STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

brigand

Galip gelebilmek çok daha güzel olacaktı. Ama mücadele eden, isteyen ve armanın hakkını vererek oynayan futbolcuları görünce insan puanı bile unutabilir. Domingez ve Petkoviç hariç tüm takımı tebrik etmek lazım. En azından iyi niyetle ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Ama Domingez 90 dk sahada yürüdü. Petkoviç'de seyretti. Hocanın şu Domingez olayından acil vazgeçmesi lazım. Yoksa ki tek başına suyunu kaynatmaya bile yetecek kadar kötü Domingez. Son olarak şunu belirtmek isterim, ısrarla FARK YERİZ diyen arkadaşların maçı nasıl izlediklerini çok merak ediyorum. Burda oynanan oyunu, alınan puanı nasıl sahiplencekler ? İnsanın eli ayağı titriyor ne diyeyim. İnşallah içinize dolar bir gün gerçek arma aşkı !

kumköylü ahmet

trtde hakan unsalin yorumu tam anlamiyla rezillik terbiyesiz birde karadenizli olacaksin senin gibi karadenizlinin ben tahhhh...
samsunspor hakkiyla cikdi mucadele etti hatta galibiyeti kaciran takim oldu ama hakan baska mac izlemis galiba senin gibilerini oraya koyuyolarya suc onlarda sende degil.

Maca sira gelince bu kadro bozulmamali boyle devam edilmeli mustafa sarp ilk 18e bile alinmamli mucadeleden dolayi takimimiz kutluyorum.Tesekkurler samsunspor

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2011, 09:34:12
Maçın son 15 dk.sının tekrarını seyrettim lgtv'de.
Sesimiz epeyce geliyordu. Güzel tribün yaptık.
Yenilmemek de olumlu etkiledi desteği.
Sabah uçaktan indim ve okula geçtim, uykusuzum ama değer :)
Mağlup gelseydik çok kötü olurdu.

walla abi değdi yerimde sayıklıyom bende uyudum uyucam samsunuma feda olsun

s_uzunkaya

ademin karizması yetti feneve  :ok... domingo dan birşeyler bekliyor bu adam ama anlamadım gitti.ya gerçekten kazanılınca çok faydalı olacak bir adam, ya da bi minnet borcu var. neyse yavaş yavaş kadroyu düzeltcek.... tebrikler SAMSUNUM  >l<

tankut

Alıntı yapılan: tankut - 16 October 2011, 19:37:29
Çocuklar moralinizi bozmayın Fener 24 maç sonra Samsunsporumuza yenilecek. En kötü ihtimal beraberlik...

Bu Mesajı 16 Ekim de yazmıştım çocuklar. İddiadada 4,17 oranı kaptım

feveran

samsuni marcus merk lig tv de bance nin pozısyonuna net penaltı dedi

CurvaSs

ilk defa takım olarak iyi oynadık diyebilirim. bir de gençlerbirliği maçının ilk yarısı bu kadar konsantre oynamıştık.

defans hattımız sağlam bir şekilde durdu. kemal çok iyiydi, bahia da ona ayak uydurdu. adem zaten pal lazar'dan iyi olduğunu kanıtlamış oldu. diğer tarafta ergün biraz aksadı diyebiliriz. orta sahamızda murat yıldırım'ın oynaması bizi ayağında top tutabilen bir takım yaptı. murat yıldırım oynayınca fink de kendine alan yaratabiliyor, pas alıp, pas verebiliyor. yoksa mustafa sarp ile ne pas alışverişi yapılıyor, ne başka bir şey. alvaro yine yeni yeniden kötüydü. yaptığı şey yürümek ve aldığı topu yan tarafındaki oyuncuya atmak. o bölgede alvaro'dan ne beklediğimiz bile belli değil aslında. biz alvaro'dan ileriye ince paslar atmasını mı bekliyoruz, yoksa topu alıp oyunu açmasını mı? (ki oyunu da açamıyor) bence alvaro ileriye doğru oynayacak kapasitede değil, onun yerine dilaver oynasa daha güçlü bir ekip oluruz. zaten ufuk bayraktar da o kadar kötü oynamadı. ancak her zaman yaptığı geç pas atma olayını düzeltse ve biraz daha kondisyon yüklese daha yararlı olabilir.

forvet hattında zenke çok mücadele etti. ilk defa zenke'yi bu kadar sağlam gördüm. topu tutabildi, vücut çalımı atabildi, koşu yaptı, pas attı vs vs.. hele bir pozisyonda fenerli oyuncu tarafından çekilip indirilmesi var ki, indirilmese büyük ihtimal gol olurdu. lakin o dağlara taşlara vurduğun topu, kalenin içine atacaksın be zenke'm. :)

bance yine kafa topu almaya çalıştı, defansı yıprattı falan filan ama hiçbir şekilde gole yakın olmadığını bir kez daha gösterdi. adamın kafasına jeton 2 saniye sonra düşüyor, düştükten sonra atak kesiliyor zaten.

ekigho da kafasına göre takıldı işte, pek yorum yapacak kadar oynamadı zaten.

hoca konusunda yorumların ise;

dilaver'i dakika 73 gibi oyuna sokmak için soyunduruyorsun, sonra yeniden giyindiriyorsun. bi' kere kararsızlık en kötü şeydir. takıma müdahale etmiyorsun, alvaro sahada geziniyor hala oynatıyorsun, kenardan takıma ruh vermiyorsun.. vs vs vs vs vs söylenir valla. çok sayarız.

tribünlerimiz idare ediyordu. gese deplasmanı kadar kalabalık olmasak da hatrı sayılır bir kalabalık vardı. ara ara iyi bağırdık ama gese maçındaki gibi tribün yapamadık. ayrıca gese tribünlerinden sonra fener tribünleri de vasatın altındaymış, buna canlı şahit olmuş olduk. artık bjk deplasmanına gidip, bir de beşiktaşı görmek lazım.

özkan

İlk defa hem ilk hem ikinci yarıyı sahada kopmadan tamamladık diyebilriim.Bu bir uyanış olsun,devamı gelsin inşallah  >l<

mehmet yılmaz

Alıntı-Teröre lanet yağdı-

Fenerbahçe ve Samsunspor taraftarları, şehitlere verilen destek ve terörü lanetleyen tezahüratlarda buluştu.

Fenerbahçe tribünlerinin yaptığı tezahüratlara destek veren Samsunspor tribünü, bir ara Migros kale arkası tribünündeki Fenerbahçeliler ile karşılıklı, ''Vatan sana canım feda'' tezahüratı yaptılar.

Harun55

Ben çok gurur duydum samsunumla dun aksam...

Sunlari belirtmek isterimki...

Ertugrul bize kiralik geldi ondan allah razi olsun yedigi ekmek helal hos olsun samsunda çok güzel bir performans sergiledi..

Ayni zamanda begenimimi kazanan oyuncular...

Kemal ve Adem idi...

Kemal çok güzel bir blokeler yapti 16m icinde.. onada Helal olsun diyorumm yedigi ekmek HELAL OLSUN !!

Ademe gelince.. yaa arkadas ben basindan beri diyorum bu adami ilk 11 de oynatman gerekiiiiir adam Lazar dan daha hirsli oynuyor...Ademde Celil abimizin hirsini görüyorum..
Çok zor anlar yasattigi belliydi Samsunsporun Fenerbahçe ye karsi..

1 puani aldigimiz icin cok mutluyum..önümüzdeki maçlari alip tirmanmamiz lazim ilk olarakta Karabük maçi stadi dolduralim beylerrr...Takimimizin bize Ihtiyaci var !!! Yönetimi ****** et...!!!

ErkÇay55

24 October 2011, 17:08:43 #460 Son düzenlenme: 25 October 2011, 11:52:38 ErkÇay55
 Dün akşam Şükrü Saraçoğlunda SAMSUNSPORUMLA gurur duydum.Açıkçası maçtan önce Arkadaşlarımla İstanbul'a hareket ederken umutsuzduk.Çünkü yakın çevremdeki dost ve arkadaşlarım bu maçın fovorisinin Fener olduğunu söylüyorlardı.İstanbula vardığımızda gezerken herkesin SAMSUNSPORA Karşı büyük ilgisi ardı.Birçok insan maçı Samsunsporun kazanması yönünde temennilerde bulundu.Hatta Kabataşda göndüğümüz bir taksici Feneri .....  :) niz diyerek bizlere açıkçası moral verdi.Galata Köprüsü üzerinde balık tutan birçok Samsunlu takımı sorarak oyuncular ile ilgili bizlerden bilgililer aldı.
 Kadıköyde Şükrü Saraçoğluna girdikten sonra açıkçası Stad muhteşemdi.Oyuna başlamadan önce Teröre şehit verdiğimiz Askerlerimiz için yapılan tezaruhatlar muhteşemdi.
 Oyunun başlama düdüğüyle birlikte Sahada hırslı ve mücadele eden bir SAMSUNSPOR vardı.İlk yarıda açıkçası Feneri sahadan sildik.Biraz daha son vuruşlarda etkili olabilseydik Sahadan üç puanla ayrılmamamız için bir sebep yoktu.Zenkenin vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu Petkoviç hocamız artık anlamıştır.Kalecimiz Ertuğrul akşam sahanın yıldızıydı birçok pozisyonda Fener forvetlerine fırsat vermedi.Bundan böyle ilk onbirde Ertuğrul'un değişmeyen isim olması gerektiğini düşünüyorum.Defansta oynayan Adem-Kemal-Bahia üçlüsü muhteşemdi.Bance elinden geleni yaptı murat Yıldırım ve Ufuğun gününde olması bu güzel oyunu ortaya çıkardı.Bundan sonra SAMSUNSPORUMUZUN  çıkışa geçeceğini düşünüyorum.

jean

skoru inanin su an ogrendim gemi seyahatindeydim hicbirsey cekmiyordu ruyamdada 3-1 maglup olmustuk sukur allaha 1 puan almisiz artik mac kazanma zamani haftaya yenelim artik

samuray

işte böyle petkoviç yanlışlardan dönünce neler olabileceğini gösterdiler sana nihayet sende kredibiliteni artırdın herkes gibi bende çok eleştirdim seni haklı olarak oysa geldiğnde çok güveniyordum ama öyle bi iki maç oynattınki takıma inanılmaz ademin oyunu kaç pal lazar eder sende gördün futbolcuları küstürmeden yola devam doğru tercih doğru kadro bak işler nasıl rayına girecek f.b.den deplasmanda alınan bi puan tabiki başarıdır bu üçte olabilirdi hakem malesef tercihlerini lep f.b lehine kullandı nihayet oh be dedik oynanan güzel futlbol alınan bi puan en önemlisire sahadaki mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımızı kutluyorum işte böyle teşekkürler alkışlar sizlere  >l< >l< >l< >l< >l< >l< ;D ;D >l< >l<

babasamsunlu

fark yemedik...fark yarattık...

Bir takımı sevmenin ona ne halde olursa olsun inanmaktan geçtiğini unutmayalım genç ve güzel kardeşlerim.

Umarım bundan sonra hiç kimsenin ağzından "fark yeriz" gibi bir cümle duymayız..

N e kadar gereksiz bir cümle değilmi ???

Ayberk

Ben oyundan memnunum arkadaş. İlk 35 dakika gayet ortada maçtı. Pozisyonlarımız vardı 1 tane atsak 3 puanı alacaktık zira Fenerbahçe atamıyor işte(veya biz yemiyoruz) :D ilk yarının berabere bitmesi için son 10 dakika biraz çekildik, 2. yarı da daha defansif oynadık ama burası Kadıköy arkadaş adamlar 24 maçtır kaybetmemiş haldır haldır saldıracak halimiz yoktu. 3 puan olsa şahane olurdu, 1 puan da iyi. En önemlisi son haftalardaki şahsiyetsiz oyundan kurtulduk, mücadele izledik...