STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

işte gerçek samsunspor budur bizim haftalardan beri dilimizi yorduğumuz şey bu çift forvet sağbek adem stoper kemal orta sahada murat olmazsa olmaz ve ufuk bu samsunspor yenilsede taraftarına zevk verir.

Burak

Yalnız Melih Gümüşbıçak kendini spiker değil de yorumcu olarak zannetmiyordu delirtti beni neymiş Samsunspor oyunu yavaşlatıyormuş beraberlik istiyormuş istediğini almış berabere kalsa memnun olurmuş sen maçı anlatsana dümbük  :kafa: :kafa: :kafa:

zenke

Dün ilk 20-25 dk(tam süresini hatırlamıyorum) çok kişiyle hücum pres yaptık, onun dışında da zaman zaman bunu kullandık ve belli ki Petkovic takıma bunu iyi çalıştırmış. İlk 6 hafta bunu bizden esirgeyen Petkovic doğru kadroyla bu futbolu oynatabileceğini gösterdi. Diğer maçlarda da devamı gelir inşallah.

HoliganSamSunLu

fb liler bu gün deli olmuşlar ya bu bizim samsundan çektiğimiz ne gelri gelmez gene taktı bize diyorlar kulaklarından duman çıkıyor zaten takmak için gelmedikmi :)

samsunmania

24 October 2011, 22:53:15 #469 Son düzenlenme: 24 October 2011, 23:27:30 samsunmania55
VAllaha herkes kadar futboldan anlıyoruz kardeşim. Geri yorumlar sadece tın. Dün özellikle ilk yarı verilmeyen penaltı ve Zenke'nin pozisyonu gol olsa bakalım o zaman ne diyeceklerdi. İkinci yarı da puan alma gerekliliğinin verdiği stresten oyunu yıkamadık. Ben dün geceden gayet memnunum. Puan alamasak da memnun olacaktım. Oyun iyiydi. Şansalmış, denizliymiş, melihmiş hiiiiç ilgilendirmiyor beni. Karabük maçında 3 puan gerisi yalan.

Stoper

Ah birde 3 puanla dönseydik çok tatlı olacaktı.1 puanda iyidir.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2011, 22:04:08
Yalnız Melih Gümüşbıçak kendini spiker değil de yorumcu olarak zannetmiyordu delirtti beni neymiş Samsunspor oyunu yavaşlatıyormuş beraberlik istiyormuş istediğini almış berabere kalsa memnun olurmuş sen maçı anlatsana dümbük  :kafa: :kafa: :kafa:

Çok Görme İstanbul takımlarının yalakası hepsi... Böle yalakalık yapmasalar işten kovulurlar aciz köpekler istanbulu destekler...

5trawberry

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2011, 22:04:08
Yalnız Melih Gümüşbıçak kendini spiker değil de yorumcu olarak zannetmiyordu delirtti beni neymiş Samsunspor oyunu yavaşlatıyormuş beraberlik istiyormuş istediğini almış berabere kalsa memnun olurmuş sen maçı anlatsana dümbük  :kafa: :kafa: :kafa:

Fenerbahçeli olduğu içindir takma ;)

binikalamadım

ahh Zenke ahh yeni bir Samsunspor efsanesine engel oldun...
kaçar mı o gol yaa... ?

s_uzunkaya

birde şeye deyinmeden geçemiycem. bu fenev taraftarı ne sığır arkadaş yaa, sinir etti maç boyu beni. taca bile çıktığında yanlış karar hesabı hep bir ağazdan öküz gibi baarıyorlar.. allaan dankofları....   "bi adam gıcıksa bilki fenevlidir"  8)

özkan

Şansal yalakasınında morali epeyce bozuktu bizanslıları yenemeyince

holigan5565

Maç sonunda yedek kaleci Ahmet Şahin, Ertuğrul'u Samsunspor taraftarlarının bulunduğu tribüne götürmek istedi. Ertuğrul buna karşı çıkınca sahada kısa süreli bir tartışma yaşandı. Genç oyuncu twitter'dan da, "Profesyonellik gereği elimden geleni yaptım. Benim için çok zor oldu. Büyük F.Bahçe taraftarına teşekkür ederim. Tepki gösteren arkadaşlarımızı da anlıyorum ancak son pozisyonda Semih abinin darbesi sonucu nefesim kesildi ve yere yığıldım" dedi.
haberturk spor
bu ne şimdi ertuğrul samsunspor forması giydiğini unutmuş heralde.tartışmanın nedeni buysa ertuğrula ceza verilmeli belkide kadro dışı bırakılmalı.bu nasl bir disiplinsizlik arkadas çok istsyosa feneri gitsin 3. kaleciliğe devam etsin.

celebi

kaptan 55

fenerbahçeden bir puan iyidir?bende bu mantığı anlamıyorum arkadaş maçın en net iki pozisyonu bizim,zenke döndüğünde kaleyi bulsa,murat onsekizin içinden topu göklere vurmasa,hakem biraz cesaretli olup bance'nin penaltısını çalsa galibiyetle dönmemek için hiçbir neden yoktu.rakip istanbul takımları olunca bir puana bile razı olmayı düşünen zihniyet bence takımını istanbula hiç götürmesin.biraz cesaret gerisi zaten bir gün muhakkak gelecek.

kýzýlyýldýz55

bu ortamda  cesaret olması biraz zordu alınabileçek bir yenilgide  işler çok karışaçaktı.