Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

tazminat alma savaşı..pabucumun aslanı bi . git ya :kafa:

isa55

takımgeriye düşerse nasıl oynar, skor avantajı varsa nasıl oynar?
Daha bunları bilmiyorsun.
taraftarın hepsi teknik direktör demiştin. Evet çoğu senin göremediğini gördü. 60 dan sonra takım çöktü, sen seyrettin, bizde seni .....

fanatik samsunsporlu

hocanın tecrübesizliği bugün daha iyi anlaşıldı

isa55

Bu iş için fazla tecrübeye de gerek yok, belgeye de. Maçtaki çekirdekçiler bile oyunu okudular.

fanatik samsunsporlu

murat döküldü 2.yarı nasıl görmez ya

mehmet yılmaz

PETKOVİC İDİ NA KUCİ" (Petkovic evine dön) , PETKOVİC DAJ OSTAVKU (Petkovic istifa)

Kaya

Asssslanıım beniiimm..Hala burdamısın sen !!!! 

binikalamadım

samsunluhakan

ya arkadaşlar maç 2-0 sakatlık felanda yok bu adam neden oyuncu degiştirdi allah rızası için biri bana sölesin bu hoca kendini kovdurmaya çalışıyor yön etimde hala arkasında dursun  bu petkoviç denen herif her maç sinir kırizleri geçirtiyor bize sen manisayı karabügü ankarayı yeneme kendi sahanda kimi yenecen lan petkoviç dangalagı sabah oldu belki sinirim geçer dedim ama hala geçmedi

feveran

Bir basın mensubunun ''İstifayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu Petkoviç, şöyle yanıtladı:

''Bugüne kadar iş anlamında gösterdiğimiz performansla istifayı düşünmüyorum. Yaptığımız işin arkasındayım. Sadece sonuç olarak iyi şeyler yapamadık. Futbolda galibiyetlerde ve mağlubiyetlerde takım sorumludur. Olumsuz sonuç, herkesin hatası olarak kabul edilebilir. Yaptığımız işin güvenini her zaman üstümüzde taşıyoruz. İyi de çalıştığımızı düşünüyoruz. Gelmeden önce teknik direktörlük işinin Türkiye'de çok zor olduğunu biliyordum. Ben savaşan bir yapıya sahibim, ben aslanım ve savaşmaya
kaynak maraton.com.tr
la arkadaş senmisin savaşan biri güldürme bizi petkoviç

Burak

maçı izlemeye geldiysen maratondaki çekirdekçilerin yanına çık !

altunay

FaTiH_HaN

Petkoviç hakikaten değişik bir insan hala nasıl direniyor bu baskıya anlamak zor. Bu adam ya bizim sonumuz olacak küme düşürecek, ya da efsane olup takımı er yada geç başarıya ulaştıracak. Bu maçtan sonra istifasını verir diye bekledim ama hala kendinden emin, enteresan. Neden kaçıp gitmiyor? Maddiyat diyeceğim ama o da değil kendine yediremiyor başarısız olmayı görünen o. Türk futbolunun alışkın olmadığı bir tarzı var, bu iyi midir? kötü müdür? ilerleyen haftalarda göreceğiz, inşallah Samsunsporumuz için hayırlısı olur.

Lusage

Sadece bu maç için değil. Genel konuşuyorum adam kim oynamazsa kötü oynarsa kesiyor. O yüzden ya bu futbolcular gerçekten kazma. Yada hocayı göndermek için bir yerlerini yırtıyorlar..

cezayir55

yabancilari bu takima kim aldirdiysa o gitsin