Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

34_55

hala şu petkoviçi savunanlar varya onlara hayret ediyorumya bu adamın neyini savunuyorlar...

**KaR6**

petkovic'in kalmasından yanaydım aslında ama sorunun futbolcuların hocayı istemiyor olmaları ayyuka çıktı iyice..

daha fazla vakit kaybeden kan değişikliğine gidilmeli.. takımın başına romen hoca getirme intihar olur ayrıca, onu da belirteyim.. Türk olması ve duygulara hitap etmesi daha önemli teknik taktik bilgiden ziyade..

GurbetciFanatik

Romen hoca nerden cikti simdi ??

O zaman Petko hic gitmesin kalsin daha iyi, bize TÜRK lazim TÜRK hoca.

Yabanci gelirse bu oyunumuzu bile cok arariz , yabanci daha takimi tanim diyene kadar devre biter.

ngonge

Petkoviç'in de hataları var ama tüm hataları ona yıkıp gönül rahatlatmakla olmuyor bu işler.

Fatih Terim çakmalarından biri takımın başına geçince herşey güllük gülistanlık olacak zannediyorsanız  büyük hayal kırıklığına uğrarsınız söyliyeyim. 2006'da Levent Eriş geldi çok mu iyi oldu takım. Belki Dobi Hasan o takımı çıkartacaktı lige.

Bu adamlarda hayır yok, zaten çoğu işsiz. 40 yılda 1 bir takımı ligde tutmuşlar efsane oluyorlar inanamıyorum. Bakın Ziya Doğan. Ankaragücü zor durumda olabilir ama kadro kalitesi bu ligi gene kaldıracak durumda, Mesut Bakkal kalsa böyle olur muydu?

Değişiklik olacaksa da Bülent Uygun'lar, Bülent Korkmaz'lar, Yılmaz Vural'lar gelmesin bir zahmet.

Kaya

Madem her şey net.İçerde büyük sorunlar var.Bir dakika bile durulmasın.En iyi ihtimal Hikmet Karaman görünüyor.Diğer isimler geleceğe dönük plan yapan isimler.Hikmet Karaman ile günü kurtarabiliriz.Ayrıca hoca bu akşam gönderilirse cuma günki maça ayrı bir motivasyonla çıkarız..Hewm taraftar hem futbolcular olarak...

ahmetsefa55

topcuların hocayı ıstemeyıp gondermek ıcın mucadele etmedıgı bır sıstemde , hocayı gonderırsek ;
yenı gelen hocanın da aynı sekılde gonderılmeyecegını nerden bılebılırız ?
her zaman yaptıgımız hatalardan bırını daha yapmaya cok yakınız sanırım...
hakkımızda hayırlısı.

sadece55

Beklemenin de bir faydası yok ki hamle yapmazsak bank asya kadrosunu kururken buluruz kendimizi

kuzey55

futbolcuların hocaya istemediği bariz bence.yoksa bu kadar kötü oynayacaklarını düşünmüyorum.acilen bi çözüm bulunmalı

ngonge

Beyler hocayı istemeyip de oynamayan oyuncu olduğunu sanmıyorum ama öyle birşey varsa ilk olarak onların kovulması gerekmez mi, böyle bir şerefsizlik olabilir mi? Millet ekmek parasını verip maça gelecek milyon alan adamlar hocaya trip için takımın ipini kesecek?

Bunlar varsa takımda zaten buradan bir hayır gelmez, işin garip tarafı bu mevzu GS'de çıkmıştı şimdi Samsun'da çıkarsa şüpheli çok açık. Ama ben böyle birşey olduğunu sanmıyorum çünkü verimsiz oynayanlar en çok yabancılar, onların da böyle bir oluşuma girişeceklerini sanmam.

Cagdas Ünver

Allah askina Hoca napsin, Ekigho 2m'den kaleyi bulamiyorsa, oyuncularimiz bir macta iki Penalti kaciriyorsa vs. Sorun baska yerlerde. Burasi bariz.

LisandroLopez

Bu takımın başına Türk hoca gelirse bu takım düşer..
Hele de gidip bi paspalla kariyeri boyunca aynı takımı 3 defa çalışmış hocayla anlaşırsa ligde kalmak hayal..
Gidecek oyunculara gelince, ilk gidecek isim Ahmet Şahin.. Sonrasında oynadığı her maç 10 kişi oynamamıza sebep olan Mustafa Sarp var.
Ergün Teber papazı gönderilecek ve Orhan bu takıma kazandırılacak.Murat ve Fink e özgüven aşılanacak, Dominguez e sağlam bi gözdağı verilecek.

LisandroLopez

Hoca da bi yerden sonra haklı kimi koysa s*çıyor sadece iyi oynayan Zenke ve Ufuk u oyundan alması yani değişiklik hataları ve Dominguez ısrarı ki ondan da vazgeçti..

cembaba

Gelecekse, Hikmet Karaman gelsin. Gelmeyecekse, takımın arkasında durup, o stadı Cuma günü yıkalım. Çiftliği yakalım. Samsunspor'umuzun Süper Lig'de olduğunu bazı kafalara anlatalım. Futbolcular için gaz çok önemli. Gaza getirecek şeyler yapmalıyız.

GençKozluklu

Yönetim olaya el koymalı. Futbolculara bir çeki düzen vermek gerek. Her oca istemeyen futbolcuya da hoca feda edilmemli. Bir kaç hafta sonra diğer hocayı da istemezler.

Asıl sorun kesinlikle güçlü yönetimden geçiyro. Ve takıma işler ters gidince iyice zorlaşıyor. Böyle oyuncualra maskara oluyoruz.

Düşmeyiz bu ligden düşeceksk de bu hocayla devam edelim. Her hafta kaçırdığımzı olmayacak gollere kim ne yapabilir.

Kaya

Bu akşam yüksek ihtimal gider diye konuşuluyordu.Kalması kararlaştırıldı..Hayırlısı olsun