:55:30
Hakan Koçaslan değil miydi o ?

Hacı onun olayı tamamen farklıydı.Onda hatta bi makas muhabbetide vardı.Hakan soyunma odasında makas'la saldırmıştı felan denilmişti...

furkan5534

hadi artık imzalar atılsın gece mece demeyin  :) :)

samsunluhakan

serdar kim ya keita dediler serdarı getirdiler bizi serdarmı kurtaracak allah aşkına ne yapıyor bu yönetim yaa

AntZ

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 06 January 2012, 01:35:22
serdar kim ya keita dediler serdarı getirdiler bizi serdarmı kurtaracak allah aşkına ne yapıyor bu yönetim yaa

Başkan %99 anlaşıldı denilen Gekas'ı sorduklarında evet anlaştık demedi. Sence Keita'yı alacağız ya da anlaştık demiş olma ihtimali var mı? Benim şu ana kadar bizzat yönetimden duyduğum tek isim Murat Ceylan. Başka isim çıkmadı yönetimden kimsenin ağzından.

Evet Serdar Özkan'ı beğenmeyebiliriz, ama yönetim Bobo demedi, Keita demedi, %99 anlaşıldığı söylenen Gekas'ı bile getireceğini söylemedi, nasıl dediler diye bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?

ugrass

idman sonrası sefayla serdar tartısırken kenan abi serdar ozkana kavga etmeyin içerde yöneticiler var diyince serdar özkanda terbiyesizce cevap vermişti bu yüzden kenan yelekte tokatı vurmuştu =))

samsunluhakan

serdarı alacaklarına hiç transfer yapmasalardı daha iyiydi

bunun içinmi bekledik 5 ocak gününü allah aşkına bizimle dalga geçmeyin ya