Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

ult55ras

İnönüde spor bakanımızın gözleri önünde edilemeyen küfür kalmadı.Bakan açıkladı çok güzel bir atmosfer vardı dedi.Demek atmosferi bozan küfür trabzon a edilenmiş.Bakıp görecegiz kaç kişi ceza alacak diye soranlar var.Bırakın cezayı nasıl ödüllendirilecekler hep beraber görelim...

Ajan

''Koyacaz Gençler'' tezahüratının neresi küfür sanki adamın yedi ceddinin bir organına koymuş gibi bu tezahüratı yapan adama 1 yıl stadyumdan men cezası verilir anlamıyorum :kafa: :kafa: >:( >:(

terme55

amsunspor, Trabzonspor ve Orduspor külüp başkanları Samsun'da bir araya gelecek
Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor külüp başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı  Suat Kılıç'ın, "Küfürsüz tribünlere bölgemizin takımlarının öncülük etmesini istiyorum" çağrısıyla Samsun'da buluşuyor.

ÇAĞRIYA OLUMLU YANIT

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, İstanbul'daki Kulüpler Birliği başkanlarıyla yaptığı toplantıda gündeme gelen isteğe Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'den olumlu yanıt geldi.

ÇARŞAMBA'DA BULUŞMA

19 Eylül'de Çarşamba ilçesindeki Midilli Restoran'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın isteği doğrultusunda, "küfürsüz tribün, temiz futbol" ilkeleriyle bir araya gelecek kulüp başkanlarının bütün Türkiye'ye örnek olacak. Başkanların buluşmasına programı uygun olursa Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılması bekleniyor

terme55

olay burda bıtmıstır oynanan oyunlar bellı oldu

terme55

16 September 2011, 01:14:20 #139 Son düzenlenme: 16 September 2011, 11:10:35 **KaR6**
Emrah Ekin ben az once beşiktaş macındaydım ve serefsızler trubunununun altında numaralıda macı ızledım kufurler aynen sole
1- beşiktaşın çocuğu tayfur havutcu sonra peşinden
2-orosopunun çocuğu aziz yıldırım
3- fuck you israil
4-tık tık kimo öcü anannın a.. ankara gücü
5-o ç bursalılar
eeeeeeeeeeeeeeeee yeter lan uğraşmayın samsun sporla bende bu ülkenin kamu görevlisiyim (herkes kimliğimi biliyor)ve
1986 GENÇ TERMELİLER lideriyim . ayıp ama burda herkesi demokratik olmaya ve yasaları eşit olmaya davet ediyorum ve turbundekıler
1- suat kılıc
2- mehmet ali aydınlar
3-lütfi arıboğan
4- beşiktaş başkanı ve milletvekilleri bu yapılanlar sadece samsun spora yağılıor ayıp ayıp

isyan

neden besiktas macindaydin onu anlamadim  :o

Ahmeti

16 September 2011, 07:01:18 #141 Son düzenlenme: 16 September 2011, 07:10:30 AHMETÝ*55*
spor bakanının,federasyon başkanının ve millet vekillerinin gözü önünde edilen onca küfürden sonra atmosfer çok iyiydi deniliyorsa ben bu işte bir fesatlık ararım ve Samsun valisinden kuşkulanırım.

fat55

o şehirde eğer ts formalı görürsem ne memuriyetimi düşünicem ne birşey girecem valla.bundan sonra böyle.atkılı arabalara da ne olacak göreceğiz.

s_uzunkaya

şehrin valisi,iş adamları, bürokratlar samsunla tirabzomun arasındaki husumeti akıllarınca ceza yollu kaldırmaya çalışıyorlar. ama bunu mazlumu ezerek yapmaları çok yanlış. ezilen kesim senelerdir biz olduğumuz için sesimizide ancak tribünlerden duyabildikleri için taraftarın bu şekilde yapmış olduğu tezahuratların mantığını anlayamadıklarından cezayi muayedeyede maruz kalan biz oluyoruz. bence de bu küfür olayları bizim her nekadar haklı tepkimiz gibi olsada yapılmamalı. bu haklıyken haksız duruma düşmemize neden oluyorki bu geldiğimiz nokta bunun en güzel örneği oldu. tepkiyse kralını yaparız, hakkımızı yedirmeyiz,haksızlıkları alayına gösteririz.
 61. dakka da tüm stat "BİBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB" diye tek ağazdan baarsak küfürden daha fazla dikkat çekmezmi?
 ŞİRİNLER eminimki bu süreçten güçlenerek çıkacaktır ve göreceksiniz o arkadaşlarda sözde ihtarla cezaları kaldırılacaktır.

bjk maçında yapılan tezahuatlar ise ulaslararası maç olduğu için tff göz yumar bilinciylemi yapıldı acaba?
dahane olaylar olacak ne olaylar :D... ilk malzeme biz olmayalım arkadaşlar. bjk, bursa, trabzon,fener, gs yiycekler birbirlerini...onedenle bu tür şike soruşturmasına yönelik küfür ve tezahuratlarda ilk başlarda yemlik ve ibreti alemlik takım arayışında olacaklar. bu takımlarda muhtemelen anadolunun şerefli takımlarından seçilecektir. o nedenle birkez daha diyorum  İTOŞ MİTOŞ laflarını biraz buzdolabına koyalım. ortalık kan gölüne dönünce zaten bu laflar çerez kalacaktır  :evet:

AntZ

16 September 2011, 10:06:57 #145 Son düzenlenme: 16 September 2011, 12:59:22 AntZ
Alıntı yapılan: Umut - 16 September 2011, 01:33:11
Abicim keske kufurleri sansurleseydin, hos gozukmuyor.

Spor bakanı, federasyon başkanı, milletvekilleri vs. tarafından itoş tan ağır olmadığı tescillenmiş, bunlar küfür sayılmaz, sansüre gerek yok...

Aslında adamlar haklı beyler, gözden kaçırdığımız birşey var, İ..e Trabzon olamazsın şampiyonda küfür ve çok ağır hakaret olan i..e kelimesi değil, Trabzon. Yukarıda yazılanların hiçbiri bu kadar ağır değil.  Bence Trabzon'a hakaretten değil,  i..e ile Trabzon'u yanyana kullanıp eşcinsellere hakaretten ceza aldık.  :-X

Teklif:

Eşcinsellere hakaret içeren sloganımıza (itoş) bir son verip büyük bir pankart yaptıralım. "BUNDAN BÖYLE EŞCİNSELLERE HAKARET ETMEYECEĞİZ"... Bunun içinde ceza verecek değillerya.

kaptan 55

bjk tribünleri ana avrat koro halinde tüm ülkenin gözleri önünde sövüyor,sayın bakanın açıklaması;atmosfer süperdi.

iyide sayın bakanım bizimkilerin ne suçu vardı aaaaa pardon ya bjk tribünleri ts giydirmediya sorun yok...

SAMSUN'lu,SAMSUNSPOR'lu sayın bakanımıza bir renkdaşı olarak çok teşekkür ediyorum.

kutsalforma

Alıntı yapılan: terme55 - 16 September 2011, 01:09:35
Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor külüp başkanları Samsun'da bir araya gelecek
Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor külüp başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı  Suat Kılıç'ın, "Küfürsüz tribünlere bölgemizin takımlarının öncülük etmesini istiyorum" çağrısıyla Samsun'da buluşuyor.

ÇAĞRIYA OLUMLU YANIT

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, İstanbul'daki Kulüpler Birliği başkanlarıyla yaptığı toplantıda gündeme gelen isteğe Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'den olumlu yanıt geldi.

ÇARŞAMBA'DA BULUŞMA

19 Eylül'de Çarşamba ilçesindeki Midilli Restoran'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın isteği doğrultusunda, "küfürsüz tribün, temiz futbol" ilkeleriyle bir araya gelecek kulüp başkanlarının bütün Türkiye'ye örnek olacak. Başkanların buluşmasına programı uygun olursa Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılması bekleniyor

Bunlar ya cok salak yada cok iyi niyetli?
galata_saray- fener_bahce veya  trabzon_spor- fener_bahce veya  bursa_spor- besik_tas maclarinda taraftarlar " yau su karadenizliler kadar olamadik, maclari beraber kardesce izleyelim'"mi diyecekler?
Ozaman misafir takim taraftarina 5% sinirlamasi cok sacma
madem millet küfretmeden , omuz omuza mac seyredecek
birakin 90 li yillardaki gibi isteyen girsin izlesin maci
isterse rakip taraftar doldursun stadi?
ama yemez dimi? Korkaksiniz, korkak!
Suat Kilic beni cok büyük hayal kirikligina ugratti, Samsunspor taraftarinin bu kadar kolay harcanmasina göz yumacagini düsünmezdim

Dartagnan

Politik acıdan Samsunsporlu ama aslen Travzansporlu bakanım selamlar olsun !!!

kamuri

neden bu dostluk hep samsunsporumuzun içerdeki maçlarına denk geliyo anlamış değilim hiç trabzondaki maç öncesinde boyle bi dostluk buluşmasına şahit olmadım ben samsuna gelince dostluk trabzona gidince vur patlasın çal oynasın ne güzel hayat ya