Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

Maçın tekrarını izleyebilceğimiz biyer var mı,özellikle 2.yarıda olabilir. Stadda olduğum için tv'den gelen sesi merak ediyorum.

55_OrHaN_55

bursa son 3-4 dakika dişini sıkamadı, andavallardan 2 gol yedi, olacak şey değil.

ChucKeR

beyler maçtan sonra 3 tsli bıçaklandı falan dediler. doğrumudur haberi olan var mı ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 23 September 2011, 00:27:31
beyler maçtan sonra 3 tsli bıçaklandı falan dediler. doğrumudur haberi olan var mı ?
yalan haber

davidsavage

Alıntı yapılan: ChucKeR - 23 September 2011, 00:27:31

Bunu maçtan öncede dediler,facemde bi ts li arkadaşla sırf bu yüzden atıştım,bilmeden ileri geri konuşup adamın canını sıkıor cahil yobazlar. Silmiş sonrada beni çokta tındı,diğer facemden lafı sokup bende engelledim onu rahatladım. İ.T.O.Ş.

berusa55

-> Menemenspor teknik heyeti, ilk 11'de kendine yer bulamayan genç yetenek Okan Yorulmaz'ı pişmesi için askere göndermeye hazırlanıyor...

:D :D :D

kýzýlyýldýz55

cuma nız mübarek olsun cümleten

SAMSUNLU ORUMA 55

23 September 2011, 11:47:30 #22627 Son düzenlenme: 23 September 2011, 11:58:49 SAMSUNLU ORUMA 55
Son Dakika.. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Çorum'un Sungurlu İlçesinde Kaza Geçirdi.. Suat Kılıç ve Şöförü Kazayı Yara Almadan Atlattı..

Ahmeti

Halk gazetesindeki Yusuf Ziya Çakır'ın köşe yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Taraftarı çok güzel özetlemiş ve haklı isyanını ortaya koymuş.

Lusage

Tribündergi deki  fırtına5555 buraya da yazıyorsa yada tanıyan varsa uyarsın. Az kendine çeki düzen versin. Orası her takımdan taraftarın bulunduğu bir platform. Bize karşı gereksiz antipatiklik oluşturmaya lüzum yok...

sevmekyetmezmi

KaBuS_55

kayseri fener maçında 61.dkika yine sövdüler travzona

ahmetsefa55

fener trıbunlerı 61. dakıkada itoş kareosunu gerçeklestırdı. ;)

holigan5565

bu fenerlilerde kayseri maçında aynı bizim gibi dakika 61 de i.ne trabzon olamazsın şampiyon diyolar.bu bizim tribünlerden doğan bir ekol olacak heralde

muzaffer4

kadir has itoş diye inledi lig tv sesi 0 a indirdi...