Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Giden gider dostum,keşke eskisi gibi olsa kapılar doluluktan önceden kapansa.Ben kendi adıma maça gitme konusunda SBK'yı kapattım.Her maçına giderdim önceden hem de büyük zevkle.Kazanınca çok seviniyorum hala,sonuçta bizim için içinde Samsun olan herşey çok değerli.Bu hususta kalp kırgınlığı diyelim.Samsunspor bu durumdayken moralim çok bozuk olduğundan gitsem de keyif alamam anlamında yazdım.yoksa bi bağlantısı yok tabii ki.Şu anda nefes almak bile ızdırap veriyor bana.

cem

o çift takım tutan yöneticiler 2 sene önce sbkdaydı....
samsunspor küme düşmeyecek
samsunspor kötü gidiyor  diye ben şehrin takımına öfkeylemi bakacam,destek vermeyecemmi..
hepimiz samsunluyuz(anlayana)

cany

bu sene iş var galiba SBK'da :--*

GençKozluklu

SBK ile gurur duyuyorum. İyi takım yapmışlar. İsmide benim iç,in SAMSUNSPOR dur. Başarısıyla da övünüyorum. İnşallah yine şampiyonluk kovalarlar.

kýzýlyýldýz55

mersin büyükşehir belediye 38 samsun basketbol 31 ilkyarı sonucu

celebi

kızlar 64-60 önde son 2.20 

berusa55

05 November 2011, 17:38:11 #1476 Son düzenlenme: 05 November 2011, 17:42:04 berusa55
Mersin 63-72 Samsun... >l< >l<

SBK üçte üç yaptı; çok iyi başladılar bu sezon.

cem

tebrikler haftaya inşallah galatasaraya...

minci

Galatasaray maçı için bir organizasyon yokmu? :( :( :(

muzaffer4

3 sene önceki gibi taraftar gelse bu sene 12 yıllık fb hegomanyasına son verebilirz
gs maçı cumartesi 16:00 da..

kuzey55

gs taraftarı geçen sene tribün yapmıştı bu ayıp bu sene olmaz inşallah bi aksilik olmazsa orda olacağım.

LisandroLopez

Ben de gidicem başarılı takımımıza bu zor maçta destek olmamız lazım..

twitter

liderliği alırız bu hafta şu gazozlardan

ibo055

10 November 2011, 17:31:41 #1483 Son düzenlenme: 10 November 2011, 17:52:48 ibo055
futbol maçlarından daha zevkli geçiyor  ikizler harikaaa   >l< >l<

burakbas

arkadaşlar sağlam bir organizasyon yapsak fena mı olur? Bu milli maç ile lige verilen arada , takımımıza Samsunumuza yakın olsak olmaz mı ?

" haydi Maça " diyelim o zaman.