Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

samet_55

ahh ahh 5 yıl bekledik 5 ayda içine ettiler Aferin. bu saatten sonra mevcut başkana tam destekvermek.giden yöneticiler bu zamana kadar.ne vermiş samsunsporumuza.haa içlerinden biride şehzadeler gurubuna para verirken gördüm.oda gitmiş iyi olmuş..

Serkan

istifa edenlerin isim ve görevleri...

ASİL ÜYELER

Genel Sekreter Haluk Tan
As Başkan Tarık Cengiz
Futbol Şube Sorumlusu Cahit Kaya
Sağlık İşleri Sorumlusu Can Aydın
Yatırım ve Proje Sorumlusu Selçuk Kemeröz
Halkla İlişkiler Aykut Çepni
Yurt Dışı Sorumlusu Adem Çakır
Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldız

YEDEK YÖNETİM KURULU

Aydın Özvatan
Nilşah Alptekin
Kadir Gürkan
Adem Ceylanda
Hasbi Sevindik
Yücel Beker
Ayhan Özköroğlu
Erol Özen
Aycan Türkel
Murat Kumaşoğlu
Cemil Tüysüz
Yusuf Çakıroğlu
Abdullah Koçyiğit
Muhammet Soylu
Hüseyin Karataş

DENETLEME ASİL
Ayhan Koçal

DENETLEME YEDEK
Metin Aktürk
Cengiz Tomrukçu
Metin Başokur

DİSİPLİN YEDEK
Hakan Othan

ibo055

As Başkan Tarık Cengiz, "Kulübü yönetim değil, Başkan Kazım Yılmaz'ın kişisel olarak tüm yetkileri verdiği Adnan Sezgin yönetiyor."dedi.Tugay BAŞSAN/ Haberexen.com

Samsunspor yönetim kurulu üyesi 8 isim basın toplantısı düzenleyerek, Başkan Kazım Yılmaz'ın anti demokratik bir yönetim anlayışı sergilediğini iddia ederek Samsunspor'daki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

As Başkan Tarık Cengiz, Futbol Şube Sorumlusu Cahit Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Tan, Can Aydın, Selçuk Kemeröz, Aykut Çepni Adem Çakır, Murat Yıldız ve 16 yedek yönetim kurulu üyesi, 1'i asil 3 yedek Denetleme ve 1 Disiplimn Kurulu üyesi istifalarını açıkladı.

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın parayı 'ben verdim kararları da ben alırım' diyerek tek adam gibi davrandığını öne süren As Başkan Tarık Cengiz, Sonuçta Samsunspor'a verilen paralar borç olarak veriliyor. Zaten yönetim kurulu üyeleri Samsunspor'un borçlarına temlik koyulacağı zaman hatırlanıyor." dedi.

'KULÜBÜN TÜM YETKİLERİ SEZGİN'E VERİLDİ'

Cengiz, sportif direktörlüğe getirilen Adnan Sezgin'in yönetim kurulunun üstünde yetkilerle göreve getirildiğini söyleyerek, "Adnan Bey'in kariyeri tartışılmaz. Sezgin fubol şubesinden, alt yapılardan ve yönetsel konularda sorumlu yani tüm yetkilerle donatılan tek adam pozisyona getirildi.Tranfer komitesindeki yöneticiler ne yazık ki sezon başında alınan 21 futbolcunun 20 tanesini basından öğrendi. Futbol Şube Sorumlusu Cahit Kaya transferden imza töreninde haberi oluyordu. Yönetim kuruluna Sezgin'le yapılan sözleşme 1 yıllık dendi, 2 yıllık çıktı. Errea'yla yapılan 1 yıllık sözleşmenin de 3 yıllık olduğunu öğrendik. Yönetim kurulu olarak yeni alınan futbolcuların ve Sezgin'in ne kadar maaş aldığını da tam bilmiyoruz." diye konuştu.

Samsunspor tüzüğünde ceza primlerin yönetim kurulu üyeleri tarafında verilebileceğini ifade eden Tarık Cengiz, "Adnan Sezgin kendi kafasına göre prim ve ceza uyguluyor. Yönetim kurulu bu kararlara en ufak bir etki yapamıyor. Bilge Soylu ve Serdar Dayat arkadaşların görevlerinin son verilmesi Samsunspor geleneklerine yakışmadı. Kulübü genel kurul delegelerin seçtiği yönetim kurulu değil, Başkanın şahsi yetkisiyle görevlendirdiği Adnan Sezgin yönetiyor. Buna müsade edemezdik. Yanlış yorumlar yapılmasın diye galip geldiğimiz hafta istifa etme kararı aldık."şeklinde konuştu. Bank Asya 1. Ligde dolu tribünlere oynadılarını Süper Ligdeki maçlarda ise boş tribünlere oynadıklarının altını çizen Cengiz, "Taraftar maça niye gitmiyor? diye sorgulamak lazım." dedi.

Cengiz, "Bunlar yönetsel sorunlardır amaç daha kulübün daha iyi yönetilmesi. Hiç kimse Samsuspor'un geleceğini ipotek altına alamaz. Bugün Samsunspor yapılan 2-3 yıllık kontratlarla yaklaşık 30 Milyon TL'lik bir borç yükü altındadır. Bu ciddi bir uyarı ,ciddi bir sıkıntıdır. Biz bunları görerek uyarı görevimizi erken yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Genel Sekreter Haluk Tan, genel sekreter olarak sadece karar defterini imzaladığını söyledi. Dünyada ilk defa kulüp başkanının aynı zamanda basın sözcülüğünüde yaptığını belirten Tan; kulübe sahip çıkılması gerektiğini, eski ve yeni yöneticilere vefasızlık yapılmaması gerektğini, kulübün kimsenin kişisel malı olamayacağını vurguladı.

Sağlık işleri sorumlusu Can Aydın; Murat Kalkan, Emir Kujoviç'in transferleri'nin sakatlıkları nedeniyle engellediklerinin altını çizerek, "Akaki transfer edildi. 3 hafta oynamadı. Selim Teber sakatlandı, Almanya'da ameliyat oldu. Biz Başkan'a Gurur sakatlandı neden Selim Türkiye'de ameliyat olmadı? dedik. Sonuçta masraflar kulüpten çıkıyor."dedi. Bance'ın son dakika transferi olduğunu sözlerine ekleyen Aydın, "iyi veya kötü futbolcu dersek bence iyi futbolcu fakat sakatlık geçirmiş ve dizlerinden dolayı artık sadece top tutabiliyor. Eskiden 6 Milyon euro fiyat biçilen Bance'ın performansını sizlere bırakıyorum." diye konuştu.

Eski Taraftardan sorumlu yönetici ve Halkla ilişkiler Sorumlusu Aykut Çepni ise "Taraftarla kulüpler köprüleri attı. Artık maça taraftarlar gelmiyor. Bu kulüp şehir kulübü, sonuçta Samsunlular olmadan Samsunspor sevdalılar olmadan bu kulüp ileriye gidemez." dedi.
yapılan açıklamaya bak  :x(( :x((

feveran

ibo055

daha önce nerdeydiniz  neden baştan müdale etmediniz   galip  yokumdiyor sizde yok oluyorsunuz  tebrik ediyorum sizi  iyiki gittiniz
aykut  taraftara ne faydan oldu arkadaşlar ceza alırken ne yaptın 
bırakın hikayeyi  >:( :x((

sosaka

Kazım Yılmaz kazasız belasız acemilik dönemini atlatırsa 2. Hasbi ağa dönemi başlar

cembaba

30 November 2011, 14:44:39 #126 Son düzenlenme: 30 November 2011, 14:51:54 CemBaba
İsmail Başkan'ın karşısında olan herkese karşıyım. Kazım Yılmaz, Büyük Başkan'ın yanında olduğu sürece; bende Kazım Yılmaz'ın destekçisiyim. Zaten para sorun değil diyerek herkese nazire yapıyor. Metrocular şu kulüpten defolup gitsin de, daha da rahatlayacağız Allah'ın izniyle.

Antep maçını kazanında bakın o zaman dolu tribün görün... Kazım Yılmaz yüzünden zaten stad dolmuyor. Az açıklamalara bak...

ChucKeR

Allah verede düşmesek. ne kazım ne galip kalır. 30 trilyon borç başkansız klüp. 2006 ya dönüş.  :kafa:

lucarelli

Ya kiralık adam alındı ya da serbest alındı. Lazar'dan başka bonservis bedeli verilen bir kaç tane adam vardır. 30 Trilyon biraz abartılı sanki.

ChucKeR

devre arası transferleriyle 30 u bulur geçer bile abi. kimin kaç para aldığını bilen var mı? adnan sezgin mesela? düştükten sonra borçlar meydana çıkınca çok düşündüm bu para nereye gitti diye. ama gidiyor bir şekilde.

Kaya

30 trilyonu alınan futbolcuların bonservisi olarak düşünmeyelim sadece..Kadromuzda 30'a yakın oyuncu var kimi senelik ücret olarak 1 trilyon alıyor kimi 700-800 civarı bunların toplamı sene sonu 30 trilyona yakın bir gider oluşturur..Belirtilen rakam transfer harcaması değil sene sonu giderlerin toplamıdır..

cembaba

Şimdi kesin olarak genel kurul yapılmak zorunda tüzüğe göre sanırım. Biz buradan böyle konuşuyoruz da. Kongre üyeleri kesin Galip'in yanında olur. Kulüp isminin başına reklam alınması konusunda da böyle olmuştu. İnşallah öyle olmaz diyenlerdenim.

Ayberk

Alıntı yapılan: Kaya - 30 November 2011, 15:25:03
    30 trilyonu alınan futbolcuların bonservisi olarak düşünmeyelim sadece..Kadromuzda 30'a yakın oyuncu var kimi senelik ücret olarak 1 trilyon alıyor kimi 700-800 civarı bunların toplamı sene sonu 30 trilyona yakın bir gider oluşturur..Belirtilen rakam transfer harcaması değil sene sonu giderlerin toplamıdır..

Abi zaten 2-3 yıllık kontratlarla toplam 30 milyon borca soktular kulübü diyor. Allah aşkına transferlerin saçmalıklarını tartışalım, mevkileri, isimleri ama kontrat 1 yıllık mı yapılacaktı borç yükü az görülsün diye? Açıklamayı yapan saçmalamış ve rakamlar üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalıştıkları çok belli

feveran

GökhanÇağlar

Kazım Yılmaz beklediğim gibi dik duruyor,taraftar olarak biz de arkasında durmalıyız.
Galip Öztürk den ben kongre zamanı huylanmıştım,kongrede ak parti propagandası yapmıştı.
istafa edenler de onun adamları,ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.
Kazım Yılmaz güçlü bir işadamı,kimseye muhtaç değil..yeni bir kongre de olsa yine başkan olacaktır.