STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

1-1 bizim için mevcut şartlar içinde iyi bir skor çünkü yeni kurulan bir takımız ve halen eksiklerimiz var. Bence zaman bizim lehimize işliyor. Bu takım daha iyi olur.

Şirinlerin protestosu tribün desteğini çok büyük oranda etkiledi. Yine de konuyla ilgisi olmayanlara bile gerçek Karadeniz derbisinin hissettirildiği kanısındayım.

Çok yoğun güvenlik tedbirleri vardı. Samsun'da bugüne kdar hiç bir maçta görmediğim kadar hem de. Bunun da etkisiyle çok şükür istenmeyen şeyler olmadı.

Trabzonspor'da bir form düşüklüğü var. İyi oynayamıyorlar. Biz yine tek devrelik oynadık, ikinci yarı oyun bizim kontrolümüzdeydi. Mustafa Sarp, Kemal ve Ertuğrul takımın en çok öne çıkan isimleriydi. Dünkü 11'den Ertuğrul, Ergün, Bance, Sarp ve Fink transferin son günlerinde alınan oyunculardı. Dolayısıyla daha da iyi olacaktır bu takım. Şenol Güneş'i gerçekten sever, takdir ederdim ama "fark yapabileceğimiz bir maç berabere bitti" demiş sanırım, inanılmaz bir yorum yapmış gerçekten de.

Ergün'ün golü müthişti. Yıllar önce İsmet'in orta sahadan Trabzonspor'a attığı golü hatırlattı bana özellik bakımından.

Son olarak dünkü maçta yanımızda yer alan bazı Giresunsporlular 
Teşekkürler...

SAMSUNLU ORUMA 55

samsunum

Samsunspor maçının ardından Şenol Güneş'ten açıklama : "Ama biz Inter'i yendik ne çabuk unuttunuz?"  :) :)

Ahmeti

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 22 September 2011, 12:41:57
Samsunspor maçının ardından Şenol Güneş'ten açıklama : "Ama biz Inter'i yendik ne çabuk unuttunuz?"  :) :)

Bu birşey değil adamlar bunu 29 sene anlatırlar

Dartagnan

22 September 2011, 13:27:12 #651 Son düzenlenme: 22 September 2011, 13:44:41 Dartagnan
dikkatimi ceken husus İstanbul basınının ve yerel medyanın muratın kaptırıp colmanın kacırdıgı pozısyondaki ve tesenın attıgı gol öncesi Banceye yapılan faule deginmemesi.Allah askına faul yok mu o pozisyonda? Neden soylenemıyor? Neyden korkuluyor ?Fırat aydınus un taraflı yönetimi neden anlatılmıyor? Ayrıca Samsun-Tese rekabetınde neden herkes salağa yatıyor? Bu sehrin gerçeklerini neden görmezden geliyorlar?

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 September 2011, 13:27:12
dikkatimi ceken husus İstanbul basınının ve yerel medyanın muratın kaptırıp colmanın kacırdıgı pozısyondaki ve tesenın attıgı gol öncesi Banceye yapılan faule deginmemesi.Allah askına faul yok mu o pozisyonda? Neden soylenemıyor? Neyden korkuluyor ?Fırat aydınus un taraflı yönetimi neden anlatılmıyor? Ayrıca Samsun-Tese rekabetınde neden herkes salağa yatıyor? Bu sehrin gerçeklerini neden görmezden geliyorlar?
bance nin pozisyonundan önce finkede faul yapıldı.onu da es geçti hakem bozuntusu.
ergün de gol harici döküldü sahada aynen selim gibi.mustafa 2.yarı iyidi.en iyileride kemal ve ertuğruldu.******* burak her pozisyonda hakeme itiraz etti.rakibini çekti her zaman.çaktırmadan faul yaptı hep.

böyle bir lazara adem on basar.inanın sevindim kırmızı kart gördüğüne yoksa petkoviç yine oynatırdı orduda

Dartagnan

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 22 September 2011, 14:11:32
bance nin pozisyonundan önce finkede faul yapıldı.onu da es geçti hakem bozuntusu.

peki muratın pozıyonu ? Ben mı yanlı düşünüyorum ?

maço

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 September 2011, 14:16:04
peki muratın pozıyonu ? Ben mı yanlı düşünüyorum ?

o konuda asla yanlı düşünmüyosun kardeşim.

eğer ahmet şahine gösterilen kırmızı kart ve penaltıysa colmanın tekvando yapar gibi murata girmesi aynı karar olmalıdır.

Dartagnan

Alıntı yapılan: maço - 22 September 2011, 14:18:38
o konuda asla yanlı düşünmüyosun kardeşim.

eğer ahmet şahine gösterilen kırmızı kart ve penaltıysa colmanın tekvando yapar gibi murata girmesi aynı karar olmalıdır.

o konu hakkında adam akıllı goremedım ama colmanın kacırdıgı pozısyon oncesıne dıkkatlı bakar mısınız?

maço

Alıntı yapılan: Dartagnan - 22 September 2011, 14:19:24
o konu hakkında adam akıllı goremedım ama colmanın kacırdıgı pozısyon oncesıne dıkkatlı bakar mısınız?

açıkçası ben o pozisyonda ne bize ne rakibe faul çalarım.bence orda faul yok ama maç içerisindeki pozisyonlarda bize çaldığı için hakem kendince tutarlı olmak istiyorsa onada çalmalıdır.

ben çalmazdım.

Dartagnan

Colmanın o pozısyonda murattan o sekıl topu alabılecegını dusunmuyorum ve vıdeo da net bır sekılde muratın sag ayagına vuruyor.

Ahmeti

Lİg tv nasıl bir özet veriyor anlamış değilim çok net bir penaltı pozisyonunu verme yanlış hatırlamıyorsam pal lazar'ın kalenin cephesinden çok az farkla auta giden şutu var hadi şutu geçtim maçın sonucuna etki edecek bir penaltı pozizyonunu nasıl göstermezsin. :x((