Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

kuzey55

skor önemli değil büyük ihtimal yenilcez zaten ama bu istanbul yalakalarına tribün yaptırmayalım burda.tek amacım o...

cem 55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2011, 11:11:14
skor önemli değil büyük ihtimal yenilcez zaten ama bu istanbul yalakalarına tribün yaptırmayalım burda.tek amacım o...
kardeşim cumartesi çalıstıgım için istanbuldaki ilk maça gidemedim ama maçı tv den izledim kızlar çok iyi oynadılar nerdeyse yenecektik yalakaları bence bugunkü maçta kafa kafaya gider yenilsekte  çok zorlayacaz bunları keyifli maç olacak kaldıki senin dedigin gibi önemli olan maçtan ziyade bu yalakalara buranın samsun oldugunu bildirmek tribun yaptırmamak bu maçı alırsak bundan sonraki maç perşembe günü olurda seri 2-2 ye gelirse son maç istanbulda pazar günü artık ksk maçını beraber izlemeden önce bi kadıköyde yaparız hani  ahmeti ve seni de salonda karşılarız tribun şovuna başlarız

kuzey55

Alıntı yapılan: cem 55 - 29 March 2011, 11:21:03
kardeşim cumartesi çalıstıgım için istanbuldaki ilk maça gidemedim ama maçı tv den izledim kızlar çok iyi oynadılar nerdeyse yenecektik yalakaları bence bugunkü maçta kafa kafaya gider yenilsekte  çok zorlayacaz bunları keyifli maç olacak kaldıki senin dedigin gibi önemli olan maçtan ziyade bu yalakalara buranın samsun oldugunu bildirmek tribun yaptırmamak bu maçı alırsak bundan sonraki maç perşembe günü olurda seri 2-2 ye gelirse son maç istanbulda pazar günü artık ksk maçını beraber izlemeden önce bi kadıköyde yaparız hani  ahmeti ve seni de salonda karşılarız tribun şovuna başlarız

eyvallah abi.eski tayfa olarak eski günleri yad ederiz ahmet,mesut falan süper olur.bu aksam inşallah yeneriz abi iyi bir ders veririz bu fbye faceden de duyuru yaptırıyorum inşallah sağlam bi tribün yaparız.hafta sonu kadıköy  bizim olur zaten :)

kamuri

bende tam bundan bahsedektim gelecek arkadaslarla bi yerde toplanıp oyle gitsek daha iyi olmaz mı

kamuri

ne yapalım bi yerde toplanıp mı gidelim yoksa herkes salona mı gelsin bence de maç basa baş gececk hatta trıbun iyi olursa kazanıp seriyi 2_1 e getirebiliriz bi sonraki maçta evimizde olur seriyi uzatmamız lazımmm

kuzey55

kmse yok gibi burdan gelecek.salon önünde bulusuruz kaç kişi olursak artık.

kamuri

King1965

Suan bayanlar basketbol ligi play off 2. maç yazıyor fb tv de samsun basket 70-71 fenerbahce suankı durum

berusa55

Normal süresi 73-73 biten karşılaşmada SBK 82 febe 89...

Seri 3-0 sonra erdi.

samuray

merak etemyin arkadaşlar çok az kaldı samsunsporlu süper lige seneye süper ligteyiz budan kimsenin kuşkusu olmasın hemde şampiyon olarak  samsunspor_x samsunspor_x

kuzey55

açmasaydım keske bu baslıgı zorun ne arkadas otur evinde sonucu öğren yeter.sana mı kaldı bu şehrin pisliklerini çift takımlılarını tebiye etmek...

Serkan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2011, 22:32:04
açmasaydım keske bu baslıgı zorun ne arkadas otur evinde sonucu öğren yeter.sana mı kaldı bu şehrin pisliklerini çift takımlılarını tebiye etmek...

sbk'nın başındaki çift takımlılar giderse bizlerde gideriz maça...

kuzey55

konu baska seko boşver...bu şehirdeki çift takımlarının hepsinin taaa...... bu şehrin o konuda çivisi çıkmış arkadaş.

kamuri

bende bugün maçtaydım habille beraber seyrettık maçı evet salonda fenerlilerde vardı maaleseef bugun taraftarımız biraz iyi olsaydı fenerbahçeyi çok rahat yenebilirdik ama olmadı

Musti

AlıntıSamsun Basketbol'dan Vali Aksoy'a Ziyaret

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden samsun Basketbol Kulübü'nün yeni yönetimi Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Samsun'un TKBL'deki temsilcisi Samsun Basketbol Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret ederek yeni sezon öncesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samsun Basketbol'un hedefini açıklayan Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, "Şuandaki hedefimiz ilk 5 içerisinde olmak. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir ana sponsor bulursak daha üst sıralar için gayret göstereceğiz" dedi.
Samsun Basketbol'un hedeflediği noktayı yakalamasını istediğini söyleyen Vali Aksoy, "7 bin kişilik salonun ihale süreci devam ediyor. Orası bittiğinde Samsun'da artık daha büyük kitlelerin katılacağı maçları ortaya koyma fırsatını yakalamış oluruz" diye konuştu.

http://www.samsun.net/samsun-basketboldan-vali-aksoya-ziyaret-18528h.htm