STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 23 October 2011, 01:58:38
yarın 20:45 de görürsünüz feneri yenmiş olacağız
yada en azından 1 puan

Biz bir şey bilmesek söylemeyiz.Zenke yada murat o golü atsa feneri ayıklardık,aynı zamanda da 26 maçlık serisini bozmuş olacaktık.

Bugünün en iyileri: Adem,Murat,Zenke ve Ufuktu.Bu futbolcuları sanki bir yerden hatırlıyormuyuz acaba
Hakem her posizyonu fener lehine verdi.Alexe ve taraftara göre düdük çaldı.Hele Alex in son firikiğinde resmen gördüm alez in gözlerinin içinde baktı ve barajı kurdu.Emre kadar pislik çirkef bir oyuncu daha görmedim.Ertuğrul özellikle kornerlerde kararsız kaldı çıkıp çıkmamakla genelde iyiydi.Ahmet olsa en az 5 yemiştik.

Adem Zenke Ertuğrul o formayı bir daha vermez.Adem in dönmesine çok sevindim.BAnce yerine Agbetu olsa idi şu an farklı yerlerde olabilirmiydik bunu 6 haftadır düşünüyorum.

Fenere gelince varsa yoksa duran top,başkada bir halt yiyemediler.
Mücadele için teşekkürler çocuklar.Nihayet kendime gelebildim.
hep böyle oynayın canımızı verelim.
Mustafa denizli Samsunspor düşmanlığını bırak

RT55

Alıntı yapılan: doğan - 23 October 2011, 22:01:50
Peki ozaman dominguez le hakan bayraktar Arasindaki farki aciklayabilen varmi ..
var domingez yabancı-hakan türk  ;D

fanatik samsunsporlu

Peki ozaman dominguez le hakan bayraktar Arasindaki farki aciklayabilen varmi ..
domingez hakanın ....ğını  yesin.bu adam kötü olsa nurullah alırmıydı adamı

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 23 October 2011, 20:02:35
Ilk yari kafa kafaya top oynadik! HELAL OLSUN COCUKLAR!

Ademi,murati,ufuk,zenke ve kemal bank asyadan tasidigimiz oyuncular! Hepsinin masallahi var! Takimda takim gibi oynuyor! Istedigimiz de bu ruhsuz bir topluluk yerine boyle savasan kosan kovalayan bizim takimla bizim cocuklarla yola devam!

Ahmet formsuz olmasa,ilk 11 de ki 6 oyuncu bank asyadaki takimin oyuncusu olacakti.Kadikoyde fenerbahce ile oynuyoruz demekki,lige yukselince sil bastan takim kurmak gerekmiyormus!

Kesinlikle katılıyorum.
Böyle mücadele edin, yenilseniz bile size can kurban.  >l<
Bu takımı buraya çıkaranlara formayı verdiğinde neler olduğunu gördük. İnşallah kadro seçimi böyle devam eder.
Sizlerinde söylediği gibi Bance yerine Agbetü, Dominquez yerinde Hakan Bayraktar olsa ilk 7 haftada 6 puandan çok fazlasını yapabilirdik bence.

RT55

yalnız markus merk yorumcu..adam gibi adam..bizi övdü özellikle ademi taktir etti..ağlak m.denizli..arama erman toroğlunu meydan yalakalara kaldı digi türkte...

epçeli köylü

Maçta Banceyi hiç beğenmedim. Billy Mehmetten bir farkı yok gibi. Kalede Ertuğrul güven veriyor.Petkoviçi birileri uyarmış olmalıki doğruları buluyor yavaş yavaş....

minci

Alıntı yapılan: yk55 - 23 October 2011, 21:57:23
arkadaşlar erman yobo nun samsunlu oyuncuya yaptığı hareket penaltı dedi. hakem yemedi vermeyi dedi. seyredenler bilgi versin lütfen.
Kesinlikle tartışmasız penaltıydı. Ama penaltıyı kim atacak? Onun için hakem penaltıyı vermedei. :D :D :D

Musti

Hiç bir fark yok. Hatta Hakan hem Türk hem de Samsunlu. Canımız ciğerimiz. Keşke gitmeseydi.

Kadir ÇELEBİ

sinirim daha henüz geçmemişti bu sebepten maçada gitmedim takip dahi etmicektim 25 dk kadar sabrettim nedense sanki ihanet ediyorum gibi geldi sağolun çocuklar ayağınıza yüreğinize sağlık hem ben hemde takım olarak kendimize geldik  samsunspor_x

epçeli köylü

Bu arada 6 puanla sondan 3. sırada yani düşme hattındayız.....Bunu da unutmamak gerekir.

berusa55

Bir siteden fenerli bir üyenin takımımızla ilgili tespiti. İnşallah haklı çıkar; bizim de temennimiz o yönde:

AlıntıSamsun çok diri bir takim, siralamadaki yerleri kimilerini yaniltiyor, ama haftalar geçtikçe dahada iyi olacagina inaniyorum.

GurbetciFanatik

RT55

markus adamsın.. bancenin pozisyonuna penaltı dedi...markus merk....komik olan m. denizli penaltı değil diye adamla kavga ediyor..******* demek yetersiz kaldı...

fat55

Musti

Bu maçta aldığımız puanla İBB maçını telafi ettik. Manisa maçını da telafi etmek için önce Karabük'ü ardından da Eskişehir'i yenmemiz gerekiyor.