Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

alperen

Bakalım bjk ye napcaklar..Ana avrat giydirdiler herkese..

buonanotte

Suat kılıca göre atmosfer harika :kafa:

furkan5534

yok bjk ye ceza verırlermı hıc fenere dumduz kaydılar ama onlara bısı olmaaz tabı  :kafa: :kafa: :kafa:

55__Gurbet__55

Aleyihlerine 2-3 aciklama yap, sanada küfür ederler suat kilic. Acaba ozamanda atmosferi harika olcakmi?

55cem55

küfür belki bizim ağzımıza yakışmıyor olabilir ama travzonsporun üzerinde mükemmel duruyor...61 e devam...

red_white

hakikaten yaa küfür kötü birşey ancak 61e gerçekten yakışıyor

fat55

arkadaşlar ben orduda çalıştığımdan devamlı ordu-samsun arası yolculuk yapıyordum.çarşambadaki metro tesislerine hiç uğradınız mı bilmiyorum.orada yöresel ürünler diye büfe yapmışlar.içinde samsun ile alakalı hiçbirşey yok.sadece ts ile ilgili şeyler var.bu geçmemde dayanamadım.içindeki kızla konuştum.söyledim söyledim sadece baktı.ilginç birşey.neymiş trabzondan rizeden gelip geçen alıyormuş.resmen kavga ettim.birşeyler yapsak.sizin önerileriniz nedir?

sosaka

yilmazselcuk55

Bir travzonspor'lu Tweet atmış ; Atatürk travzonspor'luydu diye . ??? :hnk:
Ulan hamsi kafalı Atatürk 1938'de öldü travzonspor 1967 de kuruldu  :D :D :D :D

Ekrem

Beyin kapasitesi yetmiyor işte onu düşünmeye

kutsalforma

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 16 September 2011, 13:55:39
Bir travzonspor'lu Tweet atmış ; Atatürk travzonspor'luydu diye . ??? :hnk:
Ulan hamsi kafalı Atatürk 1938'de öldü travzonspor 1967 de kuruldu  :D :D :D :D

e$$ege matematik ögretemezsin....

twitter

16 September 2011, 14:18:30 #22241 Son düzenlenme: 16 September 2011, 14:22:50 twitter
1960'tan önce mahalli ligler vardı, aynı bizim 1927'de kurulmamız gibi onlarda bi kaç takımın birleşmesiyle kurulmuştur.

Ayrıca Atatürk illa bir takımlı olacak ise o takım Samsunspor'dur hacii.. Doğum tarihi 19 Mayıs'tır.. Armamızıda büyük önder süslüyor.. Okkadar   :-*

**KaR6**

şu kuddusi'nin kayseri maçında vermediği penaltının videosu var mı elinizde?

**KaR6**

fındık

HABERİ KESTTTT
Formayı atan parasını öder
[ 16.09.2011 ]

Samsunspor yönetimi, maçların ardından formasını taraftara hediye eden futbolcudan, formanın parasını alacak. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç de, oyuncularına 'Formanızı taraftara atmayın' uyarısında bulundu.Yeni sezon öncesi Samsunspor, forma sponsoru olarak İtalyan spor giyim markası Errea Sport'la anlaşmıştı. Errea'nın fabrikalarının İtalya'da bulunması ve istenilen malzemelerin bu ülkeden hemen gelmemesi üzerine yönetim de bir karar aldı. Samsunspor yönetimi, bundan böyle, maçların ardından formasını taraftara atan futbolcudan, formanın parasını alacak. Bu sayede de takım halinde gelen bütün formaların eksilmemesi amaçlanırken, Teknik Direktör Vladimir Petkoviç de oyuncularını bu konuda uyardı.