STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

kale5501

arkadaşlar dün akşam lig tv nin o 2 yorumcusu varya trabızon yalakası hangi maçı izlemişler anlamadım onlara gereken cevap vermemiz lazım heleki o denizlinin konuşmaları yokmu yanında olsam yada bi ulaşabilsem ahh

Serkan

Tribün'ü hiç bu kadar elektrikli görmemiştim; allahtan istenmeyen olaylar olmadı.

supernatural_55

Alıntı yapılan: Sercan - 22 September 2011, 18:10:01
hiç ofsayt olmadı mı maçta ? :) :)

seco bizim resmi siteye göre olmamış:)ben de hatırlayamadım şimdi:)

Turuncu

22 September 2011, 18:14:38 #678 Son düzenlenme: 22 September 2011, 18:22:22 Turuncu
İlk yarı zenkenin pozisyonu hariç kötüydük.İkinci yarı iyidik topun hakimiyeti bizdeydi.Yenebilirdik ama olmadı . Sevinemedilerya o bana yeter ...

kale5501

ertugrala gerektigi destegi verirsek kalci sorununu bu yıl için çözmüş olurum oldukça iyiydi

Sercan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 22 September 2011, 18:12:32
seco bizim resmi siteye göre olmamış:)ben de hatırlayamadım şimdi:)

hacı aynen bende düşündüm,benimde aklıma gelmedi :) :)

celebi

supernatural_55

HoliganSamSunLu

yenilmemek gerçekten güzeldi güzelde gol attık herşeyi unutturdu bize çok güzeldi..

samuray

ya ne olac ak iki bunak üç büyük g yalakalığı yapıyorlar lig tv.de

Sioux

Şirinler çok etkil, çok büyük bir grup ama kimse kusura bakmasın protestoyu ilk 45le sınırlı tutsaydı biz bu maçı alırdık
Bu protesto kime yaradı?
Bir TS'linin kaleminden buyurun,
AlıntıSamsunspor'un Zenke ile gole çok yaklaştığı, bu oyuncusunun vuruşunda topun direkten döndüğü anda, kendi tribünlerinden, "Korkak yönetim bu maç senin eserin!" sloganı atılıyordu.
Maç bitiminde beraberliği takım şampiyon olmuşçasına kutlayan taraftarı, yönetimini, "Trabzon Uşağı" olmakla suçlama eylemini artırdıkça, Samsunsporlu futbolcuların demoralize durumu artıyordu. Böyle bir ortamı organize etse Trabzonspor kendisi için hazırlayamazdı.

ergun ata

samuray

evet ya bu işin dozunu kacırmışlar bence tezahürat ehr zaman takımın motivesini yükseltiyor onlada seyirciyle binlikte çoşuyorlar

cembaba

Alıntı yapılan: Sioux - 22 September 2011, 19:09:19
Şirinler çok etkil, çok büyük bir grup ama kimse kusura bakmasın protestoyu ilk 45le sınırlı tutsaydı biz bu maçı alırdık
Bu protesto kime yaradı?
Bir TS'linin kaleminden buyurun,

Sadece bir maçlık bir şey değil ki? Şirinler 80 kişiye verilen hak mahrumiyetleri kalkmadan stada dönmez. Şirinler'in ve şehir-tribün-birlik ortamının bozulması isteniyor sanırım. Bu Şehzadelere neden kimse bir şey demiyor anlamadım. Nasıl saldırmadılar bunlara?

samuray

ya bu yasa sadece samsunspporlu taraftarlaramı çıkarıldı biri bana bunu izah etsin ya başka yerlerdede ceza alan seyirci varmı peki f.b de kadın seyirciler i.t.o.ş diye tezahürat yapmışlar varmı ceza yok onlara gelince küme düşmede olmuyor cezada olmuyor neden f.bye gelince kalkıyor ceezalar cezasını çeksin ondan sonra çıkarsana buk uygulamayı memet ali bey

ugurozkan

Alıntı yapılan: Sercan - 22 September 2011, 18:10:01
hiç ofsayt olmadı mı maçta ? :) :)

yanlış hatırlamıyorsam halil ile bance birer kez ofsayta düştüler.