Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Burak - 19 September 2011, 11:23:18
Aslında i..e kısmında melodisini mırıldanır şekilde ıslık çalsak sonra T.O.Ş diye girsek nasıl olur
Yavşakta diyebiliriz. Yavşak kelimesi bunlarada uyar...

YILDIRIM

Alıntı yapılan: lucarelli - 19 September 2011, 12:04:37
şikeci Trabzon olamazsın şampiyon tezahüratı yapılırsa da ceza gelir mi? şike olaylarından sonra federasyon bu konu ile ilgili ek bir ceza çıkardı mı acaba?

Olay küfür değil zaten şu olay rakip takımı aşağılayıcı,onur kırıcı... vs vs..

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: lucarelli - 19 September 2011, 12:04:37
şikeci Trabzon olamazsın şampiyon tezahüratı yapılırsa da ceza gelir mi? şike olaylarından sonra federasyon bu konu ile ilgili ek bir ceza çıkardı mı acaba?

Bir takima sikeci diye bagirmak küfür olarak sayilacak. Ali Kocun istegi üzerine TFF bu karari aldi diye duymustum.

Kaya

Maç öncesi ya da maç içinde benim görüşüm

Şirinler neredeeee Buuuuurdaaaa diye bağırılmasıdır.. Mesaj bu şekildeki bir destek ile yerini bulacaktır..

Burak

Bu maçtan önce olmasaydı çok güzel olacaktı inşallah bir desibel eksikliği yaşamayız

buonanotte

Maratondaki çekirdekçilerinde bu maçta bizlere ayak uydurması lazım.Gençler maçında da görüldüğü maraton orta bütün maç boyunca oturarak maç izledi.  :kafa:

SAMSUNLU ORUMA 55

İşte Samsunspor Taraftarının Şirinler İçin Tek Yürek Olduğunun Göstergesidir, Bu Video.. http://www.facebook.com/photo.php?v=10150321540071730

yilmazselcuk55

AlıntıSamsun'da, Trabzonspor maçı öncesinde taraftar grubu temsilcilerine 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili uyarılar yapıldı.

Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Hasan Özhan ve kurul üyeleri taraftar grubu temsilcileri ile Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü'nde bir araya geldi. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili taraftar temsilcileri bilgilendirilirken, Vali Yardımcısı Hasan Özhan, "Futbol demek slogan, tezahürat demek. Seyirci gelmiş sesleri çıkmıyor, böyle futbol olur mu? Tezahüratta bulunacağız, takımımızı destekleyeceğiz ama kırmadan dökmeden, kanuna aykırı davranmadan. Biz örnek olalım ve stattan küfrü kaldıralım" dedi.

Trabzonspor, Orduspor ve Samsunspor Kulüp Başkanlarının bir araya gelerek dostluk örneği gösterdiklerini belirten Samsunspor'un taraftarlardan sorumlu yöneticisi Aykut Çepni, "Taraftarımızdan sağduyulu, küfürsüz ve şiddete mahal vermeden maçlarını izlemelerini istiyoruz. Bundan hem kulübümüz zarar görüyor hem de taraftarınız zarar görüyor. Biz taraftarlarımızın zarar görmesini istemiyoruz. Yeni kanunda cezalar çok ağır, hapis ve para cezaları var. Taraftarımızın en küçük bir ceza alması bizi üzer. Biz taraftarımızın statta bizi desteklemesini istiyoruz" diye konuştu.

Bu toplantıda alınan kararlar(80 Kişinin 1 yıl men edilmesi) ile ilgili kimse birşey sormadımı ????

ramcQ_55

biz kendi memleketimizde ne kadar yanlızmışız hep bunlar ismail uyanık yüzünden oluyor yanlız bırakıp gitti bizi buralardan
vali büyükşehir bel. emniyet falan herkez ne için calışıyor yaaa sakın tsye zarar gelmesin laf edilmesin 3 puanı alsın gitsin resmen bunun için calışıyolar herkez trabzon için calışıyor yazıklar olsun hakkımız haram olsun bizim yönetime ve sesi cıkmayan başkanımıza  hakkım haram olsun

ult55ras

Burak abiden son açıklama ;

Yarın ne yapacağız diye soran arkadaşlara sesleniyoruz

80 tane ceza alan renkdaşımız dışarıda iken bizim tribünlerde bagıracak bir terbiyeye sahip değiliz.

supernatural_55

Bu ince düşünce güzel olabilir ancak düşünüyorum da ben o 80 kişiden biri olsam bunu değil daha da fazla takımımı desteklemelerini isterdim.Samsunspor ve Samsunspor ismi kişi veya kişilerden çok daha önemlidir,hele ki yarınki maçta...

minci

Alıntı yapılan: ult55ras - 20 September 2011, 23:02:35
Burak abiden son açıklama ;

Yarın ne yapacağız diye soran arkadaşlara sesleniyoruz

80 tane ceza alan renkdaşımız dışarıda iken bizim tribünlerde bagıracak bir terbiyeye sahip değiliz.
Bunun terbiyeyle ne alakası var. Ceza alan arkadaşlar bu uğurda ceza aldı. Bu şekilde protesto edemezsin. takımını şehrini seviyorsan maçta takımını ceza alan arkadaşlarımızın yerine de desteklemelisin. Asıl terbiye, sadakat ve bağlılık bunu gerektirir.

lucarelli

Hem şirinlerin hem de söğütlübahçenin bu maçta daha coşkulu, daha yaratıcı tezahürat ve şovlarla etkin olması gerekirdi. 80 kişinin ceza aldığını bizden başka doğru düzgün kimse bilmiyor. Dün akşamki maçta Fener tribünlerindeki tezahüratları da hatırlatacak, Samsundaki Trabzon lobisine dikkat çekecek pankart ve tezahüratlar yapmalarını beklerdim. Ama susma kararı almışlar. Bence çok yanlış yapıyorlar. Yerlerinde dik nir biçimde durmaları gerekirken milletin ekmeğine yağ sürüyorlar.

misafir

bence yanlıs bır karar ..hatta bu durumda dıger gruplarında şirinlere destek verip daha kalabalık ve daha gür bir sesle trabzon macında tribun yapmaları gerekır ..bu durum gavura kızıp oruc bozmaya benzemıs ...

berusa55

Hele bugün bu çapsızlara meydanı boş bırakacak adam ben Samsunsporluyum demesin!