KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Serpico - 16 December 2011, 16:28:59
" Just heard that my team mates, Mustapha Sarp, Ahmed Sahin and Ergun Teber have been sacked. Now someone needs to tell me what's going on..." yazmış zenke twitterdan. Takım arkadaslarımdan duydugumua gore Mustafa sarp , ahmet şahin ve ergun teber kovulmus. Biri neler oldugunu açıklayabilir mi? demiş.

zenke müjdemi isterim mi demiş  8)

FaTiH_HaN

Beşiktaş maçını alırız diyorum eğer zenkenin dedikleri doğruysa  :)

cany

" Just heard that my team mates, Mustapha Sarp, Ahmed Sahin and Ergun Teber have been sacked. Now someone needs to tell me what's going on..." yazmış zenke twitterdan. Takım arkadaslarımdan duydugumua gore Mustafa sarp , ahmet şahin ve ergun teber kovulmus. Biri neler oldugunu açıklayabilir mi? demiş.

yerinde karar olmuş

Ollivanders

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 December 2011, 16:27:01
İsim vermek istemiyorum ama bilgiyi veren kulüp ile doğrudan bağlantılı bi şahıs

kardeşim kulupte kimin ne oldugunu bilmiyoruz ki. Kimseye güvenemiyoruz. Herkes birileriyle çekişme içinde. Dekontların varlıgı Ergunu özür dilemeye itmiş. Sahte oldugunu dusunmuyorum.

Kodalak

harika bir gelişme derim....

Musti

Umarım duydukları doğrudur ve gerçekleşir. Bir de bu yabancı oyuncuların özellikle Petkoviç'in olanlardan habersiz olduğunu gösterir bu açıklama. Kulüpteki olan bitenlere hakim değiller sanırım.

özkan

Şu kovma işini bi netlik getirsek ?

Başkan dün açıklama yapacaktı,ne oldu acaba ?

maraton

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 December 2011, 16:27:01
İsim vermek istemiyorum ama bilgiyi veren kulüp ile doğrudan bağlantılı bi şahıs

bende kulüp ile biraz hafiften bağlantılı bir şahıstan tersini duydum gördüm ve hatta kokladım desem sevgili kardeşim  ;)
hem sahte olsa denildiği gibi ergün ortalığı yıkmaz mıydı sahte belge düzenlemek gibi bir suça bu gibi konu için girer mi bir kişi bu zamana kadar para alamadı niye ankaragücü topçuları gibi yapmadı ve neden her sonbahar bir hüzün kaplar içimi.. bunlar hep sorular  :ok

kuzey55

süper olur valla papazlara yol verilirse

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 16 December 2011, 16:36:34
Şu kovma işini bi netlik getirsek ?

Başkan dün açıklama yapacaktı,ne oldu acaba ?

Özkan tamamdır o iş.

Musti

:holey: :holey: Umarım bu son yaşanan gelişmeler özellikle kadro dışı bırakılmalar diğer futbolcuların kulağına küpe olur da adam gibi oynarlar.

fat55

16 December 2011, 16:41:18 #131 Son düzenlenme: 16 December 2011, 16:42:19 maraton
serkan 3 ü gitti mi şimdi?gittiyse ankara dan gelicem inşallah.

Serkan

16 December 2011, 16:41:52 #132 Son düzenlenme: 16 December 2011, 16:42:27 maraton
Alıntı yapılan: fat55 - 16 December 2011, 16:41:18
serkan  3 ü gitti mi şimdi?gittiyse ankara dan gelicem inşallah.

Abi kadro dışı 3'ü de

fat55

ilk devrenin sonuna doğru bunlarla birlikte sanırım birkaç futbolcuya daha yl verilebilir gibime geliyor.

celebi

teyit ettik tamam o iş