KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

yazik yaa sanki aranipde bulunmaz bir futbolcu her gittigi takim ligden dusmeye oynuyor birde gelmis konusuyor terbiyesiz isde karaktersiz

Tufan

yorum yapamıyorum yazacağım en hafif şey bile forum adabına uymaz.

berusa55

Hala Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından NTV SPOR'da alt yazıları geçiyor şu aslı astarı olmayan açıklamalar. Samsunspor'umuza hak gördün ya bunu Teber sana helal olsun!!

samsunluhakan

kovun şunu ya 1 gol at sezon boyunca yat oh böle iyi

Shane_Falco

Maç başınayı kastediyormuş beyfendi kıvırmaya bak...

Hayır asıl suç bunda deil bunu her maç 11'de oynatıpta maç başına para almasını sebep olan hocadadır.

epçeli köylü

adam gibi teknik direktörümüz olsa çoktan bu adam kadro dışıydı. Türkiyeyi tanıyan ve bilen Türk teknik direktör olsaydı örneğin Yılmaz Vural olsaydı gözünü morartmıştı..

celebi

kazım başkan arkandayız sen gerekeni yaparsın şu mendebura :kafa:

Stoper

Şimdi Ntvsporda gördüm ve çok şaşırdım.Direk internete girdim,daha ayrıntılı öğrenebilmek için.Ulan ******* Ergün,karakterini sevdiğim,tipine tüküreyim senin! Şu adamı kovun artık kovun!Günü kurtarmak için özürde diler,her türlü kılığa girer.   

kamuri

ergün mustafa sarp ahmet şahin gibi papaz diye nitelendirebileceğimiz oyunculara yönetim derhal yol vermeli ne mal oldukları ortada işte

55musa55

ARKADASLAR BIR PANKART HAZIRLAYIN LÜTFEN TAM ZAMANI MESALA SÖYLE (KALITESIZ DENILEN FUTBOLCULARLA ONURUMUZLA SÜPER LIGE CIKTIK,KALITELI MENFAATCI FUTBOLCULARLA LIGIN DIBINDEYIZ) BIZ BANK ASYADA OYNAYAN TAKIMIMIZLA SAHAYA CIKSAK HER TAKIMA 5 CEKERIZ.ERGÜN GIBI SEREFSIZLERLE BU KADAR OLUR

Sercan

Alıntı yapılan: 55musa55 - 16 December 2011, 02:25:03
ARKADASLAR BIR PANKART HAZIRLAYIN LÜTFEN TAM ZAMANI MESALA SÖYLE (KALITESIZ DENILEN FUTBOLCULARLA ONURUMUZLA SÜPER LIGE CIKTIK,KALITELI MENFAATCI FUTBOLCULARLA LIGIN DIBINDEYIZ) BIZ BANK ASYADA OYNAYAN TAKIMIMIZLA SAHAYA CIKSAK HER TAKIMA 5 CEKERIZ.ERGÜN GIBI SEREFSIZLERLE BU KADAR OLUR

tamam abi...

ahmetsefa55

(KALITESIZ DENILEN FUTBOLCULARLA ONURUMUZLA SÜPER LIGE CIKTIK,KALITELI MENFAATCI FUTBOLCULARLA LIGIN DIBINDEYIZ)

çok iyi pankart olur >l<

kumköylü ahmet

en basda Adnan sezgin derhal uzaklasdirilmali sonra bunun gibi adam kiligina girmis kisileri..

pitbul055

Allahım Abdülazizden bizi kurtar diye yalvarırdım.Şimdi takımda 10 Abdülaziz olsu iyimi.Ergün gibi karaktersizlere bu formayı giydirenleri seveceksin >:(

ahmet55

16 December 2011, 13:35:45 #104 Son düzenlenme: 16 December 2011, 15:06:50 maraton

Acilen Takımdan gönderilmesi lazım.

Beşiktaş maçında koy Başaran'ı Çocuk Kendini parçalasın. Gör bak böyle üst düzey maçda kendini nasıl gösterecek.

KISALTMA ŞEKLİNDE DAHİ KÜFÜR VE HAKARET İÇEREN İFADE KULLANMAK FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR