KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

feveran

şu adamın peşinden gıttık ya yazıklar olsun şimdibide utanmadan bu hafta oynar bu nasıl cıkacak o sahaya taraftar senı yuhalamıcakmı samsunda bir gün karşıma cıkarsan ilk tükürceğim insan sensin

samsunmania

ergün teber'in taksitleri için başlık açalım. Hak etti çocuk. Benden 10 lira çalışır.

cem

ergün,ergün ne oluyor götün başın oynuyor...

feveran

ben 15 yaşımdan beri çalışıyorum 2 yerde çalıştım ekmek yedgım yere hiçbir zaman ihanet etmedım günü geldi haftalığımı alamadım gunu geldi 2 ay 3 ay para almadan çalıştım ama namusum ve şerefım uzerıne çalıştım

gördükki ne kadar namussuz ******* hassiyetsız ınsanlar varmış
çok üzüldüm çok bu taraftar böyle cibiliyetsız insanları haketmıyor
oraya harclıgını verıp de maça gelenler var aylıgını verıp de deplesmana gıdenler var harbıden yazık sana köpek gıbı muhtacsn samsunspora

Ayberk

Bu karaktersizlerin yerine Başaran'a şans verilse fena mı olur, batacaksak kendi yetiştirdiklerimizle batalım bu karaktersizlerle değil!

seskat

tam bi olimpiyat cocuğuymuş bu ******* ! yönetim yolla bu köpeği. bu formayı giymeyi haketmiyor lanet köpek.

samuray

kıvır ergün kıvır dönsüz gibi kıvırıyorsun utanmaz rezil herif maç başı paralarını kastetmi ne oynadınız lan bu takıma ne para kazandırdınızda baç başı ücretleri talep etemeye utanmıyormuzun bu demeçlerinden sonra ergün şerefsizini bu takımda tutanlara da yazyıklar olsun keseceksin biletini  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Kaya

Söylenecek çok şey var,çoğuda küfür içerikli.Gelde bu adamlara güven.Ben nasıl inanyım bu adamın maç kazanmak için sahaya çıkacağına.Bu saatten sonra Samsun sınırlarında bile olmamalı..

Turuncu

Böyle adamların Samsunspor forması giymemesi lazım . Derhal kadro dışı bırakılmalı ve gönderilmeli  :kafa:

Desiqner

Başkan açıklama yapacaktı ne oldu o iş.

jurista

ergün gerçekten çok terbiyesiz bir adammışsın ,aslında adam bile değilmişsin...insanda az utanma olur ,arlanma olur haya olur ...
nasıl bi şahsiyetmişsin sen orda söylediğin yalanların 10 dakika sonra ortaya çıkacağını hesap edemeyecek kadar beyin yoksunusun .
o dekontlar senin ...!!!  kafandan aşşağıya dökülsün ...
almıcaksın arkadaş götü başı oynayan 7 tane kulüp değiştirmiş adamları topçu diye kapıdan sokmayacaksın.

ugrass

karaktersiz herif. ALLAH korkusuda mı yok ulan!!!!!!!

Burak

Karaktersiz herif aslında para süsü verilmiş balyaları sahaya atarak bir protesto da bulunulabilir ya da bu olaya özgü bir pankart yaptırılabilir

twitter

"devlet bigzee böğmiii"

binikalamadım

acilen kadro dışı bırakılmalı...sonrasını düşünsün yönetim...