Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 15 September 2011, 17:17:54
Aynen böyle hesapladim.
Vallah seko ben muhasebeci olsam calisitigim yer 5 dakikada iflas eder. :D :D

Eskiden olsa dediğin doğru iflas ederdi ama şimdi programlar hesaplama yapıo genelde ;)

SametYılmaz55

FAZLA HARÇLAR İADE
YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, alt sınıftan ders alan öğrencilerin harç sıkıntısını da kaldırma müjdesi verdi. Alt sınıflardan ders alan öğrencilerin harcı her ders için ayrı artıyordu. Haksızlığı gidermek için yasa değişikliği yapılacağını söyleyen Özcan, alınan fazla miktarların da iade edileceğini belirtti.

inşallah dediğini yapar.Bir sürü insan mağdur oldu özellikle ikinci öğretim olupta alttan ders alan bir çok arkadaşım 1200-1500 tl gibi rakamlar ödemek zorunda kaldı

Gorkem

Burak

Alıntı yapılan: seko - 15 September 2011, 17:22:59
Eskiden olsa dediğin doğru iflas ederdi ama şimdi programlar hesaplama yapıo genelde ;)

Sen nerde çalışıyorsun seko bende muhasebeciyim ? Kısmetse 2.5 3 sene sonra da Mali Müşavir

Sercan

hadi versinler bjk taraftarına da ceza..

kuzey55

aynen bütün stat maç boyu küfür ediyo.maçtan öncede bursaya fb ye ana avrat giydirdiler yiyosa versinler bakalım.

SametYılmaz55

az önce 8taş taraftarı bir ağızdan bastı küfürü bakalım şidddet yasası uygulanacak mı?

Gorkem

o yasayı anca bize uygularlar şerefsizler

SametYılmaz55

Görecez bakalım Suat Kılıçta oradaydı sağır değilse duymuştur edilen küfürleri.yasa yasa diye konuşup duranlar bakalım bu maçtan sonra ne diyecekler çok merak ediyorum açıkcası

twitter

adamların sövmediği kişi kalmadı.. suat kılıç adamsın dahaaaa

YaşarDoğu

Ankaragücü de nasibini aldı...

kuzey55

çok merak ediyorum ne yapabilecekler bunlara

sosaka

Sercan

bence suat kılıcın twitter hesabına yüklenelim,inönü stadının atmosferi çok güzel demiş twitter da.

SametYılmaz55

zaten bu maçtan sonra ceza almazlarsa diyecek tek şey var ;
Bize sporda şiddet yasası uygulayanlar bazılarına Futbolda açılım yapıyor >:(