Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

celebi

Cagdas Ünver

http://www.tbl.org.tr sayfasinda yukarda "canli yayin" bölümünden skoru takip edebilirsiniz.

celebi

bakmaya gerek yok 20 sayı far yiyor şu anda 3. çeyrek bitti

Kadir ÇELEBİ

54 66 biraz yaklaştık ama maçı çevirirmiyiz bilmiyorum..

berusa55

58-79 mağlup durumdayız. Demek ki baya bir kalite farkı var.

kýzýlyýldýz55

63 88 yenildik ama mersin maçının yorgunluğu kalmış olabilir takımın üzerinde .
gs de güçlü takım kurmuşlar zor rakipdi ama dahada iyi oynayabilirdik .

Serkan

Maçdan sonra olay filan oldu mu ?

muzaffer4

ben maçı gslilerin karşısındaki tribünde izledim maalesef salonu gs diye inlettiler bizden adam gibi bağıran yoktu(eğer bağırsalardı bende gidip bağıracaktım) sadece
memleketsiz k.pekler istanbulu destekler cuk diye oturdu maç içinde istanbul filan diye bağırmalarına gıcık oldum    
maç sonu olay yapacak adam olsaydı belki çıkardı bizden 3 beş kişi bağırıp çıktı
ama ışıl aybenin sahanın ortasında 3'lü çektirmesi çok zoruma gitti... :'( :'( :'( :'(

twitter

Galarasaray takımı zaten yanlis bilmiyorsam bayan bakerindeki en iyi takım. Takılmaya gerek yok devam.

muzaffer4

12 November 2011, 19:53:31 #1510 Son düzenlenme: 12 November 2011, 20:45:28 ekigho55
Alıntı yapılan: twitter - 12 November 2011, 19:51:03
Galarasaray takımı zaten yanlis bilmiyorsam bayan bakerindeki en iyi takım. Takılmaya gerek yok devam.

ben oyuna zaten bakmam yenilmemiz normaldi ama ultravestinin salonu inletmesi  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:  
sanki deplasmanda olan bizdik...

cem

samsunlu olarak gs taraftarlarınınm salonu inletmesiner üzüldüm,şahıs olarak bağırdık çğırdık ama ne alaka...bu şehir bunu hakediyor..

supernatural_55

ultravestilerin içinde samsunlu olanlar da vardır illaki ve istanbul istanbul diye bağırdılar onlar adına ben utandım,yazıklar olsun...

muzaffer4

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 12 November 2011, 21:18:20
ultravestilerin içinde samsunlu olanlar da vardır illaki ve istanbul istanbul diye bağırdılar onlar adına ben utandım,yazıklar olsun...

%80 i maalesef samsunluydu..

Sercan

İstanbul diye bağıran, kendilerine Samsun'lu diyen zihniyetin ....................