Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

cezayir55

ali ihsan

Ziya Doğan Umut ve Murat'ı oyuna sürüyor.Bütün riskleri alıyor ve yükleniyor.Bance-Ekıgho değişikliği yapıp hızlı hücumu denemiyorsun.Orta sahan oyundan düşmüş,bağıra bağıra gol geliyorum diyor,önlem almıyorsun.2 tane yedikten sonra yaptığın değişikliğe sokayım.Lazar yerine Dilaver'le başlasan ölürmüydün ?

Bavulunu topla Petkoviç ...

Lusage

3 puanın elden kaçmamızda baş sorumlusun. Gol bağıra bağıra geliyordu ama hiç bir şey yapmadın..

Ollivanders

Git laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan;!!!!

Gorkem

red_white

senin ben gelmişini geçmişiniii bas gitlannn git karaktersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kýzýlyýldýz55

şunun tazminatı neyse verin gitsin yeter ya
defol git lan

SametYılmaz55

kazanmayı özledim sadece ama senin sayende bu özlem her geçen gün büyüyor ve galibeyete kavuşmak imkansız hale geliyor >:( >:( >:(

kýzýlyýldýz55

bayramı zehir ettin ******* sabaha kadar sövsem sana rahatlamam

red_white

ağlattınızlan insanları sinirden.. oçççç petko

SametYılmaz55

babam gibi sakin bir adam memlekette televizyona tekmeyi geçirip televizyonu tuz buz etmiş.a.q senin petkoviç hem kalbe hem cebe zararsın :kafa: :kafa:

samsunluhakan

petkoviç ******* adi herif yürü git lannnnnnnnnnnnnnn.....................

brigand

Hakkında ne kadar tez varsa çürüttün. Tüm bunlar bir kenara kendini bile çürüttün. Soktuğun adamı çıkarıyorsun. Tamam tazminat için çırpınıyorsun da hiç mi gururun yok lan hala memnunum takımdan diyorsun. Arkanda duralım dedik ama değmezmişsin. Daha fazla rezil etmeden istifa et bas git laan :kafa: :kafa: :kafa:

isyan

cembaba

İstifa edecek mi?
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, ''İkinci yarıda topu tutan taraf olmamız gerekirdi, maalesef bunu yapamadık. Rakip bizi cezalandırdı'' dedi.

Ankaragücü ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkoviç, maçı galibiyetle bitirememenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Maçı kazanamamalarının sebebinin kendi hatalarından kaynaklandığını belirten Petkoviç, şunları kaydetti: ''İlk yarıda 2-0'lık net bir skor yakaladık. İkinci yarıda oynamayı bıraktık. Oyun inisiyatifini rakibe bıraktık. Sonuç ortada. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonu değerlendirebilseydik, maçı 3-0'a getirebilirdik. İkinci yarıda topu tutan taraf bizim olmamız gerekirdi, maalesef bunu yapamadık. Rakip bizi cezalandırdı.''

Bir basın mensubunun ''İstifayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu Petkoviç, şöyle yanıtladı: ''Bugüne kadar iş anlamında gösterdiğimiz performansla istifayı düşünmüyorum. Yaptığımız işin arkasındayım. Sadece sonuç olarak iyi şeyler yapamadık. Futbolda galibiyetlerde ve mağlubiyetlerde takım sorumludur. Olumsuz sonuç, herkesin hatası olarak kabul edilebilir. Yaptığımız işin güvenini her zaman üstümüzde taşıyoruz. İyi de çalıştığımızı düşünüyoruz. Gelmeden önce teknik direktörlük işinin Türkiye'de çok zor olduğunu biliyordum. Ben savaşan bir yapıya sahibim, ben aslanım ve savaşmaya devam edeceğim.''