Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

kutsalforma

Alıntı yapılan: kamuri - 16 September 2011, 16:20:34
neden bu dostluk hep samsunsporumuzun içerdeki maçlarına denk geliyo anlamış değilim hiç trabzondaki maç öncesinde boyle bi dostluk buluşmasına şahit olmadım ben samsuna gelince dostluk trabzona gidince vur patlasın çal oynasın ne güzel hayat ya

Niye öyle diyosun hacii? dostluk budur iste(!) Adama Samsunda kebab baklava yedireceksin, Trabzona gidincede sana tas yagdiracak iste. Dostluk budur, ayip ediyosun...

birolkys

Huysuz virjin de trabzum lu,ilk eşçinsel hakemde oralı 

metinoto

bu güne kadar hep dost gözükenderden yemedik mi kazıgı sayın bakan suat kılıç bey bide çıkmış inenöde atmosfer süperdi diyosun yazıklar olsun yazıklar ne diim bu milletin sabrını daha ne kadar ölçmeye devam edeceksiniz bilmiyorum şunu iii bilin sadece sadece SAMSUNSPOR başka yok son olarak YIK-IL-MA-YA-CA-ĞIZ...........

yilmazselcuk55

twitterdan suat kılıca tweetleyen oldu mu hiç bu kponu hakkındaa

Sercan

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 16 September 2011, 17:47:50
twitterdan suat kılıca tweetleyen oldu mu hiç bu kponu hakkındaa

ben tweetledim..

city ultras

itos trabzon,bundan sonra hep böyle..tüm kale arkasi iiitttooosss trabzon..size heryer mezar

Bafralı

Şu şehir trabzonlulardan çektiğini hiçbişeyden çekmedi heralde.
Samsun dan milletvekili seçilir, 2. gün trabzon için çalışacağını söyler.
Adli tıp kurumunu Samsun dan trabzona taşırlar.
Belediye başkanı seçilir, trabzonlu hemşerileri için gece falan düzenler.
Lan bi düşün yakamızdan!

KaBuS_55

http://www.facebook.com/BuyukSamsun

G.Birliği maçının 61. dakikasında tribünlerde 8 bin taraftarın hep bir ağızdan bağırdığı haklı galeyanın faturasının kendilerine kesilmesine tepki gösteren Anadolu'nun şampiyonu Şirinler Taraftar Grubu, Trabzonspor maçını ağızları bantlı şekilde izleyecek

AĞIZLARI BANTLI SEYREDECEKLER
Anadolu'nun şampiyonu Şirinler Taraftar Grubu, dün itibariyle tüm faaliyetlerini durdurdu. Gençlerbirliği karşılaşmasının 61.dakikasında 8 bin taraftarın hep bir ağızdan bağırdığı haklı galeyanın faturasının kendilerine kesilmesine tepki gösteren Anadolu'nun şampiyonu Şirinler Taraftar Grubu, Trabzonspor maçını ağızları bantlı şekilde izleyecek.

ENGELLEMEK İSTEYENLER VAR
Tribünlerdeki seyirci ve taraftar buluşmasını engellemek isteyen güçler var. Ama bugün Türkiye de adından söz ettiren, takımına yaptığı katkı tüm spor komuoyu tarafından kabul ve takdir edilen Şirinler Tribün hayatına bugün (dün) itibari ile son veriyor. Esasında birilerine şakşakçılık yapmamanın bedelini ödüyor.

samuray

ya bu ceza sade samsunspora mı verildi başka küfür den dolayı ceza alan kulüp yokmu bu nasıl iş tüm türkiye liglerinde sadece 81 taraftarımızmı ceza aldı cezayı valilikmi verdi t.f.f mi valiliğin bu konuda yetkisi varmı be bi şey anlamadım bu konu yu her platformda proteste etmek gerek

target_t.t.b

bu şehirde trabzon kökenli olupta gerçekten samsun için emek veren samsunsporlu olan birçok insan var şehirsel olarak yargılarsak olmaz.Ama bu şehirde kazanıp çoluk çocuğunu geçindirip,yıllardır bu şehrin havasını koklayıpta bu şehre düşmanlık başka şehre yağcılık yapan ne kadar varsa...

KaBuS_55

http://www.facebook.com/photo.php?v=2209889580065
Çeyrek asır hep şerefle
Geçirdik tribünlerde
Bunca çile bunca emek
Olur mu bir anda silmek

Oynanılan bu oyunlar
Sürecek nereye kadar
Sayın vali duy bu sesi
80 olur 100bin kişi !

ult55ras

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 16 September 2011, 22:28:35
http://www.facebook.com/photo.php?v=2209889580065
Çeyrek asır hep şerefle
Geçirdik tribünlerde
Bunca çile bunca emek
Olur mu bir anda silmek

Oynanılan bu oyunlar
Sürecek nereye kadar
Sayın vali duy bu sesi
80 olur 100bin kişi !

ts maçında oturularak söylenebilir protesto olarak

HoliganSamSunLu

siyasi trabrumların zaferi gibi görünsede biz küllerinden yeniden doğmayı severiz...   samsunspor_x samsunspor_x

yilmazselcuk55

fanatikteki sadri şener röportajından
AlıntıErman Toroğlu: Eskiden Karadeniz takımlarının daha sıcak daha yakın ilişkileri vardı. Şimdi o ilişki sanki kayboldu.
Sadri Şener: Önümüzdeki hafta Samsunspor, Orduspor ve Trabzonspor birlikte bir yemek yiyeceğiz. O ilişkileri yeniden geliştirmenin, güzelleştirmenin yollarını arayacağız.