Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

5trawberry

Abi bu olay biraz da şöyle;

Lisedeyken voleybol topuna ayak vururduk, hocadan bi ton azar yerdik, hele ki karıysa Allah başa vermesin.
Hoca bağırırda bağırır, hatta döverdi bazen.
- ee hocam sadece ben mi vurdum, herkes vurdu.
Hoca: ben bilmem ben seni gördüm.

Bu trafikde de böyle 1000 kişi kuralları çiğner, polis gelir sana çatar.

Ama hiç bir zaman 20bin kişinin içinden bir adamı ya da 100 kişiyi çekecek kadar basit de değil..

Ben maça gidiyorum, her maç yanımdaki adam sövüyor, ben sövmüyorum diyen varsa adam da değildir.

Aile Tribünleri bile sövüyor.
Hadi bakalım.

amaç belli abilerim, kardeşlerim..

Samsunspor Tribünlerini yok etmek.!

beşnumara

Konuşacak çok şey var da hepsini söyleyemiyorsun işte.Tff cezaları açıkladığında özellikle baktım fenere ceza gelmemiş.Halbuki belediye maçında bizden daha fazla kişiyle bizden daha uzun süre ile o malum tezahürat yapıldı ek olarak da trabzon köpeğine... de cabası.Ve açıklanan cezalarda gözlemcinin raporu doğrultusu "ceza tayinine yer olmadığına" notu çok önemli.Bir de biz ts maçında yediğimiz 30 bin tl cezaya yaptığımız itiraz reddedilmiş.Burası ne cumhuriyeti ne devleti ne ile yönetiliyor.
Alayınızı Allah bildiği gibi yapsın.Ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı.Zaten başkanı kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor ve ağzımı bozacam şimdi başkan koltuğunda oturan şahıs hala farkında değil arkasından dönen olayların.

cembaba

Yavuz geçmiş olsun. Bu iş nasıl düzelir için ben fikir sunuyorum. Bütün basına ulusal da dahil çağrılıp, Taraftar Yürüyüşü yapılmalı. Başka türlü statta yapılacak bir tepki farklı sonuçlar doğurabilir.

AntZ

Fener maçında tüm taraftarlar organize olabilse ve maç başlar başlamaz tribünleri tamamen boşaltsa Türkiye de değil dünyada ses getirir ama bizim taraftarımızın o kadar birlik olması mümkün değil. Hatta tribünleri boşaitıp 90 dakika bütün Türkiye'nin gözü bizim stattayken stat dışından protesto edilebilir. Yapabilirsek ki ben umutsuzum güzel protesto olur.

maraton

fener maçı deplasmanda, şimdi o kadar yol gidip maç başlayınca çık demiyosun di mi..

red_white

gs maçında bizi 1 sefer göstermeyen lig tv fener maçında gündemede almaz..

Sercan

en güzel tepki karabük maçında verilir..

cembaba

5555

Alıntı yapılan: Sercan - 08 October 2011, 10:07:49
en güzel tepki karabük maçında verilir..

Alıntı yapılan: CemBaba - 08 October 2011, 10:50:37
Karabük maçında verilir bencede.

Bu Kadar Cezadan Sonra Bakalım Kim Gelecek Maça.Ard Arda Gelen Cezalardan Sonra Ayrıca Samsunspor'un İçinde Bulunduğu Durumu Göz Önüne Alırsak Durum Hiç İç Açıcı Değil.Stadın Kalabalık Olacagını Zannetmiyorum...

Sercan

Alıntı yapılan: 5555 - 08 October 2011, 11:00:07
Bu Kadar Cezadan Sonra Bakalım Kim Gelecek Maça.Ard Arda Gelen Cezalardan Sonra Ayrıca Samsunspor'un İçinde Bulunduğu Durumu Göz Önüne Alırsak Durum Hiç İç Açıcı Değil.Stadın Kalabalık Olacagını Zannetmiyorum...

zaten tepki dediğim o aslında,kimse gitmeyecek o stada,bir kişi bile bağırmayacak o zaman anlamalılar bazı şeyleri diye düşünüyorum.Ama bildiğim bir gerçek var, sadece onlar değil benim tanıdığım hiç bir öküz bu tepkiyle rencide olmaz...

5555

Alıntı yapılan: Sercan - 08 October 2011, 11:01:49
zaten tepki dediğim o aslında,kimse gitmeyecek o stada,bir kişi bile bağırmayacak o zaman anlarlar bazı şeyleri diye düşünüyorum ama sadece onlar değil benim tanıdığım hiç bir öküz bu tepkiyle rencide olmaz...

İşte Bu Yapacagımız Son Şey Olmalı.En Son Şirinler Sbk'ya yapmıştı bunu sbk'nın durumu suanda ortada...Yıllardır Bu takım için neler yaptık maddi manevi 1 anda silmek olmuyor...

kuzey55

yavuz geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum herşey bunların elinde ne yapmalı kimse yok mu öncülük yapabilecek karşı durabilecek herkes mi bu kadar korkak

holigan5565

08 October 2011, 11:57:23 #357 Son düzenlenme: 08 October 2011, 12:01:42 holigan5565
bencede içerdeki ilk maçtaki  61. dakikada topluca stadı terkedelim bütün stad bayağı dikkat çerek bu tepki.zaten daha stadda maç izlemenin hiçbir keyfi kalmadı bence istediğin gibi tezahürat yapamadığın sürece maça gitmeninde anlamı yok oturup digitürkde izlerim maçı en azından ağzından sinirlenipde sinirle bir kelime kaçartsa hiç kimse bunun için bizi hapse atmıyor. yönetimde sadece protorol tribünüyle izlesin maçlarımızı

kaptan 55

bencede karabük maçına kadar tüm tribünler organize hareket edebilirse maçın 61.dakikasında stadı boşaltırsak mesaj muhakkak ki bir yerlere gidecektir.

Ertuğrul Sağlam

Karabük maçının 61 dk stadı terkedeceksek bugünden başlayıp sanal veya her ortamda taraftarımızı bilgilendirelim. Hatta bir konu başlığı altında bu konuyu tartışalım.