Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 September 2011, 22:19:52
arkadaşlar alakasız bir konu ama yazmadan yapamayacam.meydanda divan pastanesinin hemen yanında vergi denetçilerinin binası var resmi bina o binanın yangın merdivenine yavşağın biri ts bayrağı asmış türk bayrağıda var.onu oradan indirecek genç ve çevik arkadaşlar vardır mutlaka ben kendim oraya tırmanamam yoksa çoktan yapardım.oradan ts bayrağını indirp şanlı SAMSUNSPOR umuzun bayrağını asacak ulubatlılara duyurulur. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

ben yarın bi gözden geçirebilirim sabah geçerken

heryerdesamsunlu

şimdiden kolay gelsin kardeşim >l< >l< >l<

heryerdesamsunlu

ben göreli bir 10-15 gün oluyor belki birisi dayanamayıp indirmiştir diyeceğim ama çok zulada kalıyor dikkat çekmemiş olabilir bende tesadüfen arabanın içinde beklerken gördüm.

ahmetsefa55

ben yerı tam cıkaramadım.bu gece bıle gıdebılırım operasyona.neresı oluyo orası ?

heryerdesamsunlu

meydanda fiskobirliğin büfesi varya parka bakan kısım.hemen arkası otobüs yazaneleri var çay ocağı var zaten oradan biri asmıştır mutlaka

heryerdesamsunlu

meydandaki metro yazıhanesinin tam arkası oluyor

sercan5592

1.4 skoda fabia burdan ıstanbula ne kdar yakar acaba bi fikri olan var mı ?

Sercan

fikstür olarak ibb yi takip ediyoruz,inşallah bizde gs yi yeneriz ..

celebi

heryerdesamsunlu

1.4 mazotluysa ve basmadan 90-100 gidersen en fazala 110-120 liraya istanbula varırsın

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: sercan5592 - 11 September 2011, 22:54:35
1.4 skoda fabia burdan ıstanbula ne kdar yakar acaba bi fikri olan var mı ?
benzinli ise 150-160

AntZ

Alıntı yapılan: Sercan - 11 September 2011, 22:55:05
fikstür olarak ibb yi takip ediyoruz,inşallah bizde gs yi yeneriz ..

Belediye yol yapıyor bize  ;)

heryerdesamsunlu

inşAALLAH oyollardan sağlam gideriz

heryerdesamsunlu

ama bakın şimdi ben şu ibb takımına öyle gıcık oluyorum anlatamam 3  dıngıllara oynuyor ne hikmetse ts dıngılına oynamıyor aksine onlara moral veriyor herzaman ama hahtaya beni yanıltırlarsa dahada birşey demiyecem

muzaffer4

aynen yaa trabzonu büyük saymıyorlardır ;D ;D ;D