Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

Arkadaşlar bana  Samsunsporumuzun bi kaç günük formasını verebilirmi deplasmana lazım.
Bende forma var ama beyaz forma da leke izleri var giyemeyceğim için istiyorum.
yardımlarınızı bekliyorum  >l< :ok

sevmekyetmezmi

işyerinde face kapalı server uzerınden.girebileceğim başka bir şekil bilen varmı..

tunnellerden olmuyor. >:(

twitter

14:30 Millwall - West Ham
20:30 Göztepe - Karşıyaka

Tufan

şu millwall maçına link bulsakta izlesek süper olacak.

jurista

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 17 September 2011, 14:00:16
işyerinde face kapalı server uzerınden.girebileceğim başka bir şekil bilen varmı..

hotspot shield toolbar ,googldan bulup indir faydası olacaktır.

sersa

18.09.2011 Pazar günü saat 12:00 - 17:00 arası kombine satışı devam edecektir. Taraftarlarımıza duyurulur...

Samsunspor Kulübü

KaBuS_55

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 17 September 2011, 14:00:16

Dns değiş belki girebilrisin

ChucKeR

ayrılan futbolcularımız sayfaSI çok iyi olmuş. giden futbolcu hakkında yorum yapamıyorduk. ilgililere teşekkürler :D

SAMSUNLU ORUMA 55

Forza Şimşekler de bugün gece yarısında istanbul yolcusu..

sevmekyetmezmi

holiday oteli aradım samsunspor otele yerleşmiş.

Turuncu

twitter

şu lazar'ın kişiliği, efendiliği falan 10 numara

11 tane lazarımız olsun bize bir şey olmaz

furkan5534

yarın olsun artık son 26 saat!  arkadaslar samsun paketı aldım.bana taraftar 204,205 yada 206kanalından izliceksın dedı.yayın hıc yok suana kadar mactan maca mı acılacak ?

AntZ

17 September 2011, 17:53:46 #22289 Son düzenlenme: 17 September 2011, 17:57:55 AntZ
Oğlum Bance, yenmeden dönerseniz hepinizi böyle keseceğiz, ahanda bu koyun Galatasaray'lı koyunlara yenildi ondan kesiyoruz.

Şaka bir yana da kurban kesme işini müslüman olmayan yabancı futbolcuların önünde yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?
Emin olun şu anda hepsinde cinayet görmüş psikolojisi var. Sonuçta kurban kesmekte dini bir ibadet, abdestsiz! adamlarla ibadet yapma konusunda yorum bile yapmıyorum.