78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

altunay

Alıntı yapılan: feveran - 05 December 2011, 19:26:18
acaba o malum atakumda otelde rusla yakalanınan ahmetmi?
aynen o ahmet

özkan

Jnr.Serkan

Evli ve Eşi Kanser olan bir insanın hakkında bu şekilde konuşmayalım.Yaptıysa onun terbiyesizliğidir ama konuşmak bizim haddimize değil diye düşünüyorum.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 06 December 2011, 19:52:59
Evli ve Eşi Kanser olan bir insanın hakkında bu şekilde konuşmayalım.Yaptıysa onun terbiyesizliğidir ama konuşmak bizim haddimize değil diye düşünüyorum.

Gayet de haddimize.Benim gönül verdiğim takımın futbolcusu yapıyorsa bana da düşer bize de düşer.
Hele ki evli olan bi  futbolcu yapıyorsa onun kişiliğini tam anlamıyla öğrenmek açısından önemli..
Bi şüphe olur, yazmazsın ama arkadaş kesin konuşuyor.

fat55

arkadaşlar karı kız mevzuunda ahmet e diyecek yoktur.çiftlikteki şampiyonluk kutlamasında bir kızın telefonunu gözlüklü çevirmenle aldırdı.sonra ne yaptı dersiniz?

maraton

Beyler bizi niye Ahmet'i savunur duruma sokuyosunuz.. Bize ne evli adamın karı kız ısinden o onun terbiyesizligi yaptı ise de top oynasa da Samsun'da ne kadar kasar varsa hepsinin telefonunu alsa.. Evli barkli adam olmadık biri girer siteye bizden bulmasın belasını PANTER Ahmet o nedenle biraz daha sakın ve dikkatli

kaptan 55

08 December 2011, 13:33:03 #1116 Son düzenlenme: 08 December 2011, 14:34:26 kaptan 55
isterse grup yapsın o beni hiç ilgilendirmez,beni ilgilendiren formanın hakkını vermesi hakkını fazlasıyla almasını bilen formanında kat be kat hakkını verecek.

her zaman söylüyorum,süper lig kalecisi değil o da ayrı bir mevzu.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 08 December 2011, 13:33:03
isterse grup yapsın o beni hiç ilgilendirmez,beni ilgilendiren formanın hakkını vermesi hakkını fazlasıyla almasını bilen formanında kat be kat hakkını verecek.

her zaman söylüyorum,süper lig kalecisi değil o da ayrı bir mevzu.

Samsunspor'da oynayan oyuncunun aynı zamanda ahlaklı olması da çok önemli. Bizlere hırsızlık yaparak getireceği puanın da hiç kıymeti yok. Aksi halde bu tip oyuncualrı barındırdığımız, müsamaha gösterdiğimzi sürece saygınlığımız da kaybederiz ki en büyük kayıp olur kanaatimce.

Kazanmak için her yol da mubah olmamalıdır.

binikalamadım

kadro dışı bırakılabilir artık takıma zarar veriyor

celebi

Alıntı yapılan: binikalamadım - 08 December 2011, 22:31:17
kadro dışı bırakılabilir artık takıma zarar veriyor

ne yönden zarar veriyor.

binikalamadım

kaybettiğimiz puanlarda çok katkısı var o yönden zarar veriyor  :-X

özkan

Beyfendi trabzonsporlu arkadaşı ilker aktaşdan rica edip haber gazetesinin internet sitesinden jaja'dan 3 hanımefendiyle çıkarken yakalandığı resmi kaldırtıyor.Adamsın sen işte.

fanatik samsunsporlu

12 December 2011, 13:38:27 #1122 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:07:13 AntZ
nedir bu malum şahıstan çektiğimiz.aptalazizin de yalakasıydı bu adam.onun için de en iyi futbolcu diyordu

##kdc##

Beyler kesin mi bu dediğiniz, bu adamın karısı hasta değil mi ne işi var 3 kadınla beraber. Boş yere günahını almayın kesin değilse..

özkan

hak hukuk bilen insanız.itimat et bu böyle.yakıştıramıyoruz kendimize bu adamların yaptıklarını,inanamıyoruz.ama malesef böyle.