Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: seko - 16 September 2011, 17:15:52
İNCL   14:30    Millwall  West Ham
Bu maçı yarın canlı izleyin gençler
Green Street Hooligans filmini izleyen varsa daha iyi anlar beni

bu maçta yaralanmama oranı %1 kesinlikle olay çıkacaktır  fener_bahce- galata_saray  besik_tas- bursa_spor  samsunspor_x- trabzon_spor maçlarında toplam 10 olay çıkıyorsa bu maçta 40 olay çıkar..

samuray

fanatikteki bu anket devam ediyormu

twitter

internet rezalet şarkı bile dinleyemiyorum, foruma 10 dk girdim
hatta 2-3 saattir forumada girmiyordu, belki genel bir sorundur

muzaffer4

gazi_antep- fener_bahce maçında taraftar i.e hakem diye bağırdılar madem i..ne  ceza gerektiriyor hadi bakalım kaç kişi yiyecek
ayrıca şikeci fb diye bağırdılar stad kapanması lazım..
alex hayatında 2.kez penaltı kaçırdı ;D ;D
bienveu kafayla güzel gol attı

twitter

muzaffer4

ama şike ile ilgili tezarühat tff ilgileniyor

mimar55

antalyaya helal olsun valla 6 puan yapacak adamlar
güzelde oynadılar

twitter

ve kadrolarında yabancı oyuncu yok

kýzýlyýldýz55

sanırım yabancı  Ali Zitouni var  

mimar55

yendi adamlar 2 de 2 yaptılar şifoyu tebrik ederim ayrıca 2 deplasman takımı kazandı bu hafta hep deslanman takımları yense ne güzel olur  :evet: ;) ;)

samet_55

adana -rize maçında özellikle hakeme ikinci  yarı.iyi kaydılar bakalım kaç kişiye men cezası vercek adana valiligi.f.b-shaktar maçında saha inen yüzlerce f.b.liye bireysel olarak ne ceza verildi.hiç kanunlar sadece bize uyguLANIYO.yazıklar olsun :kafa: :kafa: :kafa:

sersa

Yarım saat önce  ntv spor'da spor gecesi programında Özgür buzbaş kırmızı-beyaz-siyah kitabını tanıttı hayırdır inşallah :o

berusa55

sersa

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 September 2011, 01:11:28
Ne de olsa Samsunlu  ;)
Doğrudur bilmiyordum bi açtım kanalı kitap elinde tüm spor severlere tavsiye ederim diyordu ve bitti :)

SametYılmaz55

bende video linkini arıyordum ama bulamadım.Mehmet abi göndermiş ayrıca teşekkürlerini falan iletti :) Hatırlanmak çok güzel duyguymuş yüreğine sağlık Mehmet abi :ok