Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

55ertan

futbolcularimizin hicbiri trabzon derbysinin önemini tanimiyorlar, bunu tanitacak taraftar da olmasa  :redcard:(sirinler+sbc)

kaptan 55

Bu maçta olay çıkarsa ve Samsunspor tribünlerinde tek bir Trabzonspor lu olursa sebebi sizsiniz. Benden uyarması.

bırak olsun hocam bırak,bizde insanız daa..

AntZ

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 September 2011, 11:11:58
bırak olsun hocam bırak,bizde insanız daa..

Samsunspor tribününe girecekler, bu yüzden olay çıkacak (kaçınılmaz) ve biliyorum ki çıkan olayların sorumlusu Samsunspor taraftarı gösterilecek. Yine bize ceza verilecek, şike mevzularında olduğu gibi onlar yine sütten çıkmış ak kaşık olacak... İsyanım buna  :(

Ollivanders

Ülkede kanun , eşitlik var ama uygulayan yok... Adaleti saglama fikri yerini bir tarafı cezalandırmaya bırakmış! Ey Turkiye sen nelere kadirsin...

kaptan 55

biz kendi öz çocuklarımızı yetiştirip mevki makam sahibi yapmadıkça şehri yöneten trabzonlu idari,mülki amirler cirit atıp duracak.

şunuda unutmasınlar şehirde o kadar çok trabzonpor koruması yapılıyor ki nerdeye SAMSUNSPOR taraftarlarını tek tek kontrol altına alıcaklar,bu baskılar ters tepki yaparsa bu sorumluluğu kim üstüne alıcak çok merak ediyorum.

Forvetim

ceza almayı gerektirmeyecek sözler yüzünden (kaldı ki diğer stadlarda alası yapılıyor) taraftara kasıtlı olarak yapılan bu işlemin haksızlığı konusunda herkes aynı fikirde fakat susmanın feyzini anlayan anlar, bunlar o anlayış içerisinde o erdemde olan insanlar değiller, zaten böyle olmasını herkesin sus pus olmasını istiyorlardı. bence ceza alan arkadaşlarımız içinde daha fazla sesimiz çıkmalıdır diye düşünüyorum.

ult55ras

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 September 2011, 11:19:54
biz kendi öz çocuklarımızı yetiştirip mevki makam sahibi yapmadıkça şehri yöneten trabzonlu idari,mülki amirler cirit atıp duracak.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: ult55ras - 20 September 2011, 23:02:35
Burak abiden son açıklama ;

Yarın ne yapacağız diye soran arkadaşlara sesleniyoruz

80 tane ceza alan renkdaşımız dışarıda iken bizim tribünlerde bagıracak bir terbiyeye sahip değiliz.

Bence bu Samsunspor'a ceza vermekten başka birşey değildir.
Fener maçı olsa anlarım,Gs maçı olsa anlarım, Bjk maçı olsa anlarım.
Ama bu maç ''BEN SAMSUNSPORLUYUM'' diyen herkesin yıllardır beklediği bir maç, bu maçta Susmak bize yakışmaz!!

özkan

böyle protesto olmaz,geçen yıllardada yapıldı aynıları maça gidilmedi susuldu,hani hatırladığımız büyük bir protesto organizasyonu var mı ? Yok .

Medya ve travzanlılar sanacak ki susturduk bunları,bilmiyorlarki içimizdeki sancıyı aslında..Bence yanlış zamanlama yanlış  işler..Böyle protesto olmaz bu olsa olsa bizi kendi kendimize cezalandırmakdan başka bişey değil.

Yinede maraton kendi kendini ateşlemeyi becerebilrse iyi bir trübün yapabileceğimizi düşünüyorum..

FaTiH_HaN

Şirinler susacak Söğütlübahçe susacak ts lilerin sesini dinleyeceğiz çok güzel  :kafa: böyle destek olmaz böyle protesto olmaz bunu hiçbir Samsunsporlu hazmedemez  >:(

berusa55

21 September 2011, 13:21:43 #235 Son düzenlenme: 21 September 2011, 13:31:41 berusa55
Kareo yalan olacak gibi. Bu inbeler eğer maratona da bilet aliyorsa tribünde büyük olaylar olacak buna doğru gidiyoruz :(

erdem

stadda kavgadan zerre kadar hazzetmeyen biriyim.eğer maratonda ts formalı bir allahın kulu göreyim ben bile dalmazsam şerefsizim

cany

Alıntı yapılan: erdem - 21 September 2011, 13:46:27
stadda kavgadan zerre kadar hazzetmeyen biriyim.eğer maratonda ts formalı bir allahın kulu göreyim ben bile dalmazsam şerefsizim

trabzon_spor formasıyla gelmeye yemez de gizli gizli aramıza girecek diyolar arkadaş duymuş

berusa55

Alıntı yapılan: cany - 21 September 2011, 13:47:56
trabzon_spor formasıyla gelmeye yemez de gizli gizli aramıza girecek diyolar arkadaş duymuş

ts formasıyla döt ister zaten de bu inbeler o kartonları ne yapar bilmem bunu farkeden bizimkiler dalarlar anında; ortalık çok karışır. Kartonlar hayra vesile olacak!

alperen

İnşallah koreo da bi sıkıntı olmaz..ilk önce tese tarafını soruyolar dolu olduğunu duyunca maratondan kes o zaman diyolar,errea da şahit oldum bugün  :kafa: