78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

burakbas

hala kızı

Kendisİ Samsun kalbimde yara demiş
Ahh!!!be Ahmet ŞAHİN...AH!!!
http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3982

samsunmania

Sendeki yara ise bizdeki kaçıncı derece yanık ahmet. Yediğin golleri, ortalığı karıştırdıklarını bi düşün istersen.

Serkan

bir adam bu kadar çok sevilirken bu nefretin sahibi nasıl oldu anlamadım gitti

Jnr.Serkan

Ne kadar kızsamda,seviyorum bu adamı ne yalan söyleyim.O sahaya çıktığında stadyum yıkılıyordu.Bu tarz bir ilgi serkan aykut,celil'e bile yoktu

babasamsunlu

bu kadar büyük bir sevgiyi bile hiçe sayarak taraftara yaptığın cins cins hareketler,fener stadyumuna girer girmez o büyük sevgiyi sana verenlere nispet yaparcasına kameranla bütün stadı tavaf etmen,maç sonunda ertuğrulun bütün ısrarlarına rağmen o tribüne gelmemen , takım içersinde çıkarttığın huzursuzluklar,sana ve kalitene yakışmayacak şekilde yediğin tuhaf (!) goller..... v.s. v.s.

İşte bütün bu kadar sevgiye rağmen bi adam bunları yapıyorsa ya maldır yada ibnedir...

atakumlu83

elazıgspor ıloe yollarını ayırmıs buyuk ıhtımalle ercıyesspora gıdecek

ugrass

Balıkesirle anlaşmış

samsunmania

maviay55

AlıntıBalıkesirspor file bekçisi Ahmet ŞAHİN ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=97909&start=30#ixzz2VTlkZX4W

mehmet yılmaz

iki yıl aradan sonra yine 19 mayısa çıkan ve bizden 3 gol yiyen eski kalecimiz..

AllydeenleaR

taraftarın gözünde neredeydin nereye düştün... ayrılırken onurunla ayrılsaydın bu taraftar seni en iyi şekilde karşılayacaktı.. yazık

##kdc##

pabucu yarım'ı ilk kim başlattı onu merak ediyorum ben hala =) yine de biz seni hep Denizlispor maçındaki o muhteşem performansınla hatırlayacağız..

Burak

ben o gereksiz el hareketini hiç unutmadım ama Denizli maçını da unutmadım. sahada onun yerinde olmak istemezdim ama taraftar küfür etmeden iğneleyici bir dille kırgın olduğunu göstermiş oldu bu da bence demokratik bir davranış

GökhanÇağlar

İstanbul'da Melo'dan ve Eskişehir'de Alper'den yediğin goller hala gözümün önünde, taraftarın tepkisi gayet normal bence.