Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

saim55

Ben teknik adam değilim ama hangi oyuncunun girip hangisinin çıkması gerektiğini senden iyi biliyorum. Boşa para alıyorsun, çık git artık Samsun'dan

masbene

bu takımın en az yarısı teknik direktor de dahil ilk devre değişmezse düşeceğimizden eminim artık

fındık

5trawberry

Hocayı haftalardır eleştirdik, adam değişik kadroları çıkardı, herkesi kesti, dediklerimizi yaptı.
Ama hoca, oyunu okuyamıyorsun be!
Yaptığın bir değişiklikle, iki gole davetiye çıkarttın.
Olmaz ya, bu kadar amatör olamaz.

ngonge

Bende bu zamana kadar destekçisi olmakla beraber rotasyon ve korkak oynatma hallerinden rahatsızdım.

Rotasyonu sağladı, haksız forma giyenler nispeten kesti ama...

Sen ligin son sırasında 10 haftada 1 puan almış takıma 2-0 önde devre arasına girmişsin, taraftar takımı destekliyor, takımı özgüveni sağlamış, kozlar tamamen elinde...

Hücumdan bir adam çıkartıp sadece defansif özellikleri olan bir sağ bek alıyorsun sağ kanada, onu da taraftara yem yapıyorsun... Tüm takımı geriye yaslıyorsun, diyorsun ki hele şu maçı bir bitirelim, riske girmeyelim, 2-1 olsun bizim olsun...

Ama öyle olmuyor Petkoviç, bu maçta bile geriye yaslanırsan bu taraftara ne verebilirsin, lafla olmuyor bu işler, ben pozitif birşey göremedim 2.yarı, aslan mısın yoksa tek gözü kör aciz bir kedi yavrusu musun?

ErkÇay55

05 November 2011, 17:39:34 #1115 Son düzenlenme: 05 November 2011, 17:53:01 ErkÇay55
Hakkı YESİLYURT
hakkiyesilyurt@halkgazetesi.com.tr

GİDENE DUR DENMEZ!  

Konuk ekibin iki stoperi Ediz ve Aydın. Gömülü savunmada başarılı gözükselerde, ağır ve manevra kabiliyetinden yoksunlar. Ankaragücü analizinde teknik kadro mutlaka dikkate almıştır bu durumu. Rakip defansı delici özelliği ile Tisdell'i de.
   Petkovic Hoca'nın, Bance'nin arkasında Zenke ile Ekigho'yu birlikte oynatması benim beklediğimdi.
   Rakip defansın göbeği böyle düşünmeme neden.
   Dikine gidip, araya koşu yapabilme özellikli Zenke ve Ekigho'yla bu zaaftan faydalanmaya çalışmak doğrusu.
   Bu planın tutması, Ankaragücü maçına kadar beklediğimiz seviyeye gelemeyen iki oyuncunun, bir anlamda "Geriye dönüş" leri için vesile olabilirdi.
   Zenke yaptı bunu mesela.
   Golün getirdiği özgüven ile geçmişten esintiler sundu.
   Değil koşmak, yürümeye bile mecali olmayan görüntüdeki Anıl'ın Ekigho'ya tercih edilmesi bir teknik adam fiyaskosuydu.
   Ha keza benzer görüntüdeki Pal Lazar'ın Anıl'ın yerine girip, Ekigho'nun yine unutulması da...
   Ülkenin en savunmacı teknik adamı olmakla eleştirilen Ziya Doğan'ın sahaya 3 forvetle cesurca çıkması şaşılası bir görüntü.
    İzahı şu olmalı: Ya herro, ya merro...
    Hem de 2-0 geriye düşmelerine rağmen, 90 dakikanın tamamında üstünlerdi. Oyunun son bölümlerinde 2 gol bularak beraberliği yakalamalarına rağmen, fazlasıyla hakettikleri galibiyete son vuruşlardaki beceri noksanlıkları nedeniyle ulaşamadılar.
    Ziya Doğan demişken...
    Yaptığı oyuncu değişiklikleri ve sahaiçi rotasyonları ile oyunu okuma konusunda maharetlerini sergiledi.
    Meslektaşı Petkovic ise maalesef bir kez daha sınıfta kaldı.
    Hadi herşeyden vazgeçtik, maçın tamamında kontra oynayan bir takımın başında iken bile Ekigho'yu düşünmemesi...
    Çöken orta sahaya takviye için beraberliği beklemesi...
    Kelimenin tam anlamıyla "Pes" dedirtti.
    Bu kadar bilmiyor olamaz!!!
    Memnun değil gitmek istiyor herhalde...
    Kendisinden halen umut bekleyenlere inat!

Sevgili Hakkı Yelşilyurt Petkoviçin nasıl bir hoca olduğunu yazısında çok güzel açıklamış. >l< >l< >l< >l< >l< >l<

sadece55

Git artık bırakta umudumuz yeşersin Allah aşkına

binikalamadım

abi ben artık kafayı yedim galiba bu adam mafyaya felan mı bulaştı kendini kovdurt parayı al gel kucağımıza mı diyorlar nedir artık komplo teorisi üretmeye kadar gittim yani adamın geçmişine bakıyorsun böyle başarısız felan değil burada gerçekten başaramıyorsa istifa etmesi lazım efendi gibi eee onuda yapmıyor geriye komplo teorileri kalıyor...insan kariyerini bu kadar ezmez diye düşünüyorum bu saatten sonra bunu hoca diye kimse kapıdan içeri sokmaz herhalde...bu adamın bir mecburiyeti var ama ne kime hizmet ediyor anlamadım gitti... :deli:

samsunluhakan

bu takımın başındamı hala ya şaka gibi

34_55

arkadaşlar bu adamı göndermezlerse bursa maçınada bu adamla çıkarsak halimiz harap ondan sonra petkoviç değil sıra sana geliyor kazım başkan bunu unutma sen onu gönderemezsen bu taraftar seni  kazımı alana petkoviç bedava diye pretosto eder...

vanlioglu

2-0 galipken 2-2 ye geliyorsa maç, benim için yenilsek de farketmezdi o saatten sonra ve gerçek şu ki son 10 dk.da senin gönderilmen için yenilmeyi bile istedim. Keşke sahada, gitmemeni gerektirecek nedenler görebilseydim.

Kaya

Hadi git iş işten geçmeden
Çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden katilim olmadan git

ORHAN GENCEBAY - HADİ GİT

Kral SAMSUN

Kimse petkovice sinirlenmesin adam riosu istedi cok para dediler almadi yonetim adam nicolitayi istedi cok para dediler adam levski sofianin forvetini istedi cok para dediler adam videotondan alvesi istedi cok para dediler vesayre... ! SUC YONETİMDE AYİ KAZİMDE ! istifa ulan galip ozturk bu yonetimi nasil getirdi ise oyle geri gotursun yoksa kume dusecez !

LisandroLopez

Bu kadroyla bu oyuncu yapısıyla hoca da gitse 15 den yukarı çıkamayız bence...

Ollivanders

Bu ara yol vermezlerse petkoviçe daha da istifadan , kovulmadan bahsedilmesin. Bu 15 gunluk ara son çıkış kapısı. Yoksa sonumuz çıkışı olmayan bir tünel...