Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ollivanders

serdar özkan =  bal yapmayan arı

samsunluhakan

resmi sitede bi gelişme yok rutin bilgiler bize transfer bilgisi lazım hadi anlaştıgımız oyuncular kim ???
taraftar olarak bilgi istiyoruz

5trawberry

Serdar Özkan, Sağ ayaklı Ufuk Bayraktar.

Ufuk Bayraktar, sol ayaklı Serdar Özkan.

SametYılmaz55

sekiztaşta bir kaç maç iyi oynadı ve basının şişirmesiyle milli takıma kadar yükseldi hala onun sayesinde belli bir piyasası var.fakat bize katkı sağlayacağını düşünmüyorum inşallah gelmez.bu zamana kadar oynadığı takımlarda yaptığı ortada zaten.boşu boşuna transfer edip kulübü gereksiz yere borca sokmanın hiç bir anlamı yok

Ayberk

Tisdell önce Ankaraspor'la imzaladıysa Mersin'le nasıl imzalıyor? Ankaraspor'la imzalaması demek ne demek? Ha eğer imzaladıysa, bizim oradan kiralamamızda resmi olarak bir sıkıntı ben göremiyorum ama böyle yanar döner adamları neden almaya çalışıyoruz hayret!

Jnr.Serkan

Serdar Özkan son zamanlarda çok iyi performans gösteriyordu A.gücünde.Bizim maçtada beğenmiştim kendisini.Gelsin istermiyim istemezmiyim bilmiyorum ama gelip kendini futbola verirse çok iyi işler yapar bu taraftarla birlikte.A.gücünün her maçını izliyordum.Takımda göze batan isimler Ergin,Turgut,Tisdell,Serdar ve Hürriyet'ti.Biz Serdar Tisdell Turgut 3lüsünü paketleyip alabilsek keşke

Mert

Ankaragücü başkanı sitem etmiş benim kulübümden serbest kalan oyuncuları alıyorlar diye.Güya başka kulüpler oyuncuların aklını çeliyormuş.

kuzey55

anlaşıldı az çok yine kimlerin isimleri geçti gidip kimleri alıyoruz (:

gram umudum yok artık bu takımla devam diye düşünüyorum.

FaTiH_HaN

Bence Serdar Özkan faydalı olur, bal yapmayan arı olduğuna katılıyorum ama takımda sağ kanatta bal yapmayı da geçtim arı olabilecek oyuncumuz yok  :) biz yapay polenle şekerlendirir bir şekilde bal yaptırırız Serdara  :) Adam eksiltebilen, iyi orta kesebilen bir futbolcu, yeteneği var ama artis biraz, artık o kadar takım değiştirdi başına dank edip kendini futbola vermeyi kafasına koyarsa bizde iş yapar diye düşünüyorum.

twitter

ee gelen giden var mı
okumayım yalan yere 15 sayfa

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: twitter - 05 January 2012, 17:22:30
ee gelen giden var mı

tisdell ve gekas isimleri dolaşıyor ama resmi bir bilgi yok.

SSKLA

Alıntı yapılan: twitter - 05 January 2012, 17:22:30
ee gelen giden var mı

Gekas ve Tisdell :-*

özkan

bişey değil başlığın adı yalana çıktı  >:(

GökhanÇağlar

Tisdell işi yalan oldu galiba,adam 1 aydır Mersin de bizim ona talip olmamız bile yanlış.
Gekas ve Holosko gelirse bu takımdan bişeyler olur.

Serkan

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 05 January 2012, 17:26:07
Tisdell işi yalan oldu galiba,adam 1 aydır Mersin de bizim ona talip olmamız bile yanlış.
Gekas ve Holosko gelirse bu takımdan bişeyler olur.

Mersin imza attırmışsa sana katılırım hocam; ama 1 aydır mersin'de olup anlaşmayı imza aşamasına getirmemişlerse almamız gayet mantıklı