STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

mimar55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 October 2011, 23:40:32
bence yanılıyosun biz manisa maçındaki beceriksiz futbolculara kızdık belediye maçındaki ruh yoksulu takıma kızdık takımını tanımayan oyunu okuyamayan hocaya kızdık fener maçındaki hocaya ve futbolculara kızmadık.

ben nerde yanılıyorum o zaman  :kanka: :kanka: :kanka: :kanka: ama bir şey daha gerçekten ilk 6 dan 3 puan almak genede iyi değil mesela ts maçında 3 puan kaçtı ordu deplasmanından 3 puan kaçtı manisa maçında 2 penaltı kaçtı inşallah bir daha fırsat kaçırmayız.....

designer_55

ertugrul ne kadar iyi oynasada Fenerin kalecisi, uzuntu ve sevinci(bir puana) bir arada yasadi.
yedek cikan keleci Ahmetin mac heyecanini gorunce, onun gecen hafta yuhalanmasina ne kadar haksiz bir hareket
oldugunu tekrar yasadim.

55.hakan

Ah Zenke ah o gol kaçar mı ?Serkan Aykut gibi golcüleri böyle durumda arıyor insan.Bance,Zenke,Ekigho...3 ününde buna benzer karşı karşıya pozisyonu var.Hepsi de kale önünde abandıkları için kaçırdılar.Niye abanırsın yuvarlasana köşeye.

ahmetsefa55

Ajan

Keşke sende stadda olup bayrağımızı sallasaydın abi.Ruhun şad olsun.

GençKozluklu

Arkadaşlar, FB maçına ait yaklaşık 100 e yakın maç öncesi v tribünlermize aitfotoları facebook adresimden ulaşabilirsiniz. Siteye yüklemek çok zor ve çok fazla zaman aldığı için face te pylaşytım. Anlayışınız için teşekkürler

Fccebook adresim ; Cemal Gümüş
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150345526418692.362593.732338691&type=3

Kaya

Maçın hakemi İlker Meral ismini ilk gördüğümde burda da yazmıştım eyvaah dedim.Çünkü basiretsiz ve çabuk etkilenen bir hakem bozuntusu.Maç boyu saydım tam 10 tane faul ile uzaktan yakından alakası olmayan düdükler çaldı.Ve bu fauller fener takımının etkili olduğu noktalar..Böyle basiretsiz hakemler yakışmıyor artık.Ayrıca her pozisyonda hakemi aldatmak için Oscar'lık hareketlerde bulunan fenerli futbolcuları da unutmamak gerek..

Maça gelince hep arzu ettiğimiz kadroya yakın bir kadro yapısıyla çıktık sahaya.Kimileri Samsun kapandı desede tamamiyle topun arkasına geçip müthiş bir alan savunması yaptık.Bance ve Zenke ikiliisi sonuca gidemeyen yapıda da olsalar fener savunmasını inanılmaz tedirgin ettiler.Ligdeki tüm maçları izlerim,fener beklerinin ilk kez iç sahada bu kadar az çıktıklarını gördüm.Bir diğer önemli nokta Fİnk'in performansıydı.Haftalardır dökülen Fink tam bir önlibero gibi oynadı.Tabi sağ yanında Murat'ın bana göre müthiş direnci  sol tarafında Dominguez'in sadece teknik becerisi performansını artırdı bizim Alman'ın.Geri dörtlümüz ve kalecimize söylnecek bir şey yok inanılmaz konsantre oynadılar..

Sonunda bir ışık gördük.Taraftar'ın klişe gibi görünsede bana göre en anlamlı sözüdür; ''Böyle oynayın isterseniz kaybedin''.Hakikatten mücadele etmek,formayı son damlasına kadar ıslatmak bir futbolcunun sahada yapması gereken en önemli şey..Umarım sezon sonuna kadar bu konsantrasyon ve mücadele yapısıyla yolumuza devam ederiz...

holigan5565

takımımızı yürekli oyunlar konusunda sonuna kadar tebrik etmek lazım.elbette hocanın hatalarını sakatlıklar nedeniyle olsada görmesi iyi oldu.ama şunuda görmek lazım takımın hücum organizasyonları konusunda ciddi ciddi çalışması lazım ataklara sadece bireysel yeteneklerin çabalarıyla çıkabiliyoruz ancak. hücum organizasyonu hiç yok tek taktik ileri topu şişirmek.ayağa biraz top yaparak çıkmayı öğrensek çok daha olumlşu işler yaparız.ayrıca bu kadar şansız maçtan sonrada artık bu şansında bizim yanımıza dönemsi lazımdı bu maçta bizden yanaydı inşallah karabük maçında da talihsizlikler artık biter ve futbol şansı da biraz bizmle olur.bence bu da çok önemli.
ayrıca şirinleri dönmesininde takımı kendi sahamızda ateşliyeceğine eminim bence lig bizim için daha yeni başladı.

GökhanÇağlar

Ah be Zenke atsaydın onu kazanacaktık ama olsun 1 puan da iyi.

bu takım çok daha iyi olacak inşallah.

Adem ve Zenke için ayrıca sevindim keşke Dilaver de daha fazla süre alabilseydi...

berusa55

Cok net hem de. Goruntu olarak da superdiniz helal olsun  >l<

SametYılmaz55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 October 2011, 01:22:35
Cok net hem de. Goruntu olarak da superdiniz helal olsun  >l<
iyi bari o kadar ses kısıklığına baş ağrısına değmiş  :)

SametYılmaz55

yüreğinize sağlık valla.gördü herkes bir kez daha SAMSUNSPOR'umuzu ve o ŞANLI TARAFTARIMIZI :ok

Musti

24 October 2011, 01:29:08 #434 Son düzenlenme: 24 October 2011, 01:45:35 Musti