Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 September 2011, 18:42:47
Beylikdüzü61 nickli pis lavuk çık aramızdan...

Böyle lavukların aramıza girmemesi için artık isim soyad tc no filan kullanılsın...Az olalım ama öz olalımmm

Sercan

bduzu61 nickli ******* defolup git lan bu forumdan,burada yazılanlara göre td de saçmalayıp duruyor...

minci

Türkiyenin her tarafında geçen hafta sonu maçlar oynandı. Bizim gibi ceza alan oldumu? Haberi olan varmı? Ya da 3. lig de dahil Süperligin yanı sıra Bank asyadada maçlar vardı. Yani 100 dolayında geçtiğimiz hafta Türkiyenin değişik yörelerinde maçlar oynandı. Ben şimdiye kadar diğer takımların bu yasaya göre caza aldığını duymadım. Duyan varmı? Gerçekten öğrenmek istiyorum. Aldılarsa neala. Hiçbir sözüm yok. Ama almadılarsa ve bu ceza sadece Samsunspora verildiyse o zaman yaklaşan Trabzon maçı için bu cezanın taraftarlarımıza verilen bir gözdağı olduğuna inanmak istemiyorum.

Serkan

federasyon'dan ceza almayıp vali tarafından cezalandırılan tek takım bizizdir herhalde.

King1965

ibrakadabra55

bursa_spor  besik_tas maçında bile 80 kişiye ceza verilmedi be neden bahsediyorlar ! Sonuna kadar itoş

twitter

Alıntı6- TRABZONSPOR A.Ş. hakkında, 10.09.2011 tarihinde oynanan MANİSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

15- KARTALSPOR Kulübü hakkında, 11.09.2011 tarihinde oynanan KARTALSPOR - ELAZIĞSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, saha olayları nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada KARTALSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

18- TURGUTLUSPOR Kulübünün, 11.09.2011 tarihinde oynanan TURGUTLUSPOR - BALIKESİRSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TURGUTLUSPOR Kulübü hakkında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

25- GEBZESPOR Kulübü hakkında, 11.09.2011 tarihinde oynanan GEBZESPOR - ELAZIĞ BLD. SPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Biz farklıyız abi, farklıyız..

red_white

ve bu kararı kimlerin aldığı ortaya çıktı!!!

SametYılmaz55

benim aklıma takılan PFDK'nın kararlarında ceza almamışız ve maç öncesinde yaşanan bir terslikte olmamış bunlar kafasına göre nasıl ceza verebiliyor?

Recep

Yumuşak başlı isem kim demiş ki uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum

Milli şairimiz Mehmet Akif ne güzel özetlemiş esas mücadele şimdi başlıyor

Sioux

Kaya

Kaç defa yazıp yazıp sildim bilmiyorum.. :kafa:

O malum şehrin ve takımın lobisine yenilmeyeceğiz..Şimdilik bu kadar...

Burak55

Bugun tv zaplıyordum bejeke macına denk geldim Ananın ... ankaragücü diye bağırıyordu butun stad ceza gelicek mi bunlara onu merak etmekteyim :kafa:

red_white

Sbç den anlamlı söz:Neyleyim Kırmızı Diyince Beyaz Demeyen Kaleyi... tüm gruplarımıza helal olsun inş yeniden hep beraber ayağa kalkarız

furkan5534

Alıntı yapılan: Buraq55 - 15 September 2011, 23:29:13
Bugun tv zaplıyordum bejeke macına denk geldim Ananın ... ankaragücü diye bağırıyordu butun stad ceza gelicek mi bunlara onu merak etmekteyim :kafa:

aynen öle tık tık . kimoo ? öcüü,ananın .  . .. . Ankaragucu dıyorlardı!!  :kafa: