Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Herkese haykırıyoruz sadece manevi sevgi yetmez maddi destek ile taclandırmadıktan sonra bir anlamı olmaz bu sevginin.61.

dakikadaTribünlerde 8000 biletli Samsunspor taraftarının hep bir agızdan bağırdıgı haklı galeyanın faturasının grubumuza kesilmesi cabası düşündürücüdür.Uzun yıllara dayanan husumete son vermek isteyen tüm seçilmiş ve atanmışlar bilmelidirlerki:Bu olayda en suçsuz Samsunspor taraftarıdır.Görev ve mevkilerinin getirdigi sorumluluklar yerine hemşericilik duygusu ile hareket edenler,tribünlerdeki husumeti körüklemekten başka bişey yapmamaktadır.

işin özeti şekli şemali budur;şimdi SÖVMEYELİM DE TAŞA MI DÖNELİM.

çok tehlikeliler çooooook.

özkan

ibo055

sokaçağım yasasınaaaa   cincon maçının 61. dk  bakalım neler  olaçak  taksimden başlıyoruz bağırmayaaaa

SametYılmaz55

açık açık tehdit ediyorlar :x(( :x(( ya istediğimiz gibi olun yada sonucuna katlanırsınız demeye getirmişler işi :x(( :x((

twitter

şaka maka bu hafta sadece bizim maçta mı tutuklanan oldu ?

sersa

Konu madem bu kadar ciddi tribünde polisin yanında sigara içen adama neden 70 tl ceza kesilmiyor ebden madem bu kadar ciddisiniz yapın bu da yasa!

olmeca

td'de yazıp burayı takip eden ******* trabzonspor lu kutsallarına küfür ettirmek hoşuna mı gidiyor burada ki lafları alıp oraya taşıyorsun.Hadi gel kurtar çarşamba günü renktaşlarını.

Ajan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 15 September 2011, 17:32:55
yazmak istiyorum yazamıyorum,konuşmak istiyorum konuşamıyorum :( düğüm düğüm oldu her şey :( :( 1986 dan beri yaşayan efsane sona erdi :rulet: :rulet: :rulet:

Sakin ol hiçbir şey sona ermedi bu dernek 2001 yılında da kapandı daha da güçlenerek çıktı her seferinde olayları demagojiye getirme lütfen.

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük; bir başka bahar için sadece yaprak döktük.Mevlana'nın bu sözü her şeyi açıklar vaziyette.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Ajan - 15 September 2011, 18:12:47
Sakin ol hiçbir şey sona ermedi bu dernek 2001 yılında da kapandı daha da güçlenerek çıktı her seferinde olayları demagojiye getirme lütfen.

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük; bir başka bahar için sadece yaprak döktük.Mevlana'nın bu sözü her şeyi açıklar vaziyette.
hangi olayı demegojiye getirmişim?

Ajan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 15 September 2011, 18:19:44
hangi olayı demegojiye getirmişim?

Derneğin kapanmasını efsane sona erdi öldük bittik gibi cümleler ile yansıtmayın demek istediğim işin en içinde birisi olarak söylüyorum ben bile okuyunca demagojinin bu kadarına da pes diyorum.Bu dernek ne kapanmalar ne tutuklamalar ne sorgulamalar gözaltılar geçirdi ama hep dimdik ayakta kalmasını bildi ve abilerimiz bize hep dik durmayı öğretti.Ondan dolayıdır yandık öldük bittik Şirinler'siz biz ne yaparız demeye gerek yok açıklamanın sonunda denildiği gibi; İçimizdeki Samsunspor sevgisi var oldukça Şirinler'de var olmaya devam edecektir.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Ajan - 15 September 2011, 18:23:33
Derneğin kapanmasını efsane sona erdi öldük bittik gibi cümleler ile yansıtmayın demek istediğim işin en içinde birisi olarak söylüyorum ben bile okuyunca demagojinin bu kadarına da pes diyorum.Bu dernek ne kapanmalar ne tutuklamalar ne sorgulamalar gözaltılar geçirdi ama hep dimdik ayakta kalmasını bildi ve abilerimiz bize hep dik durmayı öğretti.Ondan dolayıdır yandık öldük bittik Şirinler'siz biz ne yaparız demeye gerek yok açıklamanın sonunda denildiği gibi; İçimizdeki Samsunspor sevgisi var oldukça Şirinler'de var olmaya devam edecektir.
işin içindesindir değilsindir onuda bilemem çünkü ben işin içinde çok değilim Samsun dışındayım Samsunda olduğum zamanlar Şirinlerle girerim maçlara çok samimi olduğum abilerim,arkadaşlarım vardır bu kadar.madem işin içindesin o zaman bu şekilde söyle bana bunları.her seferinde olayları demagojiye getirme dersen yanlış anlaşılır.amacım demagoji falan yapmak değil çünkü.

Ajan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 15 September 2011, 18:31:09
işin içindesindir değilsindir onuda bilemem çünkü ben işin içinde çok değilim Samsun dışındayım Samsunda olduğum zamanlar Şirinlerle girerim maçlara çok samimi olduğum abilerim,arkadaşlarım vardır bu kadar.madem işin içindesin o zaman bu şekilde söyle bana bunları.her seferinde olayları demagojiye getirme dersen yanlış anlaşılır.amacım demagoji falan yapmak değil çünkü.

Pardon her seferinde olayları demagojiye getirmeyin demekti amacım orada cümlemi eksik kurmuşum özür dilerim. Çünkü sitemim sadece sana değil buraya facebook'a ve bir daha bir çok sosyal ağlarda yazı yazan arkadaşlaraydı.

sadece55

Beylikdüzü61 nickli pis lavuk çık aramızdan...

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Ajan - 15 September 2011, 18:35:31
Pardon her seferinde olayları demagojiye getirmeyin demekti amacım orada cümlemi eksik kurmuşum özür dilerim. Çünkü sitemim sadece sana değil buraya facebook'a ve bir daha bir çok sosyal ağlarda yazı yazan arkadaşlaraydı.
ne demek oluyor bazen ;) neyse birlik beraberlikten söz ederken ufak tefek detaylara takılıp birbirimizi kırmayalım  :kanka:

samuray

yaşanan olaylar üzücü gerçekten fakat unutmamamız gereken yeni çıkan spor ve şiddet yasası her türlü küfür hakaret icerikli sloganlara ceza vericek anlaşılan yenyi sloganlarımızıda ona göre belirlemimiz gerekiyor tabi burada yasaların her stadyumda her ilde her takıma aynı şeklde yansıması eğer bu yasa sadece biz samsunspor özellikle
şirinler grubuna verildiğini düşünüyorsak sonuna kadar haklısınız izleip görecez neler olup bittiğini