Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

furkan5534

furkan5534

55_OrHaN_55

benim anlamadığım, bunlar murat ceylanı almayı nasıl becerdiler? al_sana

jurista

Muratın transfer çalışmalarına 6 ay önce başladılar anca bitti...Trajikomik olan da bu .

SerhaT55

Alıntı yapılan: emre__ss - 05 January 2012, 19:04:05
Bence en büyük transfer bancenin milli takımda olması.En azından şu ana kadar gerçekleşen bir tek bu var. :)
Son Maçı izlemedin galiba ilerde top tutacak adam yok ve bu adam ne yaptı yaranamadı sahada kendini yıpratıyo he gol özelliği yok tamam ama bu adam pivot santrafor bunun işi top indirip vermesi ama anlamıyonuz artık daha nedim ki sen gel adamı yuhla ondan sonra adamdan yüksek performans iste .

Tahir

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 05 January 2012, 19:08:42
Zeynepoğlu'nun şöförleri Gekas'ı görse tanıyabilir mi ki ben onu merak ediyorum...

Günün en özlü sözünü söyledin teşekkür ederi.

emre__ss

Alıntı yapılan: SerhaT55 - 05 January 2012, 21:58:29
Son Maçı izlemedin galiba ilerde top tutacak adam yok ve bu adam ne yaptı yaranamadı sahada kendini yıpratıyo he gol özelliği yok tamam ama bu adam pivot santrafor bunun işi top indirip vermesi ama anlamıyonuz artık daha nedim ki sen gel adamı yuhla ondan sonra adamdan yüksek performans iste .
tamam işte zaten yapması gereken şey de gol atması değil mi kardeş?yuhalamaya karşıyım ama onun da yani biraz daha becerikli olması lazım sonuçta bir maçta 50 tane pozisyon yakalamıyoruz ki neleri kaçırıyor görüyoruz yani.

5trawberry

Abi yeminle söylüyorum şu siteye yeni üye olup yok küme düşersek eşek gibi anırırım yok en büyük transfer Bance'nin olmaması...

Kabak tadı verdiniz iyice..

yeter da bıkmadınız mı usanmadınız mı? Hangi takımı tutunoyuz siz?

SerhaT55

Alıntı yapılan: emre__ss - 05 January 2012, 22:03:21
tamam işte zaten yapması gereken şey de gol atması değil mi kardeş?yuhalamaya karşıyım ama onun da yani biraz daha becerikli olması lazım sonuçta bir maçta 50 tane pozisyon yakalamıyoruz ki neleri kaçırıyor görüyoruz yani.
Kardeşim diyorum ya bu adam pivot santrafor bu adam top indirip top dağıtacak golcü değil golcü onun yanında olması lazım gekas gibi .

SerhaT55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 January 2012, 22:08:51
Abi yeminle söylüyorum şu siteye yeni üye olup yok küme düşersek eşek gibi anırırım yok en büyük transfer Bance'nin olmaması...

Kabak tadı verdiniz iyice..

yeter da bıkmadınız mı usanmadınız mı? Hangi takımı tutunoyuz siz?

Ve bu yazıları görünce siteye giresi gelmiyor insanın.

emre__ss

Alıntı yapılan: SerhaT55 - 05 January 2012, 22:08:55
Kardeşim diyorum ya bu adam pivot santrafor bu adam top indirip top dağıtacak golcü değil golcü onun yanında olması lazım gekas gibi .

doğru diyorsun tabi haklısın 

fanatik

arkadaşlar Toni Tisdell olayındaki gerçek bu adam sadece Mersine imza atmamış daha önce tam üç külübe imza atmış bu yüzden adama şuanda imza attıramıyolar.Holosko işi tam bir arapsaçı Holosko Samsun'a gelmek istemiyormuş kensini İstanbul Büyükşehirde istediği için oraya gitmek istiyormuş.onu ikna etmek için uğraşıyolar hatta araya Suat Kılıç bile girmiş ikna için.

ahmetsefa55

buyrun cenaze namazına vol.1324564388907865589

**KaR6**

05 January 2012, 23:25:30 #2398 Son düzenlenme: 05 January 2012, 23:33:46 **KaR6**
serdar özkan gelmiş diyolla..

şu an samsundaymış, yarın imza atması bekleniyor, kaynak: özgür kalanbak ve yarınki tüm yerel gazeteler..

uykan

holosko ve gekas başkan ntvsporda hayır diyemedi