Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

muzaffer4

Pal lazar çakar pazar pazar   ;D ;D ;D
bance arenada atar bence  ;D ;D
re re re ra ra sanada çakaz muslera  ;D
maçtan sonra petkoviç fatih terim'e ekighoho ekighoho diye gülecekmiş.. ;D

maviay55

Alıntı yapılan: seko - 16 September 2011, 16:35:00
HABERİ KESTTTT
Formayı atan parasını öder
[ 16.09.2011 ]

Samsunspor yönetimi, maçların ardından formasını taraftara hediye eden futbolcudan, formanın parasını alacak. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç de, oyuncularına 'Formanızı taraftara atmayın' uyarısında bulundu.Yeni sezon öncesi Samsunspor, forma sponsoru olarak İtalyan spor giyim markası Errea Sport'la anlaşmıştı. Errea'nın fabrikalarının İtalya'da bulunması ve istenilen malzemelerin bu ülkeden hemen gelmemesi üzerine yönetim de bir karar aldı. Samsunspor yönetimi, bundan böyle, maçların ardından formasını taraftara atan futbolcudan, formanın parasını alacak. Bu sayede de takım halinde gelen bütün formaların eksilmemesi amaçlanırken, Teknik Direktör Vladimir Petkoviç de oyuncularını bu konuda uyardı.

şaka dimi  :D ;D

fındık

Nerdesin Bank asya bide sen nelere kadirsin :D

muzaffer4

oldu olacak yağmurlu havalarda futbolcular formayı kirletmemek için yere düşmesin ..

birolkys

Komplo teorisi, bu kadar da olmaz kardeşim diyebilirsiniz ama  yönetimin bu yaptıklarından sonra düşündüğüm şu   acaba yönetim ve bürokratlar !!  taraftar gruplarına kombineleri yarı fiyatına verip bir anlamda fişlemeyi gerçekleştirdiler.Daha önce kimin kim olduğunu bilmezken bu sistemle  herkesi yada öne çıkan taraftarları cezalandırdılar.

fındık

15.09.2011  FANATİK
Galatasaray-Samsunspor maçı nasıl sonuçlanır?
106 Oy %29  Galatasaray kazanır
43 Oy  %12  Berabere biter
215 Oy %59  Samsunspor kazanır
Ankete (365) kişi katıldı

Not: Anlaşılan favori biziz.

CurvaSs

Alıntı yapılan: birolkys - 16 September 2011, 17:07:27
Komplo teorisi, bu kadar da olmaz kardeşim diyebilirsiniz ama  yönetimin bu yaptıklarından sonra düşündüğüm şu   acaba yönetim ve bürokratlar !!  taraftar gruplarına kombineleri yarı fiyatına verip bir anlamda fişlemeyi gerçekleştirdiler.Daha önce kimin kim olduğunu bilmezken bu sistemle  herkesi yada öne çıkan taraftarları cezalandırdılar.

benim için sorun yok, daha önce çok fişlediler zaten. :) ayrıca böyle bir şey düşüneceklerini sanmıyorum ama güzel komplo teorisi.

fındık

İNCL   14:30    Millwall  West Ham
Bu maçı yarın canlı izleyin gençler
Green Street Hooligans filmini izleyen varsa daha iyi anlar beni

Ajan

Alıntı yapılan: seko - 16 September 2011, 17:15:52
İNCL   14:30    Millwall  West Ham
Bu maçı yarın canlı izleyin gençler
Green Street Hooligans filmini izleyen varsa daha iyi anlar beni

İddaa programında gördüm bende maçı canlı izleyebileceğimiz bir link olursa kaçmaz  :evet:

özkan

asrın maçlarından biri.bana göre anadolu derbisi dediğimiz cinsten bir maç ingiltere açısından.belgeseli bile çekilmiş bir derbi bu.harika maç olacak.

fındık

link atmak yasak değilmi artık  :D

Ajan

fındık

İnternetteki yarumlar bu 2 takımın arasının nasıl olduğunu açıklıyor tabi filmi izlemeyenler için
örneğin ;internetten alıntı yaptığım işte açıklamada şunlar yazıyor: işte yıllardır beklenen maç bunlar dünyanın en büyük düşman iki taraftar takımı bunlar dünyanın en büyük holiganları bunların filmi bile var bence bu maca oynamayın bu mac başlamaz başlasa bile bitmez imkansız yeni bir film izlicek ingiltere yarın

kutsalforma

http://www.internetspor.com/yazi/ferdi-isik/2277/galatasaray-ne-yapti.html

Cidden favori biziz. Namimiz yetiyor, korkudan neyapacaklarini sasirdilar  :D :D

Alıntı
...Bu yıl Anadolu takımları çok can yakacak. Süper Lig'e yükselen takımlardan çekinilmeli, iyi top oynuyorlar ve çok hırslılar... Önümüzdeki hafta Galatasaray, Samsunspor'la karşılaşıyor ve Fatih Hoca eksikleri derhal girmezse ve ya minimuma indiremezse TT Arena'daki ilk maç hüsran olabilir. Samsunspor dişli bir rakip, boş alan bırakmıyor ve yakaladığını affetmiyor....