Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

murat ceylan iyi olur ama 10 numara lazım bize.takımı yönlendiren.takımı ileri çıkarabilen

ugrass

gaziantepspor boboyla ilgileniyomus onlardan önce davransakta biz alsak. alınabilecek en iyi forvet

fanatik samsunsporlu

bursa da devreye girebilir.onlar da golcü arıyorlar

cezayir55

eskısehırden pele veya burhanı alabılırız

isyan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 25 December 2011, 12:43:52
eskısehırden pele veya burhanı alabılırız
Burhan'i ben yazacaktim simdi benden hizli davrandiniz, bu sezon 7 mac yapmis sadece, en begendigim oyunculardan biri gelirse ofansif anlamda daha cok alternatifimiz olur

SSKLA

samsunluhakan

ekingo ve banceyi görünce konuşulan isimler alternatif olmaz banko oynar

AhmetDenizci

İskender Alın'ın da menejerlik şirketi aynıymış ve de boşta.

GurbetciFanatik

UGUR BORAL  HOLOSKO  MURAT CEYLAN 3de süper tabi dikis tutarsa.
YATTARA tehlikeli gibi ama sag acikta eskisi gibi oynarsa bu takim ucar o zaman.Adamin ismi yeter macta rakipler düsünsün :D :D :D
Yanliz ben bisey cözemedim UGUR BORAL HOLOSKO YATTARA ZENKE 4 tane kanatlardan gelen adamimiz oldu ?????

AhmetDenizci

Bance 1 ay yok, Zenke'yi büyük ihtimal en uçta oynatır.

GurbetciFanatik

ERTUGRUL
ADEM  KEMAL   AKAKI   YENAL
     MURAT Y.      FINK
             MURAT C.
UGUR                   YATTARA
ZENKE                  HOLOSKO

mesela adamlar alinsa böylemi oynicagiz  :D :D :D :D        
12 kisi oldu ama            

AhmetDenizci

25 December 2011, 13:09:05 #491 Son düzenlenme: 25 December 2011, 13:17:04 AhmetDenizci

Bu kadro her türlü iş yapar. Yattara'ya falan hiç gerek yok. Hürriyet alınırsa Muratlardan birisi veya Fink kesik yer. Bobo'da alınırsa deymeyin keyfimize.  :)

Ama en önemli transferler Selim Teber ve Gurur Yazar olur, inşallah yetişirler.

cezayir55

fink murat ceylan ve murat yildirim ayni tip oyuncular orta sahaya mutlaka bir oyun kurucu lazim

ngonge

@AhmetDenizci: Benim de aklımdan geçen kadro benzeri bir şey ama Uğur Boral-Holosko-Zenke gene fazla pozisyona girip gol yapamaz gibi geliyor.

Ondan Zenke'nin Holosko ile değişimli oynamasını ve forvete bir skorer golcü alınması ile daha efektif bir hücumumuz olur diye düşünüyorum.

SSKLA

Kadro böyle olursa bizim takım durdurlamaz :)