KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

King Of The North

Abiciğim teknik direktör dahil takımın 3/4 ünü kovacaksın, başka çaresi yok, alt yapıdan da en az 3-4 oyuncunun banko oynaması lazım takımda, yoksa durumumuz çok daha kötü olacak.

maraton

DİLİMDE TÜY BİTTİ AMA SİZ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ.. ANAOKULU ÇOCUKLARI BU KADAR İKAZA ANLARDI AMA MAALESEF SİTE ÜYELERİ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYOR.. BEN UYARMAKTAN AMAN YAPMA DEMEKTEN BIKTIM...
KISALTMA DA OLSA KÜFÜR ETMEK, HAKARET ETMEK, KİŞİLERİN ŞAHSINA HAKARET EDİCİ SIFAT VE İTHAMLAR KESİNLİKLE YASAK OLUP, 16/12/2011 SAAT 14:15 İTİBARI İLE SİTE KURALLARINA AYKIRI MESAJ İÇERİĞİ KULLANAN İSTİSNASIZ HER ÜYE UYARI YAPILMADAN NOPOST YAPTIRIMI İLE KARŞILAŞACAK DEVAMI HALİNDE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLECEKTİR..
LÜTFEN HEM BİZİ HEM DE KENDİNİZ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN VE BİZİ YAPTIRIM UYGULAMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN.. TÜM SAMSUNSPORLULARI KARDEŞ BİLEN BİZLER, HERKESİN KENDİ OTOKONTROL MEKANİZMASINI UYGULAYARAK HASSASİYET GÖSTERECEĞİNİ BİLİYOR ve ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ............. SİTE YÖNETİMİ

binikalamadım

Samsunspor Ergün TEBER ile yollarını ayırmaya karar verdi  >l<

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19478121.asp?mnID=19478121

celebi

yazının sonunda  :evet:

masbene

LisandroLopez

Dekontların sahte olduğu ve oyuncuların gerçekten primler hariç maaşlarını alamadıkları iddaa ediliyor..
Hatta ve hatta başkanın çok huysuz olduğu ve yenilgi alınan deplasmanlardan sonra takıma yemek dahi yedirmek istemediği konuşuluyor..

Serkan

Kim iddaa ediyor lisandrolopez ?

FaTiH_HaN

Dekont sahte olsa, ergün çıkıp özür dilemezdi, ben para mara almadım dekontlar sahte derdi, bu işin arkasında da Galip Öztürk'ün olduğunu düşünüyorum, takımı ve taraftarı tedirgin etmek adına çıkan bir söylentiye benziyor, ayrıca takım deplasmanda maç kazanamadığında Kazım Başkan yemek yedirmek istemiyorsa harbi helal olsun derim, deplasman dönüşünde simitle çayla yol gelen bir dünya taraftarımız var.

masbene

başkan yenilgi sonrası yemek dahi yedirmek istemiyorsa bunun arkasında bence aldıkları paranın hakkını vermedikleri yatıyordur

fat55

arkadaşlar galip öztürk şu an samsunspor u dağıtmak için elinden geleni yapıyor.derdi samsunspor ve kazım yılmaz.artık birlik olalım.petkoviç de ergün ve mustafa sarp ı takıma almasın.biz her zaman takıma destek çıkarız.

LisandroLopez

İsim vermek istemiyorum ama bilgiyi veren kulüp ile doğrudan bağlantılı bi şahıs

Ollivanders

" Just heard that my team mates, Mustapha Sarp, Ahmed Sahin and Ergun Teber have been sacked. Now someone needs to tell me what's going on..." yazmış zenke twitterdan. Takım arkadaslarımdan duydugumua gore Mustafa sarp , ahmet şahin ve ergun teber kovulmus. Biri neler oldugunu açıklayabilir mi? demiş.

celebi

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 December 2011, 16:27:01
İsim vermek istemiyorum ama bilgiyi veren kulüp ile doğrudan bağlantılı bi şahıs

bence gerçeği yansıtmıyor gibi. sözüm sana değil lisandro da verilen bilgi açısından diyorum.

LisandroLopez

Hiç birşey olduğu yok zenke olabilecek en iyi şeyler olmuş sadece ;D

Serkan