Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

furkan5534

gekas gelecek inşallah ntvsporda baskan evet demedıgı gıbı yok falan demıyor

uykan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 06 January 2012, 00:19:23
gekas gelecek inşallah ntvsporda baskan evet demedıgı gıbı yok falan demıyor

Aynen hayır diyemedi petkovoçinde arkasında oldugunu söyledi menejerlere biraz giydirdi. adamsın kazım

havzalı55

Ankaragücü oyuncuları Serdar Özkan ve Tonıa Tısdel Samsunspor ıle kesın anlasmaya vardı

Kaynak: Sportürkiye

SSKLA

SSKLA

Burak Güleç:

Serdar Özkan Yanımda hepinize selamı var.Para için degil Şirinler İçin geldim diyor.

kumköylü ahmet

ntv sunucunun biri samsunluymus :-)

SSKLA

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 06 January 2012, 00:33:21
ntv sunucunun biri samsunluymus :-)

özgür buzbaş abi. bu arada dialog baktığımızda satır aralarından anlaşılan gekasla anlaşmaya varıldığı yönünde :)

5trawberry

Adnan Sezgin : ''Gekas'ı Türkiye'ye en ekonomik şartlarla ben getirdim.Kendisi de beni sevdi.İnşallah bir pürüz çıkmadan imzayı da atıcaz.''

Kaynak Twitter.

Gelde sövme bunu yazana :D

kumköylü ahmet

baskan imzayi atmadan aciklamicaz dedi ama gekasa sizler formayi giydirdiniz bile :-)))  cumartesi gunki kadroda varmi bari onuda soyleyinde tam olsun  :D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 06 January 2012, 00:40:41
baskan imzayi atmadan aciklamicaz dedi ama gekasa sizler formayi giydirdiniz bile :-)))  cumartesi gunki kadroda varmi bari onuda soyleyinde tam olsun  :D

Benim hic bir transferden haberim yok kaynagimda yok ama mantigima göre isterse yarin 10 kisi imza atsin, Murat ceylandan baskasi kadroya giremez cumartesi macta.
Takim yarin kampa girmis oluyor, adam imzadan sonra herhalde kampa katilmaz sanirim. Petkovic kafasindaki 11 i hazirlamistir coktan.
bence Cumartesi Murat Ceylan olur kadroda baska yenilerden olmaz

LisandroLopez

Serdar Özkan kesin olarak anlaştı beyler, Gs maçında sahada olmasını isterim ne yalan söyleyim..

jurista

ve goool !!! serdar  ortalıyor gekas kafayı vuruyor ve samsunspor 89.dakikada gs karşısında 1-0 öne geçiyor....   samsunspor_x

Shane_Falco

Umarım Serdar bey bu sefer düzgün oynarda Hocamız Kenan yine tokatlamak zorunda kalmaz kendisini :D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 06 January 2012, 00:45:24
Umarım Serdar bey bu sefer düzgün oynarda Hocamız Kenan yine tokatlamak zorunda kalmaz kendisini :D

Onu bi anlatsana Shane ben o olayi bilmiyorum
bende gülim bi ;D

King1965

Bu Transferlerle Play off'a bile gideriz  :evet: :evet: :evet: