Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

lucarelli

05 January 2012, 17:33:23 #2325 Son düzenlenme: 05 January 2012, 17:40:27 lucarelli
AlıntıSamsunspor'dan dev transfer!
Kırmızı-beyazlı Karadeniz ekibi, Yunan golcü Gekas'ı ve Ankaragücü'nden Tisdell'i kadrosuna kattı!
Samsunspor Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Gekas'la prensip anlaşmasına vardı. Gekas'ın bir kaç gün içinde Samsun'a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Bu arada Kırmızı-Beyazlılar Ankaragücü'nden Tonia Tisdell'i de renklerine bağladı. Tisdell bugün Samsun'a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

HABERTURK

Haber içeriğinin aynısını Fanatik de vermiş.

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Serkan - 05 January 2012, 17:31:44
Mersin imza attırmışsa sana katılırım hocam; ama 1 aydır mersin'de olup anlaşmayı imza aşamasına getirmemişlerse almamız gayet mantıklı
çıkan haberlere bakılırsa atmış gibi ama inşallah dediğin gibi imza atmamıştır.

kamuri

gekas bi kaç güne kalma gel da artık cumartesi maçımız var ;)

doðan

Alıntı yapılan: korayx - 05 January 2012, 15:28:32
SAMSUN BU KADROSUYLA ligde kalsın Ulus heykelinin önünde eşek gibi anırırım. Hiç kimse hayal görmesin beyler kendimzi inceden bank asyaya hazırlayalım...

birader inanmadığın takımı tutma be ..
şimdi banada kızacaksın sanane diye ama nacizane  :redcard:

55erhan55

samsun ligde kalsın eşşek gibi anırırım diyen arkadaş bence sen llig sonunu bekleme şimdiden başla anırmaya.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 05 January 2012, 17:26:07
Tisdell işi yalan oldu galiba,adam 1 aydır Mersin de bizim ona talip olmamız bile yanlış.
Gekas ve Holosko gelirse bu takımdan bişeyler olur.

Bu olay bana şunu hatırlattı.Sanırım küme düştüğümüz sezon yada bir önceki sezondu.Elazığspor'da hatırlarsınız Effa oynuyordu.Adamı devre arasında transfer ediyorduk.Samsun'a getirilip otele bile  yerleştirilmişti adam.Fakat sonra araya Ankaragücü girdi.Effa otelden kalkıp kimseye bir şey söylemeden gitti.Telefonu kapatmış adama hiç bir şekilde ulaşılıyordu.Daha sonra Ankaragücüne imza atınca ortaya çıkmıştı herşey.

Geçen sezonda Eser Yağmur'u transfer ediyorduk.Hatta artık transfer bitti denmişti.Adam Samsun'a geldimi o kadar bilemiyorum ama araya Erciyes son anda girip Eser'i transfer etmişti.Erciyes'li taraftarlar bizimle makara geçiyordu adamların idmanından aldık resmen ellerinden kaptık tarzında.

Yani bunun etik veya hoş olduğunu iddaa etmiyorum tartışılır bu konu fakat transfer sezonunda bu tarz olaylar sıklıkla oluyor...

celebi

05 January 2012, 17:59:37 #2331 Son düzenlenme: 05 January 2012, 18:03:22 celebi
Alıntı yapılan: korayx - 05 January 2012, 15:55:00
Biz hayatımızı verdik bu takıma ben senelerce kombine bilet aldım maçlara gittim. düştüğümüz sene son diyarbakır maçında da tribündeydim;lige çıkmayı garantilediğimiz güngören maçında da, dün gençler maçında da.Keşke kalsa tek dileğimiz o ama ara transfere çok güvenmeyelim fazla umutlanmayalım diyorum. Bu başlığı da daha fazla işgal etmeyeyim kusura kalmayın ama gerçekler bunlar...

tamam ligde kalırsak eşek gibi anırmasaan ...........

Kaya

Bazı kendini bilmez üyelerin saygısızlığından çorba gibi olmuş başlık.. En iyisi susmak..

Lusage

Sırf kendini bir halt zanneden kendini beğenmiş ukala Idman Yurdu Liselilerine inat al şu adamı Adnan Sezgin...

SSKLA

Anlaşılan herkes beklemede  :deli:

buonanotte

valla F5 aşındı artık.Hadi da... :kafa:

samuray

o geldi bu geldi hepsi yalan oldu hala netleşen imza atılan murat dışında bi transferimiz yok gekas holosko tisdell önder turacı serdar özkan isimleride geçiyor uğur boral da nedir bu karmaşa ya ikili oynayan arkadaşlar bu siteye giripte samsunpor düşxecek kesin diyen içimizdeki irlandalılardansın galiba yazma kardeşim biz inancımızı sonuna kadar sürdürüyoruz tek sevdamız samsunspor ama senin samsunsporluluğundan şüphe duyarım ikili oynamayın zira bizim dilimiz varmıyor düşeçek demeye şu g.b takımı tek tek baktığında kadro yapısı itibariyle çokmu iyi ama takım olmuşlar ama biz bunu oluşturamadık hala tabiki eksiklerimiz var onuda bu ara dönem halledersek biz niden bi çıkış yakalamayalım ilk devre çıkış yapan takımlar neden bi düşüşüşün içine girmesin bellimi olur bu köprünün altından daha çok sular akar bu ligte her takım her takımı yenebilir inşallah bizim çıkışımız da g.s maçıyla başlar

sadece55

Alıntı yapılan: korayx - 05 January 2012, 15:28:32
SAMSUN BU KADROSUYLA ligde kalsın Ulus heykelinin önünde eşek gibi anırırım. Hiç kimse hayal görmesin beyler kendimzi inceden bank asyaya hazırlayalım...

Karaktersizce yazınla zaten eşşekliğini damgalamışsınn...Her görüntüde sese gerek yok senin semerinden belli kaliten güzel kardeşimm.

ahmetsefa55

şu sayfaları meşgul edenlere hakkım haram olsun ! ohhhhhh

Shane_Falco

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı : '' Tonia Tisdell 1 aydan beri Mersin'deydi . Bize Mersin'i çok sevdiğini ve İdman Yurdu'nda oynamak istediğini bildirdi bizde onu 1 ay Hilton da ağırladık ve insan muamelesi yaptık . Federasyona 2016 yılına kadar anlaştığımızı bile bildirdik . Ancak karakter yoksunu Tonia bu sabah Hilton'dan ayrılarak Samsun'a gitmiş . Bizimle sözleşmesi olan bir futbolcunun başka bir takımla anlaşması yasal değil . Hukuki süreci başlatacağız ve Tonia'nın bu ülkede bir daha futbol oynayamaması için elimizden geleni yapacağız . ''

Facebook Samsunspor sayfasından alıntıdır...