78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

geçen sene için Allah razı olsun.
bu seneyi hiç saymıyorum,ne vardı adam gibi topunu oynayıp kral olsaydın.
hadi yürü bank asyaya...

mehmet yılmaz

Sevgimiz bitti bari saygımız kalsın Ahmet.
Bir insan kendi eliyle yaptığını kendi eliyle bu kadar bozabilirdi ancak, bravo!  :'( :(
Biz de "bu kadar iyi kaleci nasıl olur da Süper Lig'de yer bulamaz kendine?" diye soruyorduk geçen sezon, demek bundanmış..

twitter

yok sana teşekkür falan çıkardığın gibi düşürüyorsun işte

muzaffer4

bank asyada başarılar ahmete seneye süper ligde görüşürüz...

samuray

malesef öyle futbolda dün yok evet bankasyadan süper lige çıkmamızda çok büyük katkısı oldu ama rize maçından sonrada bi düşüş helede süper ligte yedikleri golerle çıldırttı herkesi

isa55

kendini lekeleyerek gittin ahmet

brigand

Yazık ettin herşeye ama yine de geçen yıl için teşekkürler. Allah eşine de acil şifalar versin.

LisandroLopez

55__Gurbet__55

Bu hikayenin sonu böyle olmamaliydi

Musti

Hadi Ergün ve Sarp'ı anlarım da sen neden kendine yazık ettin :( Maddiyat bu kadar mı değerliydi senin için. Oysa ki bir kulübün efsanesi olarak tüm hayatın boyunca anılabilirdin belki de. Şimdi ise sıradan basit bir futbolcu olarak futbolu bırakacaksın ve bir kaç yıl içinde unutulup gideceksin.  :( Yolun açık olsun. Geçen sene içinse sadece teşekkürler.

atakan

herseye ragmen teşekkürler.

feveran

allah razı olsun gecen sene için allah yolunu acık etsın sen gene bu sıteye gır okunanlara bak allah eşine saglık versın sana bagışlasn

hala kızı

Koca çınarı devirmişler vayyy beeeee YAZIKLAR OLSUN BİZE BİZİ DÜŞÜRENLERE!!!5 yıl aradan sonra süperlige merhaba dedirtmişti o,
spikerlerin uçan adam lakaplı kalecisi,bizim gönüllerimizin baş tacıydı o,
böyle mi olacaktı :'(
böyle mi vedalaşacaktık :'(ama dedim ya YAZIKLAR OLSUN BİZE BİZİ DÜŞÜRENLERE!!

babasamsunlu

sana bu sene  çok kızdım..bir çok maçı katlettiğini ve bunu bilerek yaptığınu düşünüyorum.

ben bu düşüncemi elbette kanıtlayamam ama sende hiç bir zmana masum olduğunu kanıtlayamassın..

her ne kadar karşılığını hem tribünlerden manevi olarak hemde yönetimden maddi olarak aldıysanda;geçen sene ve bir önceki sene bir çok maçta takımı sırtlayıp bugünlere gelmesinde verdiğin emekler için teşekkürler.
ama takımı göz göre göre yakıyorken kusura bakmada ki,mse sessiz kalamazdı..
Eşine acil şifalar dilerim..
Beynine de...

Ollivanders

16 December 2011, 21:58:09 #1154 Son düzenlenme: 16 December 2011, 22:16:41 Serpico
Ahmet Şahin Rizespor maçında tribunlere o hareketi yaptın ya sen asıl  orada bitmiştin. Ama olsun Ahmet Şahin o bizim buyuk kalecimiz diyip bu buyuk taraftar o hareketi de  görmezlikten geldi. Emeklerin büyük ama dedigim gibi o gun bitmiştin.